Ambulans Helikopter

Ambulans Helikopter

Son dakika ambulans helikopter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ambulans helikopter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ambulans helikopter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ambulans Helikopter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ambulans helikopter gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 ambulans helikopter haberi bulunmuştur. Tüm ambulans helikopter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas'ta ambulans helikopter yola inip, kazada yaralananları aldı
Sivas'ta ambulans helikopter yola inip, kazada yaralananları aldı Sivas'ın Kangal ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak isterken tarlaya devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı. Kaza yerine gönderilen ambulans helikopter ise yola inerek yaralıları aldı.
1.03.2024 Gündem
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'nın Amasra ilçesinde maden faciasının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anki önceliğimiz işçilerimize ulaşmaktı. 41'inci işçimize ulaştık. O da rahmetli olmuş. Merhumlarımızın sayısı böylece 41 oldu. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. Erdoğan, "Elbette bu patlamanın nasıl yaşandığı, varsa sorumluların kimler olduğu yürütülecek idari ve adli soruşturmayla ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı. Daha sonra Makaracı Köyü'nde Rahman Özçelik'in cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet olarak ailelere sahip çıkacağız” dedi.
15.10.2022 Siyaset
Bakan Koca: Etlik Şehir Hastanesi'ne ambulans helikopterle ilk hasta transferi yapıldı
Bakan Koca: Etlik Şehir Hastanesi'ne ambulans helikopterle ilk hasta transferi yapıldı  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne ambulans helikopter ile ilk hasta transferinin yapıldığını açıkladı.
6.10.2022 Gündem
Türkiye ve KKTC'den Doğu Akdeniz'de ortak tatbikat
Türkiye ve KKTC'den Doğu Akdeniz'de ortak tatbikat Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Doğu Akdeniz'de uluslararası sularda gerçekleştirdiği 'Şehit Teğmen Caner Gönyeli Arama Kurtarma Tatbikatı' tamamlandı.
15.06.2022 Gündem
Kurtaran-2022 Tatbikatı'nda basın safhası başladı
Kurtaran-2022 Tatbikatı'nda basın safhası başladı Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın düzenlediği 'Kurtaran 2022 Tatbikatı'nın basın safhası başladı. Bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen 'Kurtaran-2022'de, senaryo gereği, 3 farklı sahada dibe oturmuş 3 denizaltıya milli kurtarma gemileriyle müdahale edilecek. Tatbikatta 12 ülkeden toplam 26 gözlemci de yer alıyor.
26.05.2022 Gündem
Kayak merkezinde feci kaza! Çatı çöktü, vatandaşlar altında kaldı!
Kayak merkezinde feci kaza! Çatı çöktü, vatandaşlar altında kaldı! Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Doyran Mahallesi Saklıkent kayak merkezinde yaşanan çatı çökmesinde 8 kişinin yaralandığı bildirildi.
6.02.2022 Gündem
Helikopter kazasında mucize kurtuluş! Kurtarma ekipleri gözlerine inanamadı: Biri bebek 4 kişi...
Helikopter kazasında mucize kurtuluş! Kurtarma ekipleri gözlerine inanamadı: Biri bebek 4 kişi... ABD'de meydana gelen helikopter kazası kurtarma ekiplerini şaşkınlığa uğrattı. Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Helikopterdeki bebek, hemşire ve iki mürettebat kurtuldu.
12.01.2022 Dünya
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü!
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü! ABD'nin Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Upper Darby İtfaiye Şefi Derrick Sawyer de "olağanüstü" olarak nitelendirdiği kazada can kaybı olmamasından dolayı duyduğu şaşkınlığı dile getirdi.
11.01.2022 Dünya
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü!
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü! ABD'nin Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Upper Darby İtfaiye Şefi Derrick Sawyer de "olağanüstü" olarak nitelendirdiği kazada can kaybı olmamasından dolayı duyduğu şaşkınlığı dile getirdi.
11.01.2022 Dünya
Bir yılda 263 hasta için havalandı
Bir yılda 263 hasta için havalandı Hava ambulans 2021 yılı içerisinde 263 hastaya umut oldu.
1.01.2022 Sağlık
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı...
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı... Yıllardır hayalini kurduğu Everest Dağı’nda trekking yapma planını hayata geçirmek isteyen avukat Merve Bakdur, Everest’e tırmanırken yükseklik nedeniyle fenalaşınca gözünü bir hastanede açtı. Uyandığında kendisini Katmandu’ya getiren ambulans helikopter ile hastaneye 7 bin 500 dolar borçlu olduğunu öğrendi. Helikopter parasını ödeyemeyince şirket tarafından rehin alındı. Sağlık sorunlarından para kazanan tur rehberleri ile helikopter şirketinin anlaşmalı olduğu bir oyuna gelmişti...
4.11.2021 Dünya
Mardin'de teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis yaralandı
Mardin'de teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis yaralandı Mardin'in Merkez Artuklu ilçesi Aytepe köyü kırsalında, teröristlerle çıkan çatışmada 1 Özel Harekat polisi yaralandı. Bölgede operasyon başlatıldı.
