Ak Parti Oy Oranı

Ak Parti Oy Oranı

Son dakika AK Parti oy oranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti oy oranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti oy oranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Oy Oranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti oy oranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 ak parti oy oranı haberi bulunmuştur. Tüm ak parti oy oranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen: Ekim ayı itibariyle AK partimizin oy oranı yüzde 41
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen: Ekim ayı itibariyle AK partimizin oy oranı yüzde 41 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yaptığı açıklamada "Ekim ayı itibariyle AK partimizin oy oranı yüzde 41. Küsürü de var. Küsürünü muhalefet partilerine hediye ediyoruz." dedi.
12.10.2022 Siyaset
AK Parti'nin oy oranını açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki rakamlar
AK Parti'nin oy oranını açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki rakamlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen A Haber ekranlarında katıldığı Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında son seçim anketlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Şen, partisinin anketlerdeki son oy oranını açıkladı.
10.05.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ünal AK Parti'nin oy oranını açıkladı
AK Parti Sözcüsü Ünal AK Parti'nin oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal, "AK Parti olarak 46-48 bandındayız. Cumhurbaşkanlığında 54-56 bandındayız. Kamuoyu araştırmalarının 2 üstü, 2 altı durumu olabildiği için bunu söylüyorum." dedi.
28.05.2018 Siyaset
Erdoğan'dan ahlaksız iddiaya sert cevap
Erdoğan'dan ahlaksız iddiaya sert cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatının bundan sonraki kısmının daha hızlı ilerleyeceğini belirterek, "Bizi en çok üzen, müttefikimiz olarak gördüğümüz, siyasi ve askeri alanda çok derin ilişkilerimizin bulunduğu kimi ülkelerin sergilediği riyakarlık, hatta ciddiyetsizliktir. İşte dün bu ülkelerden birinin güya savunma bakanlığı sözcüsü çıkıyor, yüzü kızarmadan, utanmadan, sıkılmadan Afrin'de sivillerin öldüğünü, insanların şiddet yüzünden evine dönemediğini söylüyor. Be vicdansız, be ahlaksız, Doğu Guta'da her gün yüzlerce çocuğun, kadının, yaşlının, sivilin alçakça katledilmesinden en küçük bir rahatsızlık duymuyorsun, burada teröristlere karşı verilen bu mücadeleden rahatsızlık duyuyor ve yalan yanlış haberler yayıyorsunuz" dedi.
23.02.2018 Siyaset
Optimar oy oranlarını açıkladı! Bugün seçim olsa...
Optimar oy oranlarını açıkladı! Bugün seçim olsa... Ankara merkezli Optimar Araştırma, 24 ilde gerçekleştirdiği 'bugün seçim olsa' anketinde Ak Parti'nin yüzde 51,4 oy oranına ulaşacağını açıkladı.
1.08.2017 Siyaset
Binali Yıldırım'lı ilk anket ORC'den
Binali Yıldırım'lı ilk anket ORC'den ORC Araştırma en son anket sonuçlarını açıkladı. Anket sonuçlarına göre, Binali Yıldırım'ın liderliğindeki AK Parti oy oranı yüzde 53 bandında. HDP ise yüzde 7 ile baraj altında görünüyor. CHP oy oranının yüzde 24 çıktığı ankete MHP oy oranı yüzde 13.
29.09.2021 Gündem
Listeler sonrası ilk seçim anketi sonucu!
Listeler sonrası ilk seçim anketi sonucu! 1 Kasım erken seçimleri milletvekili adayları listeleri sonrası yapılan ilk seçim anketi sonucu yayınlandı. Anket sonuçlarına göre AK Parti tek başına iktidara yaklaşırken, MHP ve HDP oy kaybediyor.
29.09.2021 Gündem
Kendi rekorunu kırdı yüzde 46.72 ile kazandı!
Kendi rekorunu kırdı yüzde 46.72 ile kazandı! Ak Parti’yle sandıkta 8’inci zaferini elde eden Başbakan Erdoğan, yerel seçimlerdeki en yüksek oy oranına da ulaştı Bakanlarla birlikte balkona çıktıParalel devlet iddiaları gölgesinde yapılan yerel seçimler Ak Parti’nin zaferiyle sonuçlandı...
29.09.2021 Gündem
İşte AK Parti'nin son oy oranı!
