Altındağ

Altındağ

Son dakika Altındağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altındağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altındağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altındağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altındağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.239 altındağ haberi bulunmuştur. Tüm altındağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir?
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim mesaisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim mitinglerine bugün önce Karabük'e ardından da Çankırı'ya gidecek. 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden biri de Ankara’da Millet Bahçesi’nde gerçekleştirecek. Peki, Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Başkent Millet Bahçesi adresi…
23.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı
İBB Adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kendisine ve ailesine ait mal varlığını açıkladı.
20.03.2024 Gündem
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tüm çabamız, çocuklarımızın elinden tutarak, hayallerine giden yoldaki engelleri kaldırmak içindir. Tıpkı ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan Alev Alatlılar yetiştirebilmek içindir" dedi.
10.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) alınan karar doğrultusunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bugün tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ankara'da öğrencilerle birlikte saygı duruşunda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Hem çocuklarımızla beraber bütün okullarımızda saygı duruşuyla, rahmetle kayıplarımızı andık hem de bu bilincin gelecek kuşaklara aktarılması için çocuklarımıza örnek olmaya çaba sarf ettik" dedi.
6.02.2024 Gündem
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı?
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı? AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi ilçelerin belediye başkan adayları merak konusu oluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok daha önce açıklanmıştı. Özellikle Yenimahalle, Altındağ ve Keçiören belediye başkan adaylarının merak edildiği aday tanıtım toplantısı yapılacak. Peki AK Parti Ankara ilçelerinde hangi isimleri aday gösterdi? Detaylara bakalım.
24.01.2024 Gündem
Boya atölyesinde çıkan yangın, yandaki iş yerine de sıçradı
Boya atölyesinde çıkan yangın, yandaki iş yerine de sıçradı Ankara'nın Altındağ ilçesinde boya atölyesinde başlayıp, yandaki mobilya atölyesine sıçrayan yangın, itfaiyenin 2 saat süren müdahalesi ile söndürüldü.
15.01.2024 Gündem
81 ilde okullarda şehitler için saygı duruşu
81 ilde okullarda şehitler için saygı duruşu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki okullarda şehitler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
15.01.2024 Gündem
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü Ankara'da, 1 hafta önce yaşamına son veren emlakçı Yusuf Demir'in (46) eşi Derya Demir (42), kayınpederi Satılmış Demir (65) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Demir'in gelinini, oğulunun ölümüyle ilgili çıkan tartışmada öldürdüğü belirtildi.
28.12.2023 Gündem
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti.
22.12.2023 Gündem
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybetiği öne sürüldü.
21.12.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Aylık bazda düşüş başladı
Cevdet Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Aylık bazda düşüş başladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Altındağ’da AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda enflasyona ilişkin önemli bir açıklamada yaptı.
5.11.2023 Ekonomi
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
Eğlence mekanındaki fahiş hesap tahsilatına hapis cezası
Eğlence mekanındaki fahiş hesap tahsilatına hapis cezası Ankara'da eğlence mekanında gelen ilk iki hesabı ödedikten sonra gelen 61 bin 500 liralık üçüncü hesabı ödemek istemeyen Haydar B.'yi (30) darbederek, cep telefonundaki mobil bankacılık uygulamasından parayı tahsil eden iş yeri sahibi ve çalışanı toplam 9 şüpheli hakkında, 33 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
12.09.2023 Yaşam
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı!
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı! Ankara’da kimliği belirsiz kişilerce hasara uğratılan aracını ucuza tamir ettirmek isteyen berber, kendisini tamirci olarak tanıtan müşterisine teslim ettiği otomobilinden günlerdir haber alamadığını ve dolandırıldığını ileri sürdü.
19.08.2023 Yaşam
Ankara'da suç örgütüne operasyonda 5 kişi tutuklandı
Ankara'da suç örgütüne operasyonda 5 kişi tutuklandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir iş yeri önünde gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili Ankara merkezli İstanbul, Aydın, Denizli ve Ordu'da 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı. Yurt dışında olan suç örgütü lideri E.Y. ile yine yurt dışında olan ve talimatları yönlendiren M.A.'yla ilgili çalışmalar sürdürülüyor.
11.07.2023 Gündem
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi Ankara'nın Altındağ ilçesinde otomobil sürücüsü A.K., trafikte tartıştığı motokurye Uğur G.'yi, aracının ön kaputunun üzerine metrelerce sürükledi. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Altındağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altındağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.