Ali Şen

Ali Şen

Son dakika ali şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.614 ali şen haberi bulunmuştur. Tüm ali şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Pazar akşamı Trabzon’da oynanan maçın sonunda sahaya giren taraftarlar Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Şok olay ülke gündemine otururken Fanatik yazarı Faik Çetiner bugün kaleme aldığı yazısında Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen ile yaptığı görüşmeyi aktardı. İşte haberin detayları...
21.03.2024 Fenerbahçe
Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi? Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi?
Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi? Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi? Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de bu akşam yayınlanacak Yüz Numaralı Adam'da Oya Aydoğan, Kemal Sunal, Ali Şen gibi isimler başrolde yer alıyor. Kardeşlerinden sigara otlanan, girdiği hiçbir işte başarılı olamayan Şaban, bir gün Ayşe ile trende karşılaşır ve hayatı değişir. Televizyon reklamlarında oynayan Şaban, halkın içinden olması nedeniyle sevilir. Ancak bu durum bir süre sonra değişir. Peki Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi? İşte Yüz Numaralı Adam konusu ve oyuncu kadrosu...
3.06.2023 Gündem
Ali Koç'tan önce Jorge Jesus'u o ikna etmişti! Eski F.Bahçeli yönetici resmen açıkladı: Anormal yıkım olacak
Ali Koç'tan önce Jorge Jesus'u o ikna etmişti! Eski F.Bahçeli yönetici resmen açıkladı: Anormal yıkım olacak İsmail Kartal'la yolların ayrılmasından sonra Portekiz'de Jorge Jesus'la masaya oturan ve Fenerbahçe için tecrübeli teknik adamı ikna eden isimlerin başında gelen Emre Can, Brezilya Milli Takım iddiaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu, Jesus'la yemek yediğini söyleyen Emre Can, deneyimli çalıştırıcının kalacağını ifade ederken, Ali Şen döneminin yöneticisi konuyla ilgili "Bu adam hiçbir yerde de 2 yıllık mukavele yapmıyor." ayrıntısını verdi.
14.12.2022 Fenerbahçe
Konya'da asfalt şantiyesinde patlama: 2 işçi yaralı
Konya'da asfalt şantiyesinde patlama: 2 işçi yaralı Konya'da, Büyükşehir Belediyesi'ne ait asfalt şantiyesinde, siloda kaynak yapıldığı sırada meydana gelen patlamada 2 işçi yaralandı. 
3.10.2022 Gündem
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?  Kemal Sunal’ın sevilen filmleri arasında yer alan Çarıklı Milyoner oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 1983 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturuyor. Peki, Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne? 
25.08.2022 Televizyon
Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'nin son hali ortaya çıktı! Yıllar sonra onu görenlerin ağızları açık kalıyor...
Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'nin son hali ortaya çıktı! Yıllar sonra onu görenlerin ağızları açık kalıyor... Yeşilçam'ın güzel oyuncularından Nazan Saatçi yıllara meydan okuyor. Kemal Sunal, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi efsane isimlerin başrolde oynadığı Tokatçı filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı Osman karakterinin kör kütük aşık olduğu Emine, Nazan Saatçi şimdilerde 64 yaşında ancak yaşıtlarını kıskandıracak bir fiziğe ve güzelliğe sahip. Sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme gelen Nazan Saatçi'yi yıllar sonra görenlerin ağızları açık kalıyor.
30.07.2022 Magazin
ABD'den Adnan Şen'e şeref madalyası
ABD'den Adnan Şen'e şeref madalyası Adnan Şen, ABD hükümeti tarafından Ellis Adası Şeref Madalyası'na layık görüldü
16.05.2022 Dünya
Ali Koç'un Jorge Jesus oyununu anlattı F.Bahçe'nin yeni hocasını açıkladı
Ali Koç'un Jorge Jesus oyununu anlattı F.Bahçe'nin yeni hocasını açıkladı Dün Jorge Jesus, Ali Şen döneminde yöneticilik yapan Emre Can ve Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa ile masaya oturan Ali Koç'un aslında bambaşka bir planının olduğu, başkanın yeni teknik direktör konusunda çoktan kararını verdiği ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan sıcak gelişmeler...
27.04.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Ali Koç Jorge Jesus'la anlaşmaya vardı! 'Maaş tamam ama transfer...'
SON DAKİKA! Ali Koç Jorge Jesus'la anlaşmaya vardı! 'Maaş tamam ama transfer...' Jorge Jesus'la masaya oturmak için Portekiz'e giden ve Ali Şen döneminde yöneticilik yapan Emre Can'la birlikte görüşmeleri sürdüren Ali Koç'un başarılı teknik adamla prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı. İşte sarı lacivertli cephedeki o sıcak gelişme...
26.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar Divan Kurulu başkanı mı?
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar Divan Kurulu başkanı mı? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar mı? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda yeni başkan Uğur Dündar oldu. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda 1871 oyun 824'ünü alan Uğur Dündar başkanlık koltuğuna otururken, Vefa Küçük 799, Nail Kır 122, Sait Yılmaz 117 oy aldı. 9 oy ise geçersiz sayıldı.
