Altın Emlak

Altın Emlak

Son dakika Altın Emlak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altın Emlak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altın Emlak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Emlak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın emlak gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 altın emlak haberi bulunmuştur. Tüm altın emlak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek Ev alıp satacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem resmen başlıyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Taşınmaz alım satım işlemleri, 1 Temmuz 2023 itibariyle tapu sicil müdürlüklerinin yanı sıra ek bir noter ücreti ödenerek noterlerce de yapılabilecek" dedi.
5.06.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak 2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 1'inci taksit ödemeleri için verilen süre 31 Mayıs Çarşamba günü sona eriyor. 2'nci taksit ödemeleri ise 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Borcunu ödemeyenler için gecikme durumunda yüzde 2,5 oranında faiz uygulanacak.
29.05.2023 Ekonomi
Gayrimenkul davalarına arabuluculuk şartı getirildi
Gayrimenkul davalarına arabuluculuk şartı getirildi TBMM Genel Kurulunda kabul edilen kanuna göre; kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, taşınır ve taşınmazların paylaştırılmasına ve ortaklığın giderilmesine ilişkin uyuşmazlıklar, Kat Mülkiyeti Kanunu'ndan kaynaklanan uyuşmazlıklar, komşu hakkından kaynaklanan uyuşmazlıklarda 1 Eylül 2023 itibarıyla dava açılmadan önce arabulucuya başvurulmuş olması şartı aranacak.
3.04.2023 Ekonomi
Konut kredilerinde limit artışı
Konut kredilerinde limit artışı Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “1’inci El konut alımlarında kullandırılabilecek azami kredi tutarı 10 milyon TL’den, 20 milyon TL’ye çıkartıldı” dedi.
27.02.2023 Ekonomi
Fahiş zam yapan ev sahipleri bin pişman! Kiralarını alamıyorlar
Fahiş zam yapan ev sahipleri bin pişman! Kiralarını alamıyorlar Kira fiyatlarındaki fahiş artış özellikle son bir yılda binlerce kişinin mağduriyet yaşamasına neden oldu. Kiralık ev sayısının az olması, talebin ise her geçen gün artması nedeniyle kiralar katlandı. Artan kiralardan yararlanmak isteyen ev sahipleri ise mevcut kiracısını çıkararak evini yeniden yüksek bedeller ile kiralamayı tercih etti. Ancak o ev sahipleri büyük pişmanlık yaşıyor. Birçok mülk sahibi kira ödemelerinde sorun yaşıyor.
20.07.2022 Ekonomi
Kiralara yüksek zam yapan ev sahipleri kara kara düşünüyor! Kimse ödemiyor
Kiralara yüksek zam yapan ev sahipleri kara kara düşünüyor! Kimse ödemiyor Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay. Özellikle geçen yıldan itibaren başlayan konut kiralarındaki artış ev sahiplerinin başına bela oldu. Yüksek bedelle fahiş zam yapan ev sahipleri kiraları alamıyor. Değerinin üzerinde fiyatla kiralanan konut ve dükkanlar periyodik olarak getiri sağlayamayabilir.
19.07.2022 Ekonomi
Tapu masrafı ile ilgili flaş açıklama! Değişiyor, ev alıp satacakları ilgilendiriyor...
Tapu masrafı ile ilgili flaş açıklama! Değişiyor, ev alıp satacakları ilgilendiriyor... Tapu ile ilgili flaş açıklama! Ev alıp satacak herkesi ilgilendiriyor. Değişiyor. Tapu harcı ödemelerinde yeni yıldan itibaren zam olabileceği belirtildi. Web-tapu kullanımı ise giderek artıyor. Şirketler de artık yoğun olarak kullanmaya başladı. 2021 yılı toplam işlem sayısı 12 milyon 726 bini geçti. Tapu harcı toplamı da 20 milyara yaklaştı. E-Devlet'te TC kimlik numarası ile eşleşmeyen taşınmazlar varsa, tapu taşınmaz beyan ya da web tapu sistemindeki taşınmaz ilişkilendirme başvurusu linkleri üzerinden başvuru yapılabiliyor. İşte tapu işlemlerine ilişkin bilgiler...
29.11.2021 Ekonomi
Gemlik'te arazi fiyatları yarı yarıya arttı!
Gemlik'te arazi fiyatları yarı yarıya arttı! Yerli otomobil fabrikası, Bursa`nın Gemlik ilçesinde kurulacağının belli olması üzerinden 1 ay geçmeden bölgedeki arsa fiyatları yarı yarıya arttı. Bölgenin daha önce rağbet gören bir bölge olmadığını söyleyen emlak uzmanları şu an metre kare fiyatlarının 500 TL`den 1000 TL`ye çıktığını söylüyor. Yetkililer özellikle Gençali Mahallesi'nde alım- satım hareketliliğinin yoğun olduğunu da belirtiyor.
13.01.2020 Ekonomi
Son tarih belli oldu! Ödemeyene faiz işleyecek
Son tarih belli oldu! Ödemeyene faiz işleyecek Emlak Vergisi’nin ikinci taksit ödemelerinin son günü 30 Kasım. 7 gün içinde ödemezseniz, aylık yüzde 2 gecikme faizi işliyor.
