Almanya Futbol Federasyonu

Almanya Futbol Federasyonu

Son dakika Almanya Futbol Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Almanya Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Almanya Futbol Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Almanya Futbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan almanya futbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.135 almanya futbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm almanya futbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi Sivasspor-Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Alman hakem Benjamin Brand görev yapacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu!
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanırken kritik mücadelenin hakemi belli oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! Fenerbahçe Avrupa Ligi Play-Off turunda Austria Wien ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe deplasmanda Austria Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıkları tamamladı. Fenerbahçe’nin kadrosu da netleşmeye başladı. Futbolseverler Austria Wien Fenerbahçe maçının kanalı ve saatini merak ediyor. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
17.08.2022 Futbol
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe Austria Wien ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek. Daniel Siebert'in yardımcılıklarını ise Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Futbolseverler, Fenerbahçe UEFA maçının detaylarını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? İşte Fenerbahçe Austria Wien maçı canlı yayın bilgileri…
16.08.2022 Futbol
Almanya Futbol Federasyonu Stefan Kuntz'un görevine son veriyor
Almanya Futbol Federasyonu Stefan Kuntz'un görevine son veriyor Türkiye Milli Takımı'nın başına geçeceği konuşulan Stefan Kuntz'ın sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi.
17.09.2021 Futbol
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
FİFA rüşvet ve yolsuzluk skandallarını aklayacak!
FİFA rüşvet ve yolsuzluk skandallarını aklayacak! FIFA'da yolsuzluğa karışan kişi, 10 yıl içinde cezalandırılamadığı sürece FIFA bünyesinde temize çıkmış olacak.
23.03.2021 Futbol
Löw Almanya Milli Takımı'nı bırakıyor
Löw Almanya Milli Takımı'nı bırakıyor Almanya Milli Takım teknik direktörü Joachim Löw EURO 2020 turnuvası sonrası görevini bırakacağını duyurdu.
9.03.2021 Almanya
Almanlardan yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı!
Almanlardan yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı! Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Fritz Keller, Mesut Özil hakkında "Böyle gitmemeliydi. Hatalar yapıldı." dedi.
26.02.2021 Fenerbahçe
Almanya'da ırkçılık skandalı! İnceleme başlatıldı
Almanya'da ırkçılık skandalı! İnceleme başlatıldı Almanya Futbol Federasyonu (DFB), Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 16. haftasında oynanan Union Berlin-Bayer Leverkusen karşılaşmasında, konuk ekibin Afganistan kökenli oyuncusu Nadiem Amiri’ye yönelik ırkçı hakaret edildiği iddiasının ardından olaya ilişkin inceleme başlattı.
16.01.2021 Futbol
Yıllar sonra özür mektubu yollamışlar!
Yıllar sonra özür mektubu yollamışlar! Almanya Futbol Federasyonu, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'den özür diledi.
26.10.2020 Süper Lig
Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Çok pişmanlar, özür dilediler...'
Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Çok pişmanlar, özür dilediler...' Arsenal'in kadro dışı bıraktığı Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Almanya Futbol Federasyonu'nun Mesut Özil'e özür mektubu gönderdiğini söyledi.
25.10.2020 Futbol
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım!
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım! Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, yurt içi ve yurt dışından birçok teklif aldığını ve sezon sonu bu teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi.
1.06.2020 Alanyaspor
Almanya'daki Türk teknik direktörden Fenerbahçe açıklaması!
Almanya'daki Türk teknik direktörden Fenerbahçe açıklaması! Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'nın Türk teknik direktörü Kenan Koçak, teknik adam arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de görev almak isteyip istememesiyle ilgili, "Hannover serüvenimiz iyi gidiyor. Bunun neticesinde doğal olarak teklifler geliyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Biz profesyoneliz, aynı hedeflere yürüyebileceğimize inandığımız bir plan, proje olursa oturur her şeyi profesyonelce konuşur, ona göre karar veririz" dedi.
13.04.2020 Almanya
Bundesliga 9 Mayıs'ta başlıyor
Bundesliga 9 Mayıs'ta başlıyor Corona virüs nedeniyle lige verilen aranın ardından Almanya Ligi'nin 9 Mayıs'ta başlayacağı belirtildi.
10.04.2020 Futbol
Almanya'da Türk teknik adam fırtınası
Almanya'da Türk teknik adam fırtınası Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'da görev alan Türk teknik adam Kenan Koçak, Almanya'da isminden söz ettirmeye devam ediyor.
6.01.2020 Almanya
Real Madrid - Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
Real Madrid - Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Real Madrid'in konuğu oluyor. Sarı-kırmızılı kulübün tur şansını devam ettirebilmesi için bu maçtan galip gelmesi gerekiyor. Taraftar mücadeleyi kaçırmak istemiyor ve maçın başlama saatini ve kanalını araştırıyor.
6.11.2019 Galatasaray
Temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’in hafta içinde oynayacağı maçları yönetecek hakemler belli oldu.
4.11.2019 Futbol
Göksel Gümüşdağ: Fenerbahçe 3 oyuncumuza teklif yaptı
Göksel Gümüşdağ: Fenerbahçe 3 oyuncumuza teklif yaptı İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fransa-Türkiye maçına göre A Milli Futbol Takımı'na en çok oyuncu veren kulüp olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.
18.10.2019 Futbol
Göztepe'de Atınç'a lisans çıktı
Göztepe'de Atınç'a lisans çıktı Süper Lig'de Göztepe'nin dün transfer döneminin son saatlerinde kadrosuna kattığı stoper Atınç Nukan'a lisans çıkarıldı
3.09.2019 Futbol
Salih Özcan 1 yıllığına Holstein Kiel'de
Salih Özcan 1 yıllığına Holstein Kiel'de Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln, Türk Asıllı Alman futbolcu Salih Özcan'ın sözleşmesini 1 yıl uzatarak Almanya 2'nci Lig takımlarından Holstein Kiel'e kiraladı.
24.08.2019 Almanya
Arsene Wenger'den Mesut Özil çağrısı
Arsene Wenger'den Mesut Özil çağrısı Fransız teknik direktör Arsene Wenger, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in ırkçı ve ayrımcı saldırılar sebebiyle bıraktığı Almanya Milli Takımı'na dönmesi gerektiğini savundu.
17.10.2018 İngiltere
Almanya'dan Mesut Özil'e sürpriz kutlama!
Almanya'dan Mesut Özil'e sürpriz kutlama! Almanya Futbol Federasyonu, ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle milli takımı bırakan Mesut Özil'in doğum gününü kutladı.
15.10.2018 Almanya
Çirkin pazarlık! "Al 2020'yi ver 2024'ü..."
Çirkin pazarlık! "Al 2020'yi ver 2024'ü..." EURO 2020 için kapışan İngiltere ve Almanya, EURO 2024’ü Almanların alması karşılığında 2020’nin Londra’ya verilmesi için anlaşma yapmışlar.
28.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Almanya Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki almanya futbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.