Andre Vergauwen Kupası

Andre Vergauwen Kupası

Son dakika Andre Vergauwen Kupası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Andre Vergauwen Kupası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Andre Vergauwen Kupası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andre Vergauwen Kupası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andre vergauwen kupası gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 andre vergauwen kupası haberi bulunmuştur. Tüm andre vergauwen kupası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslan, Beşiktaş'ı devirip finale çıktı
Aslan, Beşiktaş'ı devirip finale çıktı Tekerlekli sandalye basketbolunda Andre Vergauwen Kupası'nda Beşiktaş RMK Marine'i 62-51 mağlup eden Galatasaray, finale çıktı.
28.04.2018 Basketbol
Engelsiz Aslanlar Avrupa şampiyonu!
Engelsiz Aslanlar Avrupa şampiyonu! Sarı-kırmızılılar, Andre Vergauwen Kupası finalinde İspanya temsilcisi Amiab Albacete'yi 63-61 mağlup ederek şampiyon oldu
30.04.2017 Galatasaray
Galatasaray, Fransa'da finalde
Galatasaray, Fransa'da finalde Sarı-kırmızılı tekerlekli sandalye basketbol takımı, Andre Vergauwen Kupası'nda finale yükseldi.
29.04.2017 Galatasaray
Beşiktaş RMK Marine'den ilk Avrupa galibiyeti
Beşiktaş RMK Marine'den ilk Avrupa galibiyeti Beşiktaş RMK Marine, Andre Vergauwen Kupası'ndaki ikinci maçında Alman ekibi BG-Baskets'i 77-62 yendi
24.04.2015 Beşiktaş
Beşiktaş, uzatmada yıkıldı
Beşiktaş, uzatmada yıkıldı Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İspanya'da katıldığı Andre Vergauwen Kupası'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Hyeres Handi Basket'e uzatmada 95-89 yenildi.
24.04.2015 Beşiktaş
Beşiktaş RMK mağlubiyetle başladı
Beşiktaş RMK mağlubiyetle başladı Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Andre Vergauwen Kupası ilk maçında Alman ekibi OeTTINGER RSB Team Thüringen'e 88-67 yenildi
25.04.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Andre Vergauwen Kupası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andre vergauwen kupası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.