Akit Tv

Akit Tv

Son dakika akit tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akit tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akit tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akit Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akit tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 akit tv haberi bulunmuştur. Tüm akit tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS soruşturmasında son durum ne? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ÖSYM’de yapılan soruşturmayı anlattı!
KPSS soruşturmasında son durum ne? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ÖSYM’de yapılan soruşturmayı anlattı! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) iptaline kadar varan soruların sızdırılması iddiaları ile ilgili olayda yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Devlet konuyu farklı açılardan ele alıyor. Topyekün başlatılan araştırmalar devam ederken ön rapor da Devlet Denetleme Kurulu tarafından açıklanmıştı. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konu ile ilgili olarak katıldığı bir televizyonda açıklamalarda bulundu. Peki, KPSS soruşturmasında son durum ne? KPSS soruşturması nasıl yürütülüyor? İşte Bakan Bozdağ’ın açıklamaları!
7.08.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan KPSS ile ilgili açıklama: Cumhurbaşkanımız derhal duruma müdahale etti
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan KPSS ile ilgili açıklama: Cumhurbaşkanımız derhal duruma müdahale etti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) soruların sızdırıldığı iddiaları üzerine iptal edilmesine ilişkin, “Herhangi bir muhalefet partisi genel başkanı veya siyasetçi veya kamuoyundan birinin ‘hükümet şunu da yapmalıydı’ diye söyleyebileceği bir şey yok. Hemen hepsi yapıldı” dedi.
7.08.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan CHP'ye sert sözler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan CHP'ye sert sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Siz bu ülkede bu ülkenin savcısını şehit etmiş teröristleri savunacak ve sempati duyacak kadar bu ülkeye yabancılaşacaksınız sonra kalkıp bu ülkenin valisine, bu ülkenin kaymakamına 'militan' diyeceksiniz." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza!
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Akit TV’nin 'Derin Kutu' programına konuk olarak katılan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun 'fuhuş evi' benzetmesi nedeniyle idari para cezası verilmesine karar verdi. Öte yandan Prof. Dr. Bingür Sönmez'in de katıldığı televizyon programında, 'Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini' sözünün eleştiri sınırlarını aştığı gerekçesiyle, kanala idari para cezası müeyyidesi uyguladı.
30.12.2020 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu...
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu... Katıldığı bir programda, “Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, siyasiler, eğitimciler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesiminden tepki topladı. Sakarya Üniversitesi Rektörü, Sofuoğlu’nun disipline sevk edileceğini söyledi.
18.12.2020 Gündem
RTÜK'ten AKİT TV'ye ceza
RTÜK'ten AKİT TV'ye ceza RTÜK, AKİT TV'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin verilen haberde alt bantta yer alan ve tepki çeken ifadeler nedeniyle idari para cezası verilmesine karar verdi.
3.09.2020 Gündem
RTÜK ceza verdi! Netflix filmi "Minnoşlar" yayından kaldırıldı
RTÜK ceza verdi! Netflix filmi "Minnoşlar" yayından kaldırıldı Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Netflix'in, çocuk istismarı görüntüleri içeren "Minnoşlar" adlı filmi kataloğundan çıkarması gerektiğine karar verdi.
3.09.2020 Televizyon
Akit'in 'Anırkabir' altyazısına büyük tepki! İnceleme başlatıldı
Akit'in 'Anırkabir' altyazısına büyük tepki! İnceleme başlatıldı Akit TV’nin Anıtkabir’deki 30 Ağustos töreni haberinde kullandığı ‘Anırkabir’ altyazısı büyük tepki yarattı. RTÜK inceleme başlatırken MHP’den “Bunlar hata falan değil... ‘Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı...’ alıntısıyla tepki geldi.
1.09.2020 Gündem
RTÜK, Akit TV hakkında inceleme başlattı
RTÜK, Akit TV hakkında inceleme başlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla devlet erkanının Anıtkabir ziyaretine ilişkin yayında Akit TV'nin ekran alt yazısında kullandığı ifadeyle ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.
31.08.2020 Gündem
RTÜK'ten çok sayıda TV'ye idari para cezası!
RTÜK'ten çok sayıda TV'ye idari para cezası! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Sözcü Gazetesi'nin kanalı "Sivas SRT"nin logosunda "SRT Sivas"ı kullanması dolayısıyla yayıncı kuruluşa idari para cezası yaptırımı uygulanmasına karar verdi.
19.08.2020 Televizyon
Kuvvet komutanlarından dava
Kuvvet komutanlarından dava Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Akit TV'deki programda komutanlara yönelik sözleri nedeniyle gazeteci Murat Alan ve kanala manevi tazminat davası açtı.
