Dursun Özbek'in iki transferini açıkladı! Galatasaray Avrupa'da ses getirecek
Dursun Özbek'in iki transferini açıkladı! Galatasaray Avrupa'da ses getirecek Galatasaray transfer haberleri... Uzun yıllardır sol bek sorununu bir türlü çözemeyen ve Nuno Tavares, Alex Telles, Guerreiro gibi yıldızlarla ilgilenen Galatasaray aradığı sol beki nihayet buldu. 'Transfer Plus' kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Zeki Uzundurukan, Dursun Özbek'in bitirdiği iki transferi açıklarken, ünlü yorumcunun sol bek dışında 8 numara transferini de duyurması camiada bir hayli ilgi uyandırdı.
9.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'in bu transferi çok tartışılacak! Perşembe günü 'kovun bunu gitsin' diyorlardı
Dursun Özbek'in bu transferi çok tartışılacak! Perşembe günü 'kovun bunu gitsin' diyorlardı Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve bazı yıldız futbolcularla görüşmelere start veren Galatasaray yönetimi çok tartışılacak bir sol bekle masaya oturdu. Juventus-Sevilla maçında oynadığı futbolla İtalyan taraftarları çıldırtan 32 yaşındaki oyuncunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı anlaşılırken, Dursun Özbek'in Brezilyalı futbolcuya bedavaya imza attıracağı bildirildi.
14.05.2023 Galatasaray
Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'da ayrılık! Bu transfer Okan Buruk'u şampiyon yapar
Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'da ayrılık! Bu transfer Okan Buruk'u şampiyon yapar Dün akşam Ankaragücü maçında oynadığı futbolla yine saç baş yolduran, duran toplarda ofsayttan çıkamadığı gibi basit pas hatalarıyla taraftarlarını çileden çıkaran tecrübeli oyuncuyla yolların ayrılma noktasına gelmesi camiada memnuniyetle karşılandı. Ocak ayında takıma takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi aradığı yıldızı Juventus'ta bulurken, transferde Fenerbahçe'nin de devrede olması iki kulüp arasında transfer çekişmesine sahne oluyor...
5.01.2023 Galatasaray
Sözleşmesi 2023'e kadar uzatıldı
Sözleşmesi 2023'e kadar uzatıldı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Juventus'ta Brezilyalı oyuncu Alex Sandro'nun sözleşmesi uzatıldı.
20.12.2018 İtalya