Android Wear

Android Wear

Son dakika Android Wear haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Android Wear ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Android Wear haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Android Wear

haberleri sayfasında son dakika yaşanan android wear gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 android wear haberi bulunmuştur. Tüm android wear haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni yılın teknolojileri Las Vegas’ta şov yaptı
Yeni yılın teknolojileri Las Vegas’ta şov yaptı Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı Consumer Electronics Show (CES) 2017 bugün kapılarını kapatıyor. Her yıl ABD Las Vegas’ta düzenlenen ve bu yıl 50’nci yaşını kutlayan teknoloji fuarında yüzlerce yeni ürün tanıtıldı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih!
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih! LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Juno Cho, LG V20 modelinin, 2016 yılı Aralık ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı.
28.11.2016 Bilim ve Teknoloji
İşte Google'ın akıllı saatleri!
İşte Google'ın akıllı saatleri! Teknoloji devi Google'ın daha önce çalışmalarına başladığı akıllı saatler ortaya çıktı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'ın son hamlesi: Akıllı saat
Google'ın son hamlesi: Akıllı saat Google, kendi akıllı telefonunu üreteceğini açıklamasının ardından şimdi de akıllı saat ile ilgili çalışmalara başladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Moto 360'dan güncelleme açıklaması!
Moto 360'dan güncelleme açıklaması! Akıllı telefonların yanı sıra son dönemlerde oldukça ün kazanan akıllı saat pazarının önemli markası Moto 360, kullanıcılarını üzecek bir haber verdi.
13.06.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung vazgeçti! Artık üretmeyecek
Samsung vazgeçti! Artık üretmeyecek Dünya teknoloji devi Samsung, Akıllı Saat uygulamasından vazgeçildiğini duyurdu...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google müthiş bir proje üzerinde çalışıyor
Google müthiş bir proje üzerinde çalışıyor Google, Project Soli ile farklı bir teknoloji sunacak.
9.05.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC akıllı saat üretiyor
HTC akıllı saat üretiyor Tayvanlı teknoloji devi HTC giyilebilir cihaz konusunda da güçlü adımlar atmaya hazırlanıyor...
4.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Android Wear için yeni kayış “MODE” duyuruldu!
Android Wear için yeni kayış “MODE” duyuruldu! Google, Android Wear işletim sistemli akıllı saatler için Mode olarak adlandırdığı yeni kayışlarını duyurdu...
26.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Nokia akıllı saat mi üretecek?
Nokia akıllı saat mi üretecek? Telefon sektörünün efsane ismi Nokia akıllı saat ile tekrar karşımıza çıkacak dersek ne dersiniz? Nokia’dan telefon sektörüne hızlı bir giriş beklenirken, akıllı saat gelecek gibi duruyor...
26.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Akıllı saatte Counter-Strike çalıştırdılar!
Akıllı saatte Counter-Strike çalıştırdılar! Android Wear işletim sistemli akıllı saatinizde efsane oyun Counter Strike 1...
25.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Akıllı saatte Counter-Strike çalıştırdılar!
Akıllı saatte Counter-Strike çalıştırdılar! Android Wear işletim sistemli akıllı saatinizde efsane oyun Counter Strike 1...
25.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Akıllı saatlerde lüks devrimi
Akıllı saatlerde lüks devrimi Lüks ve klasik saat markaları, akıllı saat pazarının genişlemesiyle klasik üretimlerine akıllı teknolojiyi de ekledi ve fitness özelliklerine ağırlık verdi...
9.04.2016 Arşiv
Android cihazlara bir güncelleme daha!
Android cihazlara bir güncelleme daha! Android'in "parçalanma" sorunuyla başa çıkmakta zorlanan Google, son dönemde çözümü kendi uygulamalarını direkt olarak Play Store üzerinden güncellemekte buldu...
2.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Fossil yeni akıllı saatlerini duyurdu
Fossil yeni akıllı saatlerini duyurdu Fossil'den Android Wear tabanlı dört akıllı saat ve bir akıllı bileklik duyurusu geldi.
16.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Sony, PlayStation VR'ın fiyatı ve çıkış tarihini açıkladı
Sony, PlayStation VR'ın fiyatı ve çıkış tarihini açıkladı Sony'nin merakla beklenen sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR'ın fiyatı, çıkış tarihi ve diğer tüm detayları netlik kazandı.
16.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Huawei Watch Marshmallow  güncelleme tarihi belli oldu
Huawei Watch Marshmallow güncelleme tarihi belli oldu Huawei şık görünümlü akıllı saati Huawei Watch Marshmallow güncellemesi için kullanıcıları bir süre bekletecek.
15.02.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC'nin ilk akıllı saati nisan ayında tanıtılacak
HTC'nin ilk akıllı saati nisan ayında tanıtılacak HTC bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonla birlikte akıllı saat duyurusu da gerçekleştirebilir.
12.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Android Wear Marshmallow güncellemesi pil süresinde artış vaat ediyor
Android Wear Marshmallow güncellemesi pil süresinde artış vaat ediyor Google Android Wear platformu için yayınladığı Marshmallow güncellemesiyle akıllı saatlerin pil süresini artırıyor.
11.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Google, Moto 360 ve Sony SmartWatch 3 satışlarını durdurdu
Google, Moto 360 ve Sony SmartWatch 3 satışlarını durdurdu Google, resmi mağazası Play Store'da birinci nesil Moto 360 ve Sony SmartWatch 3'ün satışlarını durdurdu.
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
En çok satan akıllı saat Apple Watch
En çok satan akıllı saat Apple Watch Geçen yıl nisan sonunda satışa çıkan Apple Watch kısa süre içerisinde akıllı saat satışlarının yarısına ulaşmayı başardı.
13.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Gear S2 iOS desteği birkaç gün içerisinde yayınlanacak
Gear S2 iOS desteği birkaç gün içerisinde yayınlanacak Gear S2 için iOS uyumluluğu birkaç gün içerisinde ilgili uygulama aracılığıyla yayınlanacak.
8.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Google, Android Wear platformu için dokuz yeni saat yüzü yayınladı
Google, Android Wear platformu için dokuz yeni saat yüzü yayınladı Google, Android Wear platformuna dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından oluşturulan dokuz yeni saat yüzü yayınladı.
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Fossil'in ilk akıllı saati Google Play Store'da listelendi
Fossil'in ilk akıllı saati Google Play Store'da listelendi Fossil'in ilk akıllı saati Fossil Q Founder, Google'ın online mağazası Play Store'da stoklara girdi.
8.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Nokia markalı akıllı saat geliyor
Nokia markalı akıllı saat geliyor Önümüzdeki yıl akıllı telefon dünyasına geri dönecek Nokia'nın hedefinde giyilebilir cihazlar da yer alıyor. Nokia'nın ilk ürünleri mart döneminde duyurması bekleniyor.
7.12.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Android Wear ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki android wear haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.