Altın Kaplama

Altın Kaplama

Son dakika altın kaplama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın kaplama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın kaplama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Kaplama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın kaplama gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 altın kaplama haberi bulunmuştur. Tüm altın kaplama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı ATV ekranlarında popüler dizi 'Aldatmak'ın 'Mualla' karakterini canlandıran Nursel Köse, yaz sezonunda 'Başkan' filmi için imaj yeniledi. Rolü için Köse’nin dişlerine altın kaplama yapıldı, yüzüne et beni eklendi ve gözleriyle oynandı.
2.09.2023 Magazin
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ücretsiz doğal gaz yaklaşık 40 milyar lira. Vergiler dahil 1 yıl boyunca yaklaşık 40 milyar lira bir katkı vatandaşımıza sağlamış olacağız" dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Düğün sezonu geldi, talep arttı! 'Çelik ve altın kaplama' tavsiyesi
Düğün sezonu geldi, talep arttı! 'Çelik ve altın kaplama' tavsiyesi Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte altın suyuna batırılmış imitasyon ürünlere ilgi arttı. Esnaf İsmet Kaya, "Çelik ve altın kaplama olanları tercih etsinler." dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Sahte altının değerini düşürdü, kuyumcunun tecrübesinden kaçamadı
Sahte altının değerini düşürdü, kuyumcunun tecrübesinden kaçamadı Antalya’da bir kuyumcuya gelerek 36 bin TL değerindeki 4 Cumhuriyet altınını 32 bin TL’ye satmak isteyen genç, kuyumcunun dikkatinden kaçmadı. 25 yıllık kuyumcunun şüphesi üzerine atölyede test edilen altınların dışı altın kaplama içi ise bakır olduğu tespit edildi. Şahıs, ihbarın ardından polis ekiplerine kelepçe takılarak karakola götürüldü.
18.04.2023 Yaşam
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı Türkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütüne operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayan 34 şüpheli yakalandı.
25.03.2023 Yaşam
İnternette caretta caretta kabuğundan tespih satıyorlar! 6 bin liraya kadar çıkıyor
İnternette caretta caretta kabuğundan tespih satıyorlar! 6 bin liraya kadar çıkıyor Dünyada nesli tehlike altındaki türlerden caretta carettaların kabuklarından yapılan tespihler, internetten 850 ile 6 bin lira arasında fiyatlarla satılıyor.
22.02.2023 Yaşam
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde'
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde' İnternette izlediği videolar hayatını değiştirdi. O günden sonra hurda telefon ve çeşitli elektronik cihazlara farklı bir gözle baktı. Mesleği olan işteki asıl gelir kaynağını fark eden Hıdır Yıldız, eski cihazlardan resmen maden buldu. Yıldız, "Araştırmalarımıza göre, 14 ve 22 ayar değerinde bir altın olduğunu öğrendik" diyerek ilginç olayın detaylarını anlattı.
28.11.2022 Ekonomi
James Webb Uzay Teleskobu nedir, nerede, özellikleri neler, görevi ne? James Webb Uzay teleskobu Google'da Doodle oldu!
James Webb Uzay Teleskobu nedir, nerede, özellikleri neler, görevi ne? James Webb Uzay teleskobu Google'da Doodle oldu! NASA tarafından geliştirilen ve 25 Aralık 2021 yılında uzaya fırlatılan James Webb Uzay Teleskobu evrenin en net ve renkli fotoğrafını çekti. James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen fotoğrafların yayınlanmasının ardından James Webb Uzay Teleskobu hakkında araştırmalar arttı. Merak edilen James Webb Uzay Teleskobu hakkında detaylı bilgiler…
13.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Altında sahtecilik uyarısı! Kuyumcular isyan etti: Kimse anlamıyor ama...
Altında sahtecilik uyarısı! Kuyumcular isyan etti: Kimse anlamıyor ama... Son dönemde artan hırsızlık ve dolandırıcılık olayları, kuyumcuların ortak sorunu oldu. Kuyumcu esnafı, önceden tek başına dükkanları gezen hırsızların şimdilerde gruplar halinde gezdiğini, dolandırıcıların ise gerçeğini aratmayan kaplama altın ile esnafı kandırmaya çalıştığını söyledi.
2.07.2022 Ekonomi
Burcu Güneş'in özel dikim elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! 1.5 ayda işlendi...
Burcu Güneş'in özel dikim elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! 1.5 ayda işlendi... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya’da binlerce kişinin katıldığı fener alayı ile kutlandı. Fener alayının ardından meydanda Burcu Güneş ve Emircan İğrek konser verdi. Müzik ziyafeti sunan Burcu Güneş, altın kaplama ve swarovski boncuklarının 1.5 ayda işlendiği özel dikim beyaz kıyafetiyle sahneye çıktı.
21.05.2022 Magazin
Paraya para demiyor! Altın kaplayıp satıyor! Kilosu 10 bin lira
Paraya para demiyor! Altın kaplayıp satıyor! Kilosu 10 bin lira Malatya'da bir işletmeci, kayısıyı yenilebilir altın ile kaplayarak kilosu 10 bin liradan satışa çıkardı.