26.06.2019 Gündem
Orgeneral Güler'den tazminat davası
Orgeneral Güler'den tazminat davası Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Akit TV'deki programda komutanlara yönelik sözleri nedeniyle gazeteci Murat Alan ve kanala 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
14.06.2019 Gündem
Generallere hakaret eden Akit TV Haber Müdürü hakkında flaş gelişme!
Generallere hakaret eden Akit TV Haber Müdürü hakkında flaş gelişme! Akit TV Haber Müdürü Murat Alan hakkında, TSK'da görevli komutanlara yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TCK 301. Maddesi gereğince soruşturma başlatıldı. Dosya yetkisizlik kararı verilerek Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
12.06.2019 Gündem
MSB açıkladı: Suç duyurusunda bulunuldu
MSB açıkladı: Suç duyurusunda bulunuldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, "Akit TV'de, TSK'da görev yapan generaller için söylenen yakışıksız sözlerle ilgili suç  duyurusunda bulunulduğu" bildirildi.
10.06.2019 Gündem
Akit TV sunucusuna hapis cezası
Akit TV sunucusuna hapis cezası Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programında kullandığı ifadeler nedeniyle yargılanan sunucu Ahmet Keser, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.05.2019 Gündem
Akit TV muhabiri hakkında soruşturma başlatıldı
Akit TV muhabiri hakkında soruşturma başlatıldı “Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor” diyen Akit TV muhabiri hakkında tehdit suçundan soruşturma başlatıldı. Akit TV'den yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik canlı yayında kullanılan "talihsiz" ifadelerin kurumun görüşü olmadığı belirtilerek, "Sayın Kılıçdaroğlu veya başka bir siyasiye yapılmış veya yapılacak her türlü müdahalenin karşısındayız. İlgili arkadaşımıza gereken yaptırımın uygulanacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz" denildi.
20.03.2019 Gündem
Ahmet Maranki adliyeye geldi ifade verdi
Ahmet Maranki adliyeye geldi ifade verdi Akit TV’de katıldığı programda, “Şayet olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Benim umudum onun için Kafdağı’nın arkasında 25 Haziran’da... Olmadı zaten o zaman artık Belgrad Ormanı’nda ağacın dibinde talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık...” diyen Ahmet Maranki, savcılıkta ifade verdi.
30.05.2018 Gündem
Ahmet Maranki ifadeye çağrıldı
Ahmet Maranki ifadeye çağrıldı Ahmet Maranki'ye Akit TV’de katıldığı programdaki sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan soruşturma başlatıldı. Savcılık Maranki’ye ifade tebligatı çıkarttı.
25.05.2018 Gündem
İşte Akit TV sunucusuna istenen ceza!
İşte Akit TV sunucusuna istenen ceza! Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programında kullandığı ifadeler üzerine sunucu Ahmet Keser'in "Basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan cezalandırılması istendi. Ayrıca RTÜK, "Gün Başlıyor" isimli programda sunucu Keser'in sarfettiği sözleri nedeniyle Akit TV'ye üç kez program durdurma ve yüzde 3 oranında para cezası uygulanmasına karar verdi
28.02.2018 Gündem
RTÜK, affetmedi!
RTÜK, affetmedi! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, 5 Eylül’de ana haber bülteninde yer alan bir haber nedeniyle RTÜK’e Akit TV’yi şikâyet etti.
26.12.2016 Televizyon
Akit TV'nin Atatürk'e hakaret davasının duruşması 09.05'te görülecek
Akit TV'nin Atatürk'e hakaret davasının duruşması 09.05'te görülecek Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde 'Zulüm 1938’de son buldu' başlığıyla video yayınlayan Akit TV’ye verilen duruşma saati dikkat çekti. Mahkeme, duruşmayı Atatürk’ün ölüm saati olan 09.05’te yapmaya karar verdi.
29.09.2021 Gündem
RTÜK'ten "hakaret içerikli yayın yapan" 4 kanala ceza
RTÜK'ten "hakaret içerikli yayın yapan" 4 kanala ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik hakaret içerikli yayın yaptığı gerekçesiyle 4 kanala idari para cezası verildi...
29.09.2021 Gündem
Akit'ten o yazı için şoke eden savunma!
Akit'ten o yazı için şoke eden savunma! Akit TV’nin 10 Kasım'da yaşanan Atatürk ile ilgili altyazı skandalının ardından bir yetkilinin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
AKİT TV yetkilileri hakkında suç duyurusu
AKİT TV yetkilileri hakkında suç duyurusu Mehmet Göker, İl Başkan Vekili Musa Özdemir ile Burdur Adliyesi'ne gelerek AKİT TV yetkilileri hakkında, Atatürk'e yönelik hukuka ve gerçeğe aykırı yayın yaptıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Facebook Akit'i engelledi!
Facebook Akit'i engelledi! Mustafa Kemal Atatürk'ün 77...
12.11.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Akit Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akit tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.