9.04.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti 8 yıldır Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Vefa Küçük yapılan seçimler sonrası koltuğunu Uğur Dündar'a bıraktı.
9.04.2022 Fenerbahçe
Hayat Bayram Olsa filmi ne zaman, nerede çekildi? Hayat Bayram Olsa oyuncuları kim?
Hayat Bayram Olsa filmi ne zaman, nerede çekildi? Hayat Bayram Olsa oyuncuları kim? Hayat Bayram Olsa filminin başrollerini Kadir İnanı ve Hülya Koçyiğit paylaşıyor. Filmde, aralarında düşmanlık olan bir adamla bir kadının birbirlerine âşık olması konu edilir. Usta oyunculardan oluşan kadrosu izleyici tarafından merak ediliyor. Peki, Hayat Bayram Olsa filmi ne zaman, nerede çekildi? Hayat Bayram Olsa oyuncuları kim? Hayat Bayram Olsa filmi kaç yılında çekildi? İşte Hayat Bayram Olsa filmi oyuncuları...
11.07.2021 Gündem
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...'
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...' Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 3 Haziran 2018’de seçimi kaybettiği günden bu yana ilk kez basın toplantısı düzenledi.
24.06.2021 Fenerbahçe
Ali Şen: Fenerbahçe, bir gün Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak
Ali Şen: Fenerbahçe, bir gün Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Azerbaycan'da yayımlanan CBC Sport televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.
11.12.2020 Futbol
Mahkeme kararını verdi! Hız limitini 1 kilometre aştı ve...
Mahkeme kararını verdi! Hız limitini 1 kilometre aştı ve... Samsun'da yaşayan bir kişi, Çankırı Çerkeş'te hız limitini 1 kilometre aştığı gerekçesiyle aracına yazılan radar cezasını mahkemeye başvurarak iptal ettirdi.
12.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Ali Şen'den olay şampiyonluk açıklaması! "Boşuna masraf yapmasınlar, Nisan ayında şampiyon..."
Ali Şen'den olay şampiyonluk açıklaması! "Boşuna masraf yapmasınlar, Nisan ayında şampiyon..." 1981-1983 ve 1994-1998 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığını yapan Ali Şen, sarı lacivertli ekibin bu sezon Nisan ayında şampiyonluğunu ilan edeceğini ve önümüzdeki 5 yıl kupalara ambargo koyacağını savundu.
22.10.2020 Fenerbahçe
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu!
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu! Kurban Bayramı'nın ilk gününde yurdun çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi yaralandı.
31.07.2020 Gündem
Yüz Numaralı Adam fragmanı yayınlandı!
Yüz Numaralı Adam fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Kemal Sunal ve Oya Aydoğan'ın olduğu 'Yüz Numaralı Adam' pazartesi akşamı seyirci ile buluşuyor.
25.06.2020 Televizyon
Çarıklı Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi? Çarıklı Milyoner filmi oyuncuları kimler?
Çarıklı Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi? Çarıklı Milyoner filmi oyuncuları kimler? Usta oyuncu Kemal Sunal ve Türk sinemasının güzel oyuncularından Necla Nazır'ın başrollerinde olduğu Çarıklı Milyoner filmi Türk sinemasının en iyi filmleri arasında gösteriliyor. Peki, Çarıklı Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi? Çarıklı Milyoner filmi oyuncuları kimler? İşte Çarıklı Milyoner filmi konusu ve oyuncuları...
25.05.2020 Gündem
Yedi Bela Hüsnü kaç yılında, nerede çekildi? İşte Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları
Yedi Bela Hüsnü kaç yılında, nerede çekildi? İşte Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları Başrollerinde Kemal Sunal ve Oya Aydoğan’ın oynadığı Yedi Bela Hüsnü aşık olduğu kızı tavlayabilmek için türlü belalara bulaşan Hüsnü’nün başından geçenleri anlatır. Yedi Bela Hüsnü kaç yılında, nerede çekildi? İşte Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları...
20.04.2020 Gündem
Sokak ortasında silahlı saldırı!
Sokak ortasında silahlı saldırı! ADANA'da, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin sokak ortasında pompalı av tüfeğiyle ateş açtığı Abdülaziz Tanşu ve Ali Şen Aydinç, yaralandı. Saçmaların başına isabet ettiği Tanşu'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.
2.04.2020 Yaşam
Yüz Numaralı Adam Kanal D'de!
Yüz Numaralı Adam Kanal D'de! Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi 'Yüz Numaralı Adam Kanal D'de izleyicilerle buluşuyor.
31.03.2020 Televizyon
"Hala vizyon bekliyoruz"
"Hala vizyon bekliyoruz" Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, köşesinde çok çarpıcı ifadelere yer verdi.
3.03.2020 Futbol
Ali Şen: Fenerbahçe bu sene şampiyon olmalı
Ali Şen: Fenerbahçe bu sene şampiyon olmalı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Şen, sarı lacivertli ekibin bu sezon şampiyon olması gerektiğini söyledi.
17.02.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ali Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.