16.04.2022 Ekonomi
Çağla Şıkel'den Gülşen'e övgü! 'Cesaret denilince aklıma o geliyor'
Çağla Şıkel'den Gülşen'e övgü! 'Cesaret denilince aklıma o geliyor' Manken ve sunucu Çağla Şıkel Yeşilköy'de düzenlenen 'İstanbul Jewelery Show' fuarı kapsamında altın kaplama bir büstiyer giydi. Düzgün fiziği ile tüm bakışları üzerinde toplayan ünlü isim, büstiyer hakkında konuşurken; son dönemde sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'i anmadan edemedi.
26.03.2022 Magazin
Bankacıya kargo oyunu!
Bankacıya kargo oyunu! Ankara'da bankacı İsmet Buturak (35) yurt dışından arkadaşının hediye ettiği altın kaplama cep telefonunu internette satışa çıkarıp, 'Metin' adlı kişiyle anlaştı. Buturak, telefonu İstanbul'da bankacı arkadaşı Eren C. adına kargo ile gönderirken, alıcıya telefonu kendisinden teslim alıp, parayı göndermesini istedi. Ancak Buturak'tan arkadaşının ismini ve kargo firmasını öğrenen alıcı, kargo şirketine gidip kendisini Eren C. olarak tanıtarak, telefonu alıp kayıplara karıştı. Savcılık, 'dolandırıcılık' iddiasıyla başlattığı soruşturmada takipsizlik verdi.
7.01.2022 Yaşam
Çorum'da bulundu! Altın kapmalı esrarengiz sandık...
Çorum'da bulundu! Altın kapmalı esrarengiz sandık... Çorum'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tarihi eser olduğu değerlendirilen altın kaplama sandık ele geçirildi. Müze müdürlüğü teknik ekiplerince incelemeye alınan sandığın hangi döneme ait olduğu araştırılıyor.
14.12.2021 Yaşam
Altını patatesten çıkarıyorlar! ‘Herkes evinde 1 günde 1 gram altın yapabilir’
Altını patatesten çıkarıyorlar! ‘Herkes evinde 1 günde 1 gram altın yapabilir’ Antalya’da elektronik atıkları evlerine taşıyan Cemil Şahin ve Haluk Arlı altın, gümüş, paladyum ve bakır üretiyor. Elektronik atıklardaki metalleri ayrıştırıp, sıvı haline getiren ikili, her gün en az 1 gram altın elde ediyor.
21.09.2021 Ekonomi
Altın kaplama pastırmayı 800 liraya satıyor
Altın kaplama pastırmayı 800 liraya satıyor Kayseri'de faaliyet gösteren pastırmacı, altınla kapladığı pastırmaları büyük ilgi görüyor. Pastırmanın altınla kaplanması 1 gün sürüyor.
2.04.2021 Gündem
Gaziantepli usta yaptı! Altın kaplama
Gaziantepli usta yaptı! Altın kaplama Gaziantep'te, kadayıf ustası Coşkun Yaycı, burma kadayıfı 24 ayar altınla kapladı. Altın kaplama kadayıfın müşteriler tarafından ilgi gördüğünü belirten Yaycı, vatandaşların özel günlerinde sipariş verdiği altın kaplama kadayıfın porsiyonunun 190 lira olduğunu söyledi.
27.02.2021 Yaşam
Diziler talebi patlattı! Siparişlere yetişemiyor...
Diziler talebi patlattı! Siparişlere yetişemiyor... Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, makine ve yedek parça üretimi yapan Muammer Tural, 10 yıl önce başladığı kılıç imalatını sürdürürken, televizyonlardaki tarihi dizilerin kılıçlara olan talebi artırdığını söyledi. Önceki yıl, hazırladığı altın kaplama kılıcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye eden Tural, kılıç taleplerine yetişmekte zorlandığını söyledi.
21.11.2020 Yaşam
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı?
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Takdim töreninde konuşma yapınca Devlet Övünç Madalyası hakkında merak edileneler de arttı. Devlet Ödünç Madalyası kimlere verilir? Devlet Ödünç Madalyası ne işe yarar? Devlet Ödünç Madalyası nedir?
17.09.2020 Gündem
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, gümrüklü limana, üzerindeki helikopterle demirlenen, Rus milyarder Leonid Mikhelson'a ait 'Pacific' adlı lüks yata 1,5 milyon lira akaryakıt ikmali ile yiyecek ve içecek alışverişi yapıldı.
11.08.2020 Yaşam
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ABDli iş adamı Sheldon Gary Adelson'a ait 'Queen Miri' isimli mega yat, 1 milyon 310 bin TL'lik yakıt ikmali yaptıktan sonra ayrıldı.
23.05.2020 Gündem
Değeri dudak uçuklattı! 1 milyon euro...
Değeri dudak uçuklattı! 1 milyon euro... KAYSERİ'de, jandarmanın düzenlediği operasyonda 1 milyon Euro değerinde elmas işlemeli altın kaplama 2 heykel, çok sayıda elmas ve değerli taş ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.
13.11.2019 Gündem
Bu mesaj sosyal medyayı salladı
Bu mesaj sosyal medyayı salladı Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın sosyal medya paylaşımı olay oldu. Baktığı ayakkabının yüksek fiyatından bahseden Çağlayan'ın mesajına esprili yanıtlar geldi.
7.11.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'dan eşine altın akrep!
Süreyya Yalçın'dan eşine altın akrep! Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, 44 yaşına giren eşi Ozan Baran için Mon Amour’da sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
28.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Altın Kaplama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın kaplama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.