Alican Yücesoy

Alican Yücesoy

Son dakika alican yücesoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alican yücesoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alican yücesoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alican Yücesoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alican yücesoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 alican yücesoy haberi bulunmuştur. Tüm alican yücesoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı Fırat kimdir?  Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?
Yargı Fırat kimdir? Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarında her hafta Pazar günü yayımlanan Yargı dizisi oyuncu kadrosuna 4 yeni ismi dahil etti. Polis memuru Fırat yeni bölüme damga vuruyor. Yeni karaktere oyuncu Alican Yücesoy hayat veriyor. Peki; Yargı Fırat Kimdir, Alican Yücesoy kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler ve filmler neler?
4.02.2024 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
7.05.2022 Televizyon
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları…
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları… Afara 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları merak ediliyor. İşte Afara 4. Bölüm konukları...
6.05.2022 Televizyon
'Maske Kimsin Sen'de dinazor belli olunca Alican Yücesoy isyan etti! 'Seni mahvedeceğim'
'Maske Kimsin Sen'de dinazor belli olunca Alican Yücesoy isyan etti! 'Seni mahvedeceğim' Final yapma kararı alan Maske Kimsin Sen yarışmasında Dinozor maskesinin altındaki isim Müge Boz oldu. Müge Boz'un yakın arkadaşı Alican Yücesoy açıklamasında "Senle koca bir gün geçirdik nasıl olur ya?" dedi.
6.02.2022 Magazin
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor?
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor? Maske Kimsin Sen programı yayınlandığı günden beri eleştirilerin hedefindeydi. Maske Kimsin Sen, programının ekran macerasını noktalayacağı iddia ediliyor. Yarışmacının yapımcısı Fatih Aksoy söz konusu iddialara yönelik açıklama yaptı. Peki, Maske Kimsin Sen final mi yapıyor?
4.02.2022 Televizyon
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor?
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor? Ekranların sevilen eğlence programı “Maske Kimsin Sen?”’in yayından kaldırılacağı iddia edildi. Jüri koltuğunda Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen’in oturduğu programın ekranlara veda edeceği sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte detaylar…
1.02.2022 Gündem
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı?
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un juri olduğu, Tansel Öngel'in sunduğu Maske Kimsin Sen, yayınlanan son bölümüyle gündem oldu. Maske Kimsin Sen'de yaşanan ifşa krizi sosyal medyanın diline düştü. Dün akşam yayınlanan bölümde ise elenen kişi Ayna oldu. Ayna'nın kim olduğu ise merak ediliyordu. Peki, Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Biran Damla Yılmaz kimdir? İşte detaylar...
23.01.2022 Magazin
Selin Şekerci ve Enis Arıkan videoya gönderme yaptı! Hadise kayıtsız kalamadı
Selin Şekerci ve Enis Arıkan videoya gönderme yaptı! Hadise kayıtsız kalamadı Selin Şekerci ve Enis Arıkan, Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evlilik videosuyla ilgili eğlenceli bir paylaşım yaptı. Çok konuşulan evlilik videosunda Hadise'nin sevgilisine sarılıp sırtını sıvazlarken çekim yapması gündem olmuştu. Selin Şekerci ve Enis Arıkan o anları canlandırdı. Seray Sever'den Eda Ece'ye pek çok ünlü bu videoyu yorum yaptı. Hadise ise bu videoyu paylaşarak kalp emojisi koydu.
22.01.2022 Magazin
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Sedef Avcı rolün etkisinden çıkamadı! 6 saat sürdü...
Sedef Avcı rolün etkisinden çıkamadı! 6 saat sürdü... Sedef Avcı, Exxen’de yayınlanan ve kadına şiddeti konu alan ‘Hükümsüz’ dizisinde yakılarak araçtan atılan Meryem’i canlandırdı.
3.02.2021 Magazin
Hande Doğandemir: Çıkış nerede?
Hande Doğandemir: Çıkış nerede? Halil Bübür’ün kaleme aldığı “İçimdeki Yangın” adlı tiyatro oyununda rol alan Hande Doğandemir, astronot kıyafeti giydiği bir sahneyi Instagram hesabında paylaştı. Ünlü oyuncu o karenin altına İngilizce “Çıkış nerede” notunu düştü.
25.01.2021 Magazin
'9 Kere Leyla' eleştirilerine Ezel Akay'dan yanıt geldi
'9 Kere Leyla' eleştirilerine Ezel Akay'dan yanıt geldi Yönetmen Ezel Akay’ın son filmi '9 Kere Leyla' dijital platformda yayınlandı. Başrollerini Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu ve Alican Yücesoy’un paylaştığı film, izleyiciden beklediği ilgiyi bulamadı ve sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.
7.12.2020 Magazin
Hz. Adem'in ilk eşi Lilith kimdir? 9 Kere Leyla filminde bahsedilen Lilith efsanesi nedir?
Hz. Adem'in ilk eşi Lilith kimdir? 9 Kere Leyla filminde bahsedilen Lilith efsanesi nedir? 9 Kere Leyla filminde anlatılan Lilith'in hikayesini herkes merak ediyor. Filmde Lilith, Havva'dan önceki ilk kadın, Adem'in ilk karısı olarak bahsediliyor. Lilith, Musevilik ve Hristiyanlık'ta önemli bir yeri olan ve efsanelere konu olmuş bir kadın. Adem'in ilk eşi olarak Tanrı tarafından, Adem ile aynı anda çamurdan yaratılan Lilith eşitlik iddiasında bulunan ilk insan olarak tarihte yerini almıştır. Peki, Havva'dan önceki ilk kadın, Adem'in ilk karısı Lilith kimdir? İşte Lilith hakkında bilmeniz gerekenler...
6.12.2020 Gündem
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu… 9 Kere Leyla filmi oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Filmin başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Fırat Tanış, Elçin Sangu ve Alican Yücesoy’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ezel Akay'ın oturduğu "9 Kere Leyla" filmi için geri sayım başladı. Peki, 9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem
Esra Dermancıoğlu: Bu aşk gözünüzün önünde başladı
Esra Dermancıoğlu: Bu aşk gözünüzün önünde başladı Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy’lu Instagram yayınlarına “Tehlikeli Hamurlar” adını verdi.
9.06.2020 Magazin
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ali Özel'in yönetmenliğini yaptığı 'Bozkır', aldığı 10 ödül ile festivale damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen "Ulusal Uzun Metraj Film" yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu. En iyi film ödülüne, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün yaptığı "Nuh Tepesi" layık görüldü.
28.09.2019 Kültür Sanat
ATV'nin iddialı dizisi final yaptı
ATV'nin iddialı dizisi final yaptı ATV'nin iddialı dizilerinden olan Can Kırıkları, 4'üncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümünün final sahnesinde ise ilginç bir an yaşandı. Zeynep'in Leyla'ya 'Bitti Leyla. Bittik' demesi dikkatleri çekti.
30.10.2018 Televizyon
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Can Kırıkları ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın 1. bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Can Kırıkları dizi konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgiler...
8.10.2018 Gündem
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler Bu hafta sonu evde oturmayın. Memleketin dört bir köşesinde harika festivaller ve etkinlikler var.
6.04.2018 Arşiv
İçinden tren geçen film Locman
İçinden tren geçen film Locman Demiryolcuları anlatan bir 12 Eylül öncesi dönem filmi olan Locman, başarılı oyunculukları ve etkileyici kurgusuyla dikkat çeken bir yapım.
16.03.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Alican Yücesoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alican yücesoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.