İşte dünyanın en hızlı internetini kullanan ülkesi
İşte dünyanın en hızlı internetini kullanan ülkesi 1 Ocak itibariyle AKN'nin kalkmasıyla birlikte kullanıcılar kota derdi olmaksızın internete erişmeye başladı. Her ne kadar fiyatlar biraz tuzlu olsa da, sınırların 'kısmen' kaldırılmış olması önemli bir gelişme.
21.01.2019 Bilim ve Teknoloji
İnternet kullananlara çok önemli uyarı: Sakın ücret vermeyin
İnternet kullananlara çok önemli uyarı: Sakın ücret vermeyin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan; "Veri indirme hızının iyileştirilmesi ve erişim hızında tüketici nezdinde şeffaflığın sağlanması amacıyla 1 Ocak 2019 itibarıyla Adil Kullanım Noktası tamamen kaldırılacak. AKN'nin kaldırılması dolayısıyla aboneler herhangi bir dilekçe vermeyecek. Bu uygulama nedeniyle de ilave ücret alınmayacak. Vatandaşın haksız yere bir hizmetin ödemesiyle karşı karşıyla kalmaması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Biz, vatandaşımızı bu konuda kimseye yem etmek istemeyiz" açıklamasında bulundu.
18.11.2018 Gündem
AKN'siz internete geçiş hakkı!
AKN'siz internete geçiş hakkı! Türk Telekom, mevcut abonelerine 1 Ocak'tan itibaren başlayacak olan AKN'siz internet uygulamasına erken geçiş hakkı tanıyacaklarını duyurdu.
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji