Andrea Agnelli

Andrea Agnelli

Son dakika Andrea Agnelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Andrea Agnelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Andrea Agnelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andrea Agnelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andrea agnelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 andrea agnelli haberi bulunmuştur. Tüm andrea agnelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serie A devinde deprem! Ne başkan kaldı ne sportif direktör
Serie A devinde deprem! Ne başkan kaldı ne sportif direktör Juventus'ta Başkan Andrea Agnelli, CEO Maurizio Arrivabene ve Başkan yardımcısı Pavel Nedved görevlerinden istifa etti.
29.11.2022 İtalya
Agnelli'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması!
Agnelli'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması! Avrupa Süper Ligi oluşumunda yer alan Juventus Başkanı Agnelli " Süper Lig projesinin yüzde 100 başarıya ulaşma şansı var. İlerliyoruz" dedi.
21.04.2021 İtalya
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesi
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesi Avrupa'nın en güçlü futbol kulüplerinden on iki tanesi UEFA'dan ayrılıkçı bir kararla Avrupa Süper Ligi'ni kurduklarını ortak bildiriyle duyurdu. İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 kulübün "Avrupa Süper Ligi" adıyla yeni bir turnuva düzenlenmesi konusunda anlaşmaya vardı. Futbol dünyası yeni bir organizasyona hazırlanıyor. 12 kulübün öncülüğünü yaptığı Avrupa Süper Ligi nedir? Avrupa Süper Ligi'ne hangi takımlar katılacak, format nasıl olacak?
19.04.2021 Gündem
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu Avrupa'nın en büyük 12 kulübünün UEFA'ya resti bomba etkisi yarattı. Futbolda yaşanan kriz sonrası Avrupa Süper Ligi kuruldu.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Juventus'tan Paulo Dybala'ya cömert teklif
Juventus'tan Paulo Dybala'ya cömert teklif Juventus, Arjantinli yıldız Paulo Dybala'ya iyi bir teklifte bulunduğunu açıkladı.
15.12.2020 Futbol
Andrea Agnelli: Böyle şampiyonluğu istemeyiz
Andrea Agnelli: Böyle şampiyonluğu istemeyiz Salgın sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşayan İtalya’da sezonun bitirilmesi önerildi. Juventus Başkanı Agnelli, lider durumda oldukları için şampiyon ilan edilme fırsatını ‘adil olmaz’ diyerek istemedi.
3.04.2020 Futbol
TFF'den son dakika açıklaması: Ligler en erken Haziran başında oynanabilir
TFF'den son dakika açıklaması: Ligler en erken Haziran başında oynanabilir TFF yaptığı resmi açıklamayla Mayıs'ın ilk haftası toplantı yapılacağı ve senaryoların hazır olduğunu açıkladı!
3.04.2020 Futbol
Juventus ayrılığı resmen açıkladı!
Juventus ayrılığı resmen açıkladı! İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) şampiyon olan Juventus, gelecek sezon teknik direktör Massimiliano Allegri ile çalışmayacaklarını açıkladı.
17.05.2019 İtalya
Şampiyonlar Ligi'nde devrim!
Şampiyonlar Ligi'nde devrim! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4'er takımdan 8 grup yerine 4 grup ve her grupta 8 takım olacak.
31.03.2019 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde büyük yenilik! Resmi açıklama...
Şampiyonlar Ligi'nde büyük yenilik! Resmi açıklama... Avrupa Kulüpler Birliği’nin Amsterdam’da gerçekleştirdiği toplantıda bu lige dair yeni gelişmeler yaşandı.
28.03.2019 Futbol
Juventus Başkanı Türk eşiyle Bodrum'da
Juventus Başkanı Türk eşiyle Bodrum'da Yaz tatilini Ege kıyılarında geçirmeyi tercih eden Juventus'un başkanı Andrea Agnelli ve eski manken eşi Deniz Akalın tatil için Bodrum'u seçti.
30.08.2018 Magazin
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina...
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina... Geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid’e tartışmalı bir penaltı golüyle veda eden Juventus, önündeki tüm engelleri kaldırdı. Başkan Andrea Agnelli, önce Juve’yi yakan Ronaldo’yu kadrosuna kattı. Şimdi ise dönemin Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina istifa etti.
