Ana

Ana

Son dakika Ana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ana gelişmeleri de dahil olmak üzere 119.228 ana haberi bulunmuştur. Tüm ana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Garipoğlu'nun son saatlerinde neler yaptığı ortaya çıktı! Annesinin getirdiği poşet ile ilgili flaş detay
Cem Garipoğlu'nun son saatlerinde neler yaptığı ortaya çıktı! Annesinin getirdiği poşet ile ilgili flaş detay Cem Garipoğlu olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Cem Garipoğlu'nun son anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerine ulaşan şimdi de Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntülerine ulaştı. İntihar ettiği iddia edilen Garipoğlu'nun hapishanede günlerini son ana kadar nasıl geçirdiği ve son 1 gününde dakika dakika neler yaptığı da ortaya çıktı.
5.05.2024 Gündem
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs Cumartesi günü erişime açılıyor. Sonuçlar DV programının resmi web sitesi olan dvprogram.state.gov adresinden ilan edilecek. Sonuçları kontrol etmek için teyit numaranızı, soyadınızı, doğum tarihinizi ve doğrulama kodu gerekecek. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, vize başvurusu için ilerleme devam edecek, ancak sonuçlar olumsuzsa başvuru kabul edilemeyecek. Sonuçları sorgulama işlemi, sadece DV programının resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek. Adaylara ek olarak, sonuçlar herhangi bir konsolosluktan veya ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan bildirilmeyecek. Peki, Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak?
4.05.2024 Gündem
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü İsrail’in bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 654’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 908’e yükseldi.
4.05.2024 Dünya
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor?
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor? Mayıs ayıyla birlikte anneler günü araştırması da başladı. Anneler Günü Mayıs ayı içerisinde Pazar günü kutlanıyor. Anneler Günü'nün Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanacağı merak ediliyor. Peki, Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı pazar günü, 2024 Anneler Günü ne zaman?
4.05.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024 Gündem
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Kuş gripli ineklerin sütüne karıştı! Sütünü içen kediler hayatını kaybetti
Kuş gripli ineklerin sütüne karıştı! Sütünü içen kediler hayatını kaybetti Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk sağlığı kurumu CDC; 30 Nisan tarihli raporunda ABD’ye 2021 yılında giren patojenik kuş gribinin (H5N1) Kansas ile Teksas eyaletinde büyük baş hayvanlarda başlayan kuş gribi, çiftliklerde çiğ süt içen kedilerin ölmesine neden oldu. ABD kurumları, kuş gribinin türler arası bulaştığına dikkat çekerek bir dizi önlem aldıkları açıkladılar.
3.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki Çilehane Camii’nde cuma namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesiyle ilgili, "Bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de Özgür Bey'e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim. Türkiye'nin, Türk siyasetinin buna ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Yaşam
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı!
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı! 2024 Mayıs celbi için askerlik yerleri belirlendi. Yedek subay, astsubay ve er adayları, kendi sınıflandırma sonuçlarını e-Devlet platformu üzerinden öğrenebilirler. Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan sevk tarihlerine göre adaylar, birlik yerlerini ve görev yerleri nereden öğrenilecek
3.05.2024 Gündem
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliğinde dünyayı tanıtmayı amaçlayan Mektebim Koleji, Kahraman Mektepliler Projesi bu yıl Forte Kültür Sanat Akademi ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla ikinci kez yapıldı. Projenin gala gecesinde Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’den katılım sağlayan yaklaşık 400 öğrenci dansları ve yöresel oyunları ile renkli görüntüler objektiflere yakalandı.
3.05.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajı
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bahçeli, "3 Mayıs meşalesi, esas itibariyle Türk milliyetçilerinin iç ve dış çalkantılar karşısında göstermiş oldukları direncin aydınlığı; baskı, dayatma ve zor şartlarda sivil, meşru ve demokratik duruşun ahkamıdır. Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın dediği gibi, 3 Mayıs milli şuurun ayağa kalkışı, küresel güç blokları arasında sarkaç gibi gidip gelen köşesiz politikalara karşı Türk milliyetçilerinin hür ve ahlaki direniş kararıdır" ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu Enflasyon, nisan ayında yüzde 3,18 oranında artış gösterirken, yıllık enflasyon yüzde 69,80 olarak hesaplandı.
3.05.2024 Ekonomi
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
2.05.2024 Gündem
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın yarın Konya’da yapacakları gösteri uçuşunun bugün gerçekleştirilen provası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi.
2.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28), Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı Fethi Öksüz, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için fethi kabir işlemi yapılacağını söyledi.
2.05.2024 Adana
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Turizm sektörü rüzgarı arkasına aldı: Patlama yaşanacak
Turizm sektörü rüzgarı arkasına aldı: Patlama yaşanacak Turist sayısı ve turizm gelirinde tüm zamanların en iyi ilk çeyrek dönemini geride bırakan Türkiye’ye uzak pazarlardan gelişlerde de patlama yaşanıyor. ABD, Hindistan ve Kanada aylık bazda kendi rekorlarını kırdı.
2.05.2024 Gündem
ABD'de yaşama hayali Green Card: 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card (ABD Yeşil kart) sonuçları nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı
ABD'de yaşama hayali Green Card: 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card (ABD Yeşil kart) sonuçları nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı Green Card sonuçlarını öğrenmeye sadece 3 gün kaldı. Başvuru yapanların sıklıkla ziyaret ettiği internet sitelerinden birisi de ABD Yeşil Kart için oldu. Son 3 gün kaldı. Amerika'da oturma ve çalışma izni alamabilmek için geçtiğimiz aylarda başvurusu yapılan Green Card, çıktığı takdirde kişiye Amerika'da yaşama şansı veriyor. DV program isimli sayfayla açıklanması beklenen 2024 Green Card sonuçları başvuru numaralarıyla birlikte takip edilebiliyor.
2.05.2024 Gündem
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.
1.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.