Ali Yıldırım

Ali Yıldırım

Son dakika ali yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.833 ali yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm ali yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor Adana’nın Kozan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetenek tarama testinde keşfedilerek geleneksel Türk okçuluğu spor dalına yönlendiren gençler başarılarıyla adından söz ettiriyor.
31.01.2024 Adana
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
İzmit Körfezi’nin iki yakası bir araya geldi: 2 bin 650 metre kulaç attılar
İzmit Körfezi’nin iki yakası bir araya geldi: 2 bin 650 metre kulaç attılar İzmit Körfezi’nin iki yakasını bir araya getiren açık yüzme yarışında heyecan dolu anlar yaşandı. 600 sporcunun 2 bin 650 metre yüzdüğü yarışta, 16 yaşındaki Muhammet Yavuz Selim Oğuz birincilik madalyasını göğüsledi.
30.07.2023 Gündem
Diyanet İşeri Başkanı Erbaş duyurdu! "İcazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin oldu"
Diyanet İşeri Başkanı Erbaş duyurdu! "İcazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin oldu" Kocaeli’de hafızlık ve icazet programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "2022 yılında 12 bin'e yakın hafızımız başarılı oldu ve icazetnamelerini aldı. Şu an itibariyle icazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin kadar oldu. Hafızlığını tamamlamış ancak icazetnamesini almamış 400 binden fazla öğrenci var. Bundan 15-20 sene önce bin öğrencisi olan bir fakültenin, şimdi 2 bin öğrencisi var. 3 bin 5 bin öğrencisi olan ilahiyat fakültelerimiz var" dedi.
29.07.2023 Gündem
İmam ve müezzine 'zimmet' soruşturması
İmam ve müezzine 'zimmet' soruşturması Kırıkkale'de, Gürler Camii'nin imamı Ü.U. ve müezzin M.Y.'nin cuma namazı sonrası müftülük adıyla topladıkları paranın bir kısmını zimmetlerine geçirdikleri iddiasıyla haklarında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
19.08.2022 Yaşam
Depremin 23'üncü yıl dönümünde acılar tazelendi
Depremin 23'üncü yıl dönümünde acılar tazelendi MARMARA depreminin 23'üncü yıl dönümünde yakınlarını kaybedenler, Gölcük'te mezarlığı ziyaret edip, dualar okudu. Depremde ailesinden 3 kişiyi kaybeden Feryal Koçak, annesinin mezar taşına sarılarak ağladı.
17.08.2022 Yaşam
Türkiye'de saat 03.02'de hayat durdu! 17 Ağustos Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü...
Türkiye'de saat 03.02'de hayat durdu! 17 Ağustos Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü... Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü. 1999 yılının 16 Ağustos'u 17 Ağustos'a bağlayan gece meydana gelen Deprem, Kuzey Anadolu Fay Zonu'nun batı bölümünde 45 saniye sürerek büyük bir felakete neden olmuştu. Resmi rakamlara göre 23 yıl önceki sarsıntıda; 17 binden fazla kişi hayatını kaybetti ve 100 binlerce kişi evsiz kaldı. Üzerinden onca yıl geçmesine rağmen de acılar hâlâ tazeliğini koruyor.
17.08.2022 Gündem
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
Ayçiçek yağı, et, süt, şeker fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İndirimli satılıyor
Ayçiçek yağı, et, süt, şeker fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İndirimli satılıyor Ayçiçek yağı, et, süt, şeker fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İndirimli satılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2022 yılı ilk çeyreği için 1.000 mağaza hedefini koyduğu Tarım Kredi Kooperatif Market, dün Mardin Artuklu'da 1.000'inci mağazasını açarak hedefi yakaladı. Ramazan'da vatandaşa kaliteli ve uygun fiyata ürün ulaştırmayı hedefleyen Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş'nin Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, "Kendi ürünlerimizin yanında TMO, Et ve Süt Kurumu ve Türk Şeker'in ürünlerini de raflarımızda uygun fiyatla müşterilerimiz ile buluşturacağız. Bu kapsamda TMO ile oluşturulan işbirliği ile 5 litrelik teneke Ayçiçek yağını 129 TL'ye, Et ve Süt Kurumu'nun konserve kuşbaşı 800 gramını 55.50 TL'ye ve konserve kıyma 800 gramını 45.50 TL'ye vatandaşlarımıza sunmaktayız. Süt ürünlerinde, peynir grubu başta olmak üzere, kalitemiz ve fiyatlarımızla iddialıyız" dedi.
1.04.2022 Ekonomi
Mesut Özil olayına Aziz Yıldırım da dahil oldu! 'Gitme senden önce Ali Koç gidecek'
Mesut Özil olayına Aziz Yıldırım da dahil oldu! 'Gitme senden önce Ali Koç gidecek' İsmail Kartal'ın verdiği karara saygı duyan ve Mesut Özil'in kadro dışı kararını hiç düşünmeden onaylayan Ali Koç'a, Aziz Yıldırım'dan şok sözler geldi. Kardeşi Ali Yıldırım'la haber gönderen Aziz Yıldırım, Mesut Özil'e "Sakın çabuk ve yanlış bir karar alma. Ayrılma kararı verme. Seni kovanlar senden önce gidecekler. Sana söz veriyorum" ifade edildi.
