Anap

Anap

Son dakika ANAP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ANAP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ANAP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.717 anap haberi bulunmuştur. Tüm anap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli?
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli? AK Parti Muğlar Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın oldu. Ayaydın'ın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Aydın Ayaydın kimdir?
7.01.2024 Gündem
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü? Yaşar Okuyan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi hastanesinde hayatını kaybetti. Hastaneden yapılan açıklamada Yaşar Okuyan'ın hastalığı çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Peki Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
26.12.2023 Gündem
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu Siyasi partiler arasındaki geleneksel bayramlaşma Kurban Bayramı'nın 2'nci günü yapılacak.
27.06.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim çalışmalarına ilişkin son durumu canlı yayınında CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya açıklamalarda bulunuyor.
27.03.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Afetler siyaset malzemesi yapılmamalı
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Afetler siyaset malzemesi yapılmamalı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Kurtulmuş, siyasette "6284" tartışmasıyla ilgili, "Yeniden Refah Partisi kendi politik kimliği olan bir siyasi partidir. Bir koalisyon protokolü imzalanmıyor. Seçime dönük bir ittifak yapma peşindeyiz. Bu konuların tartışıldığı zemin ortada yok. Kadınlar için her türlü tedbiri alırız. Aileyi güçlendirmek kadını zayıflatmak değildir. Programımız ve yaptığımız siyasi çalışmalar ortadadır" dedi.
16.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. "6'lı koalisyonda demokrasi tarihinde görülmemiş kavga çıktı. masanın altı üstüne geldi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ortada fol yok yumurta yokken, bunların gösterdikleri kibri insanlık adına oradaki mağdurlar adına biz utandık. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, grup toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Finlandiya'nın NATO üyeliği üzerine sorulan bir soruya cevap olarak; "Cuma günü verdiğimiz sözü tutacağız." dedi.
15.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Partilerle görüşmeler gayet iyi geçiyor
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Partilerle görüşmeler gayet iyi geçiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, görüşme sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. İttifakın genişlemesi için görüşmelerin iyi gittiğini belirten Ömer Çelik, "Yeniden Refah Partisi ve ANAP'a dair süreç bu hafta tamamlanacak." dedi.
13.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı?
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Peki, Hüseyin Avni Sipahi kimdir?
13.12.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Eski belediye başkanları dahil 5 ölü, 2 yaralı
Eski belediye başkanları dahil 5 ölü, 2 yaralı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşıdan yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada aralarında Burdur'un Altınyayla ilçesi eski belediye başkanları Süleyman Kılınç (66) ile Mevlüt Şimşek'in (57) de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
22.08.2022 Yaşam
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan 'seçim anketi' açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan 'seçim anketi' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Seçim anketleriyle ilgili de konuşan Kurtulmuş önemli açıklamalara imza attı. İşte Numan Kurtulmuş'un açıklamaları...
13.07.2022 Siyaset
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti!
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti! Türk Sineması’nın önemli oyuncularından Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. 85 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaldırıldığı hastaneden Cünet Arkın’ın ölüm nedeni ile ilgili de açıklama yapıldı. Peki, Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar…
28.06.2022 Ünlüler Dünyası
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı! Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın Türk Sinemasında pek çok filmin başrolündeydi. Peki, Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın gerçek adı ne? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
28.06.2022 Gündem
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli?
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli? 4 kez Başbakanlık görevini üstlenen Bülent Ecevit ölümünün 15. ölüm yılında anılıyor. 5 Kasım 2006 yılında kaybeden Bülent Ecevit siyasete 1954 yılında CHP’de başladı, 2004 yılında yapılan 6. Olağan Kurultay ile de aktif siyaseti bıraktı. Ölümünün 15. Yılında onu kendi şiirleri ve sözleriyle anmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri…
5.11.2021 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor...
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor... CHP ile İYİ parti arasındaki gerginlik siyasi kulislerde dolaşmaya başladı. Liderlerden gelen peş peşe mesajlarda da adeta soğuk savaş rüzgarları esiyor. Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üç ili gezmesi CHP'ye bir mesaj olarak algılandı.
12.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili flaş aday açıklaması! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili flaş aday açıklaması! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili son anket sonuçları ortaya çıktı. Vatandaşlar, erken seçim ve cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili sorulara cevap verdi. Ankete katılanların yüzde 65.9’u siyasi partilerin kendi genel başkanlarını cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesi gerektiğini düşünüyor. Parti liderleri aday olmamalı diyenlerin oranı ise yüzde 34.1’de kalıyor.
19.08.2021 Siyaset
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.