3.08.2018 Şampiyonlar Ligi
İşte Ronaldo'nun Juventus'a transfer hikayesi
İşte Ronaldo'nun Juventus'a transfer hikayesi Cristiano Ronaldo’nun kaderi Devler Ligi çeyrek finalinde Juventus’a attığı röveşata golü sonrasında değişti... Juve Başkanı Andrea Agnelli golün ardından, yöneticilere “Artık bu adamı alalım!” mesajını gönderdi Bu sırada Portekizli süperstar, kendisini alkışlayan Siyah-Beyazlı taraftarlardan oldukça etkilendi. Maç sonrasında ise sportif direktör Fabio Paratici, CR7’nin menaceri Mendes ile temaslara başladı ve transfer gerçekleşti!
1.08.2018 Futbol
Ronaldo ve Zidane Juventus'ta buluşuyor!
Ronaldo ve Zidane Juventus'ta buluşuyor! İspanyol basınının ortaya attığı iddiaya göre Juventus, Ronaldo transferinin ardından Zinedine Zidane'ı da sportif departmanda bünyesine katacak.
18.07.2018 İtalya
Ronaldo transferi İtalya'yı karıştırdı! Greve gidiyorlar...
Ronaldo transferi İtalya'yı karıştırdı! Greve gidiyorlar... İtalyan otomotiv firması Fiat'ın çalışanları, şirketin sahibi Andrea Agnelli'nin "kendilerinden yıllardır ekonomik fedakarlıklar beklediği halde Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu yüzlerce milyon avro karşılığında başkanı olduğu İtalyan takımı Juventus'a transfer etmesini protesto" amacıyla greve gidecek.
11.07.2018 İtalya
Buffon sürprizi! Yeni takımı...
Buffon sürprizi! Yeni takımı... Juventus ve İtalyan futbolunun efsane kalecisi Gianluigi Buffon’un önümüzdeki sezon kariyerine Liverpool'da devam etmesi bekleniyor.
17.05.2018 İngiltere
İtalya Futbol Federasyonundan Juventus'a bilet cezası
İtalya Futbol Federasyonundan Juventus'a bilet cezası İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Disiplin Kurulu, taraftar gruplarına usulsüz bilet satışlarından dolayı İtalya Birinci Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'a ve başkanı Andrea Agnelli'ye ceza verdi.
25.09.2017 İtalya
Juventus'ta büyük şok! 1 yıl men...
Juventus'ta büyük şok! 1 yıl men... Juventus Başkanı Andrea Agnelli, yasa dışı bilet satışı nedeniyle 12 aylık hak mahrumiyeti cezası aldı!
25.09.2017 İtalya
Havai fişeği bomba zanneden taraftarlar izdihama yol açtı
Havai fişeği bomba zanneden taraftarlar izdihama yol açtı İtalya'da bir meydana kurulan dev ekrandan Real Madrid-Juventus karşılaşmasını takip eden Juventus taraftarlarının, patlatılan havai fişekleri bomba zannederek izdihama neden oldukları, olayda çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi
4.06.2017 İtalya
Juventus üst üste 6. şampiyonluğa yakın
Juventus üst üste 6. şampiyonluğa yakın İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden lider Juventus, üste üste 6. şampiyonluğuna ulaşmanın hesaplarını yapıyor.
5.05.2017 İtalya
Başkanın Türk sevgilisinden kızı oldu!
Başkanın Türk sevgilisinden kızı oldu! İtalyan devi Juventus’un başkanı Andrea Agnelli, mutluluk sarhoşu. Başkanın Türk sevgilisi Deniz Akalın, bir kız bebek doğurdu
1.05.2017 Spor Magazin
Juventus'un yeni logosuna büyük eleştiri
Juventus'un yeni logosuna büyük eleştiri İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un, köklü bir yeniliğe giderek değiştirdiği logosu tepkilere neden oldu.
17.01.2017 İtalya
Juventus Başkanı'nın Türk sevgilisi hamile
Juventus Başkanı'nın Türk sevgilisi hamile İtalya'nın en zengin ailelerinden Agnelli'nin üyesi ve Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli ile aşk yaşayan Türk manken Deniz Akalın'ın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çiftin bebekleri ise erkek.
26.11.2016 İtalya
İtalyan Başkanın Türk sevgilisi hamile
İtalyan Başkanın Türk sevgilisi hamile İtalyan kulübü Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli'nin Türk sevgilisi Deniz Akalın, 4 aylık hamile. Çiftin bebekleri ise erkek.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Andrea Agnelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andrea agnelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.