25.03.2022 Fenerbahçe
Ümraniye Cezaevi'nde yangın: 21 kişi dumandan etkilendi
Ümraniye Cezaevi'nde yangın: 21 kişi dumandan etkilendi Ümraniye E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yangın çıktı. Adli hükümlülerin kaldığı koğuşta çıkan yangında 21 kişi dumandan etkilenirken, E tipi cezaevindeki hükümlüler, T tipi cezaevine nakledildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada" Hiç kimsenin hayati tehlikesi yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır" dedi.
4.02.2022 Gündem
3 TIR ve yolcu otobüsü zincirleme kaza yaptı! 1 ölü, 5 yaralı
3 TIR ve yolcu otobüsü zincirleme kaza yaptı! 1 ölü, 5 yaralı Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde yoğun sis nedeniyle 3 TIR ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında hostes Selma Tekol (41) yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.
26.11.2021 Gündem
Sosyal medyada gündem olan buluşma! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman...
Sosyal medyada gündem olan buluşma! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ile sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım'ın 69. yaş gününde yemekte buluşan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
2.11.2021 Fenerbahçe
Kurşun yağdırdı! 'Senin kanın bana helaldir' diye bağırmış
Kurşun yağdırdı! 'Senin kanın bana helaldir' diye bağırmış Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, husumetlisiyle karşılaştığı sokakta tabancayla ateş açarak, 2 kişiyi yaralayan tutuklu Muhammet Ali Ç. (18) hakkında düzenlenen iddianame, Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianameye göre, husumetlisi Yusuf P.'ye doğru ateş ettiği sırada "Senin kanın bana helaldir" diye bağıran Muhammet Ali Ç., 59 yıl hapis istemiyle yargılanacak.
13.10.2021 Gündem
Ucuz fiyattan herkes yararlanacak! Flaş hamle, detaylar netleşti
Ucuz fiyattan herkes yararlanacak! Flaş hamle, detaylar netleşti Tüm tüketicileri çok yakından ilgilendiriyor. Harekete geçildi. Ucuzlayacak. Çok sayıda kişiye ulaşılacak. Fahiş fiyatlar mücadelede yeni hamle! Detaylar açıklandı. 5 yıllık hedef doğrultusunda ülke çapında açılacak 'KoopgrosS'larla market ve ürün sayısı artırılacak 'KoopmarkeT' formatıyla mahalle bakkalları ve küçük marketlere bayilik verilecek 'KoopgeL' ve 'KoopsanaL' ile hemen teslim ve sipariş seçenekleriyle online satış yapılacak. Ayrıca edinilen son dakika haberine göre fahiş fiyatçı zincir marketleri asıl üzecek darbe ise 2022 yılında gelecek.
5.10.2021 Ekonomi
Aşı yaptırmayan Hasan Ali öğretmen, koronavirüsten öldü
Aşı yaptırmayan Hasan Ali öğretmen, koronavirüsten öldü Nevşehir’de, aşı yaptırmayan, lisede muhasebe ve finansman öğretmeni Hasan Ali Yıldırım (45), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
1.10.2021 Yaşam
Boşanmak isteyen eşinin kabusu oldu! Ailece işkence
Boşanmak isteyen eşinin kabusu oldu! Ailece işkence Boşanmak isteyen iki çocuğunun annesi Ceylan Yıldırım’ı kaçırarak ailece işkence yapan Ersin Yıldırım ve ağabeyi Burhan Yıldırım 16 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kendilerine yardım eden kardeşleri Dilek ve Ali Yıldırım’a 11 yıl 6 ay, amcaları Sait Yıldırım’a ise 5 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
8.06.2021 Yaşam
Gölcük Müftüsü İlyas Öztel koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Gölcük Müftüsü İlyas Öztel koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
19.12.2020 Yaşam
Şeker hastası yakını için üretmişti, şimdi dünyaya ihraç ediyor!
Şeker hastası yakını için üretmişti, şimdi dünyaya ihraç ediyor! Hatay'ın Antakya ilçesinde, şeker hastası bir yakını için geliştirip ürettiği özel ayakkabıyla sektöre yeni bir pazar kazandıran ayakkabı üreticisi Mehmet Ali Yıldırım, ürünü ihraç etmeye başladı.
16.10.2020 Ekonomi
17 Ağustos Depremi'nde hayatını kaybedenler dualarla anıldı
17 Ağustos Depremi'nde hayatını kaybedenler dualarla anıldı Sakarya ve Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenler depreminin 21’inci yıldönümünde dualarla anıldı.
16.08.2020 Yaşam
"En büyük eroin operasyonu" davasında karar
"En büyük eroin operasyonu" davasında karar Erzurum'da "Cumhuriyet tarihinde tek operasyonda ele geçirilen en büyük miktardaki eroin" olarak kayıtlara geçen ve 1 ton 535 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonla ilgili davada, aralarında elebaşı olduğu ileri sürülen Mehmet Zeki Fidan'ın da bulunduğu 7 sanık, 53 yıl 7 gün ile 140 yıl arasında değişen hapis cezalarına mahkum edildi.
22.06.2020 Gündem
Fenerbahçe ve başkan Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe ve başkan Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi! Fenerbahçe ve Başkan Ali Koç, "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
17.06.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ali Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.