Andy Murray

Andy Murray

Son dakika Andy Murray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Andy Murray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Andy Murray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andy Murray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andy murray gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 andy murray haberi bulunmuştur. Tüm andy murray haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Andy Murray’nin artık metal kalçası var
Andy Murray’nin artık metal kalçası var Tenis dünyasının yıldız isimlerinden Andy Murray, kalçasından ameliyat oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, yarın oynanacak tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.
26.01.2019 Şampiy10
Andy Murray ameliyat olacak!
Andy Murray ameliyat olacak! Sakatlığı nedeniyle bu sezon tenisi bırakabileceğini açıklayan ve Avustralya Açık'a da ilk turda veda eden Andy Murray, Marsilya'da düzenlenecek olan ATP turnuvasından çekildiğini açıkladı. İskoç tenisçinin kalçasından ameliyat olmaya karar verdiği belirtildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray'dan veda açıklaması! "Çok acı çekiyorum..."
Andy Murray'dan veda açıklaması! "Çok acı çekiyorum..." Kariyerinde üç grand slam şampiyonluğu bulunan Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray, kalçasındaki sakatlıktan dolayı çektiği acılara daha fazla dayanamayacağını ve Avustralya Açık'ın son turnuvası olabileceğini duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray, turnuvaya 2. turda veda etti!
Andy Murray, turnuvaya 2. turda veda etti! Erkekler dünya sıralamasının eski 1 numarası Andy Murray, Uluslararası Brisbane Tenis Turnuvası'nın 2. turunda karşılaştığı Daniil Medvedev'e 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray'dan galibiyetli dönüş!
Andy Murray'dan galibiyetli dönüş! Teniste erkekler dünya sıralamasının eski 1 numarası Andy Murray, uzun bir sakatlık sürecinin ardından katıldığı Uluslararası Brisbane Tenis Turnuvası'na galibiyetle başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, Avustralya Açık'ta
Serena Williams, Avustralya Açık'ta Kariyerinde 23 grand slam şampiyonluğu bulunan ABD'li kadın tenisçi Serena Williams, Avustralya Açık'a katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray, Wimbledon'dan çekildi
Murray, Wimbledon'dan çekildi Erkekler dünya sıralamasının eski 1 numarası Andy Murray, yaklaşık bir yıl sonra mücadele etmeyi planladığı ilk grand slam turnuvası Wimbledon'dan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray kortlara mağlubiyetle döndü
Murray kortlara mağlubiyetle döndü Erkekler dünya sıralamasının eski 1 numarası Andy Murray, 11 ay sonra katıldığı ilk tenis turnuvası Queen's Club'da Nick Kyrgios'a 2-1 yenilerek ilk turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray, Avustralya Açık'tan çekildi
Murray, Avustralya Açık'tan çekildi Kalçasındaki sakatlığı devam eden Murray, sezonun ilk grand slam turnuvasında yer almayacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray ABD Açık'tan çekildi
Murray ABD Açık'tan çekildi Tek erkeklerde dünya klasmanının 2 numarası Andy Murray, sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'tan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal'a Kyrgios çelmesi!
Nadal'a Kyrgios çelmesi! İspanyol tenisçi Rafael Nadal, ABD'de düzenlenen Cincinnati Açık'ta Avustralyalı Nick Kyrgios'a yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal 3 yıl sonra zirveye çıkacak
Nadal 3 yıl sonra zirveye çıkacak İspanyol tenisçi Rafael Nadal, İsviçreli Roger Federer'in sakatlığı nedeniyle Cincinnati Masters'a katılamayacağını duyurmasıyla gelecek hafta açıklanacak tek erkekler dünya klasmanında zirveye çıkmayı garantiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, 18 yaşındaki tenisçiye elendi
Nadal, 18 yaşındaki tenisçiye elendi İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Kanada'da düzenlenen Rogers Cup'a üçüncü turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray çeyrek finali geçemedi
Murray çeyrek finali geçemedi Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek erkekler dünya 1 numarası Andy Murray, 24 numaralı seribaşı Sam Querrey'ye 3-2 yenilerek, çeyrek finali geçemedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic çeyrek finale yükselen son isim
Djokovic çeyrek finale yükselen son isim Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek kadınlarda Venus Williams, Johanna Konta, Garbine Muguruza ve Magdalena Rybarikova yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal Wimbledon'a veda etti
Nadal Wimbledon'a veda etti Turnuvanın 7. gününde, kadınlarda dünya 1 numarası Kerber ve erkeklerde 4 numaralı seribaşı Nadal 4. turda elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray çeyrek finalde
Murray çeyrek finalde Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 7. gününde tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Andy Murray, Benoit Paire'yi mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Federer kaybetmedi
Djokovic ve Federer kaybetmedi Turnuvanın dördüncü gününde favori tenisçiler Djokovic, Federer ve Kerber yoluna devam ederken, Pliskova elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Andy Murray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andy murray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.