23.11.2019 Ekonomi
Yetki belgesinde son 15 gün
Yetki belgesinde son 15 gün Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, mevcut emlak işletmelerinin 5 Aralık tarihine kadar yetki belgesi alması gerektiğini söyledi.
21.11.2019 Ekonomi
Emlak ve çevre temizlik vergileri için son gün 2 Aralık!
Emlak ve çevre temizlik vergileri için son gün 2 Aralık! Emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2019 yılı ikinci taksit ödemesi 2 Aralık'ta sona erecek. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak vergisinin arazi, arsa ve binalar için servete dayalı olarak belediyeler tarafından tahsil edilen bir vergi olduğunu belirterek, "Ülkemizde emlak vergisi tespitleri gerçeği maalesef yansıtmıyor. Burada değer haritaları üzerinden kalıcı bir çözüme ihtiyacımız var" dedi.
14.11.2019 Ekonomi
İlk kez ev sahibi olacaklara 4 yeni destek geliyor
İlk kez ev sahibi olacaklara 4 yeni destek geliyor İlk kez ev sahibi olacaklara yönelik yapılacak çalışma kapsamında 4 yeni destek geliyor. 15 bin lira devlet desteği veren konut hesabı yeniden düzenlenecek, stopaj oranı indirilecek, tapu harcı düşürülecek ve düşük faizli kredi imkanı sağlanacak.
18.01.2018 Ekonomi
İlk kez konut alacaklara 2018’de yeni müjdeler yolda
İlk kez konut alacaklara 2018’de yeni müjdeler yolda İlk kez ev sahibi olacak vatandaşa devlet desteği artırılıyor. Gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticileri Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.
17.01.2018 Ekonomi
Çılgın proje, fiyatları bin kat artırdı
Çılgın proje, fiyatları bin kat artırdı Kanal İstanbul’un güzergâhında yer alan ilçelere adeta piyango vurdu. Bugüne kadar bin kata varan fiyat artışının yaşandığı Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy’de yüzde 50 ilave artış bekleniyor
16.01.2018 Ekonomi
Kanal İstanbul konut fiyatlarını yüzde 50 arttıracak
Kanal İstanbul konut fiyatlarını yüzde 50 arttıracak Kanal İstanbul Projesi’nin detayları belli oldu. Projenin geçeceği güzergahlar olan Küçükçekmece, Arnavutköy ve Başakşehir’de gayrimenkul artışlarının yüzde 50 civarında seyredeceği belirtildi. Bununla birlikte projenin sadece Türkiye'den değil yurt dışından da yatırımcı çekeceği bildirildi.
15.01.2018 Gündem
Bu hatta durgunluk devam ediyor
Bu hatta durgunluk devam ediyor Kabataş – Fındıklı bölgesinde ofis kiraları ve satış değerleri son bir yıldır stabil halde.
9.05.2016 Arşiv
Emlak sektörü yaşanan olaylardan etkilendi mi?
Emlak sektörü yaşanan olaylardan etkilendi mi? Olaylar satış ve kiralama hareketlerini etkileyerek, rayiç bedelleri uzun dönem stabil hale getiriyor.
12.04.2016 Arşiv
Silivri neden değerleniyor?
Silivri neden değerleniyor? Silivri'de arsa fiyatları ne durumda?
5.04.2016 Arşiv
Kirada oturanlar yandı! Yüzde 15 daha...
Kirada oturanlar yandı! Yüzde 15 daha... İSTANBUL'da kira fiyatlarında yaşanan hızlı yükseliş uzmanlara göre devam edecek. Son dönemde yüzde 35 artış yaşanan kira fiyatlarının yüzde 15 daha yükselmesi bekleniyor.
10.03.2016 Ekonomi
İstanbul’da ev kirası tavan yaptı
İstanbul’da ev kirası tavan yaptı İstanbul’da ev kirasının artış hızına yetişilemiyor. Son 6 ayda kiralarda ortalama yüzde 35’lere varan artış oldu. Orta gelire hitap eden bölgelerde bile kiralar lüks evlerin fiyatına yetişti.
9.03.2016 Ekonomi
Konutta devlet desteği yetersiz
Konutta devlet desteği yetersiz Erilkun, 15 bin TL’nin ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için derdine derman olmayacağını söyledi.
29.02.2016 Arşiv
Banka kredilerinde neler değişti?
Banka kredilerinde neler değişti? Yeni yönetmeliğe göre konut kredilerinde neler değişti?
15.02.2016 Arşiv
Tapuda kod dönemi
Tapuda kod dönemi Tapu dairelerindeki işlem yükünü azaltmak için yeni yol
14.01.2016 Arşiv
Boğaz Geçişi bu ilçelere yarayacak
Boğaz Geçişi bu ilçelere yarayacak Trafiği rahatlatmak için atılan adımlar bu ilçeleri kalkındıracak
5.01.2016 Arşiv
Siteler için CEO yetiştirecek
Siteler için CEO yetiştirecek Site tarzında inşa edilen konut projeleri, ‘profesyonel yöneticilik’ mesleğini de ortaya çıkardı. Bu kapsamda MEB onaylı kurslar düzenlenmeye başlandı. Kursu bitirenler daire başına 100 lira hizmet bedeliyle sitelerde yöneticilik yapabiliyor.
29.12.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altın Emlak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın emlak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.