9.09.2021 Gündem
Araç yangınındaki notta büyük itiraf: Bombaları ben patlattım
Araç yangınındaki notta büyük itiraf: Bombaları ben patlattım Elazığ merkeze bağlı Sarıçubuk Köyü yolunda, sürücünün de içinde bulunduğu bir otomobil yandı. Yanan otomobilin yanında ise 4 ayrı bombalama olayı itirafının yer aldığı kağıda yazılı not bulundu. Araçla birlikte yanan sürücünün yazdığı düşünülen notlarda, 4 ayrı bombalamayı kendisinin yaptığı ve bundan pişmanlık duyduğu yazıldığı görüldü.
12.06.2021 Gündem
İtalya’da teleferik kazası: 9 ölü
İtalya’da teleferik kazası: 9 ölü İtalya’nın kuzeyindeki Verbania kentinde teleferiğin düşmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti.
23.05.2021 Dünya
İsrail'de facia! Bayram kutlamalarında çok sayıda ölü var...
İsrail'de facia! Bayram kutlamalarında çok sayıda ölü var... Son dakika haberine göre; İsrail'in kuzeyinde, Yahudilerin Lag BaOmer Bayramı'nın kutlandığı bir alanda yaşanan izdiham nedeniyle 44 kişinin hayatını kaybettiği, 6103 kişinin de yaralandığı bildirildi.
30.04.2021 Dünya
Ağaç keserken kopan eli ile hastaneye geldi! 10 saatte yerine dikildi...
Ağaç keserken kopan eli ile hastaneye geldi! 10 saatte yerine dikildi... Gelen son dakika haberine göre:; Antalya'nın Finike ilçesinde marangoz Ahmet Esen (59), ağaç keserken motorlu testerenin kopardığı sol eliyle hastaneye gitti. Ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edilen Esen'in bilek üstünden kopan eli, 10 saatte yerine dikildi.
5.02.2021 Gündem
Helikopter 82 yaşındaki hasta için havalandı
Helikopter 82 yaşındaki hasta için havalandı Samsun’un Terme ilçesinde kalp krizi geçiren 82 yaşındaki hasta, ambulans helikopter ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
31.10.2020 Sağlık
Van depremi kaç şiddetinde oldu, kaç saniye sürdü? 23 Ekim 2011 Van depreminde kaç kişi öldü?
Van depremi kaç şiddetinde oldu, kaç saniye sürdü? 23 Ekim 2011 Van depreminde kaç kişi öldü? Van Erciş depreminin üstünden 9 yıl geçti. Yüzlerce kişi hayatını kaybederken, yakınlarını kaybeden kişilerin üzüntüleri hala devam ediyor. 23 Ekim 2011 yılında meydana gelen deprem aradan geçen yıllara rağmen hala unutulmadı. Van depremi hakkındaki detaylar…
23.10.2020 Gündem
İstanbul'da eğitim uçağı düştü! Pilot enkazdan yaralı olarak çıkarıldı
İstanbul'da eğitim uçağı düştü! Pilot enkazdan yaralı olarak çıkarıldı İstanbul Büyükçekmece'de Hezarfen Ahmet Çelebi Havaalanı'ndan saat 10.56'da havalanan özel bir havayolu şirketine ait eğitim uçağı, motor arızası nedeniyle acil inişe geçtiği sırada düştü. Uçağın pilotaj lisans öğrencisi Beytullah Nart yaralı olarak ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.
22.10.2020 Gündem
Korkunç anlar! Canlı yayında yakalandılar!
Korkunç anlar! Canlı yayında yakalandılar! Önündeki kamyonu sollamak isterken, kontrolden çıkan otomobilin şarampolden yuvarlandığı kazada Ummahan Aytekin (49) yaşamını yitirirken, aynı araçtaki 3 kişi ise ambulans helikopter ile hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise araçtakilerden birinin sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayına anbean yansıdı.
28.09.2020 Haber
Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, önündeki kamyonu sollamak isterken, kontrolden çıkan otomobil uçurumdan yuvarlandı. Kazada Ummahan Aytekin (49) yaşamını yitirirken, aynı araçtaki 3 kişi ise ambulans helikopter ile hastaneye kaldırıldı.
27.09.2020 Yaşam
Ambulans helikopterler, ameliyat olacak çocuk için seferber oldu
Ambulans helikopterler, ameliyat olacak çocuk için seferber oldu Skolyoz ameliyatı olması için Erzurum’dan Ankara’ya sevk edilen 6 yaşındaki çocuk için 2 ambulans helikopter seferber oldu.
18.07.2020 Sağlık
Helikopterle Ankara'ya sevk edildi!
Helikopterle Ankara'ya sevk edildi! Karabük'te, riskli gebelik sonrası sezaryenle doğum yapan 43 yaşındaki kadın, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi.
31.05.2020 Sağlık
Yaz tatili ile ilgili flaş gelişme! Bakan duyurdu, 28 Mayıs'ta başlıyor...
Yaz tatili ile ilgili flaş gelişme! Bakan duyurdu, 28 Mayıs'ta başlıyor... Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Bir terslik olmazsa 28 Mayıs gibi iç turizm hareketiyle inşallah turizm başlar. Haziran ortalarından sonra da dış turizmin belli ülkelerde başlayacağını düşünüyoruz" dedi.
16.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ambulans Helikopter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ambulans helikopter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.