İşte AK Parti'nin son oy oranı! Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ayrımcılıkla Mücadele Kurulu Kurulması'na Dair Tasarı'nın kısa sürede Meclis'e gönderileceğini belirterek, oluşturulacak bir kurulun İnsan Hakları Kurumu ve Ombudsmanlık Kurumu gibi ayrımcılıkla mücadele etmek üzere çalışmalar yapacağını ve gerekirse müeyyide uygulayacağını söyledi...
13.02.2014 Siyaset
İşte AK Parti'nin oy oranı!
İşte AK Parti'nin oy oranı! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularının yanıtladı. Soylu, AK Parti'nin oy oranının yüzde 50 bandında olduğunu söyledi.
3.02.2014 Siyaset
Son seçim anketi!
Son seçim anketi! Yeni yılın son yerel seçim anketi
6.01.2014 Siyaset
AK Parti'nin oyu yüzde 40'ta kalırsa...
AK Parti'nin oyu yüzde 40'ta kalırsa... Kamuoyu araştırma şirketi ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, 2014'ü değerlendirdi.
2.01.2014 Siyaset
AK Parti'nin son oy oranı!
AK Parti'nin son oy oranı! AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, ellerindeki son anketi açıkladı.
30.12.2013 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?  Depremzedeler için yapılan ortak yayında "Türkiye Tek Yürek" programında dikkat çeken bir bağış da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan geldi. Başkan Yazıcı, yardım kampanyası için de 7 milyon TL bağış yaptı. Söz konusu bağıştan sonra Şadi Yazıcı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı kimdir, nereli, kaç yaşında? 
16.02.2023 Gündem
AK Partili Şen, CNN Türk'te partisinin oy oranını açıkladı
AK Partili Şen, CNN Türk'te partisinin oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. AK Parti'nin oy oranını açıklayan Şen, "Cumhurbaşkanımızın yüzde 52, Cumhur İttifakı'nın 50'nin üzerinde. AK Parti olarak bizim oy oranımız yüzde 41-42. 34'e düştüğünde bu ekranlarda çıkıp bunu da söyledim. Doğru neyse onu söylerim. Bizim söylediğimiz doğruya doğrudur." dedi.
12.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023... 15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi." dedi.
23.11.2021 Siyaset
Oy oranlarıyla ilgili AK Parti'den açıklama! Yüzde 50...
Oy oranlarıyla ilgili AK Parti'den açıklama! Yüzde 50... 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için kritik oranlar belli oldu. İlk kez oy kullanacak seçmenin % 65 ila 70’inin ailesinin AK Partili olduğu sonucuna ulaşan AK Parti, söz konusu seçmenin en az yüzde 50’sinin oyunu almayı umuyor.
21.10.2021 Siyaset
Cumhur İttifakı'nın oy oranını açıkladı! Yüzde 51
Cumhur İttifakı'nın oy oranını açıkladı! Yüzde 51 Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, son anket sonuçlarını açıklayarak, "Gençlerin ve moda tabirle Z kuşağının AK Parti'den uzaklaştığı görüşüne katılmıyorum. Çünkü bilimsel veriler ve dolayısıyla siyasi gerçekler bunun tam tersi. Gençlerin birinci partisi AK Parti'dir. AK Parti'nin oy oranı nisan ayı itibarıyla yüzde 40'larda ve Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 51 civarındadır. Yani, seçimden sonra az bir düşüş var ama salgın şartlarında bu son derece normaldir." ifadelerini kullandı.
13.05.2021 Siyaset
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İller tek tek açıklandı ve hafta sonu kısıtlamasının hangi iller için hangi şekilde uygulanacağı belirtildi. Kısıtlamalar ve tedbirlere ilişkin yeni kararlar peş peşe duyuruluyor. Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir de kırmızıya büründü. Neredeyse her gün illerden yeni tedbir kararları duyuruluyor. İşte hafta içi hafta sonu yasaklarına ilişkin tüm detaylar ve alınan yeni kararlar...
9.04.2021 Gündem
AK Parti'den flaş anket açıklaması!
AK Parti'den flaş anket açıklaması! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medyada ortaya atılan 'AK Parti'nin oyu düştü' iddialarıyla ilgili olarak konuşarak, "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti'ye 24 Haziran 2018 seçimlerinden daha yüksek bir oranda destek verdiğini açık bir şekilde ortaya koymaktadır" dedi.
9.06.2020 Siyaset
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Kapı kapı dolaştık halkla kaynaştık
Kapı kapı dolaştık halkla kaynaştık Harran’da yüzde 48.8 oy alan, Hakkâri, Şırnak ve Tunceli’de yüzde 2-3’lük oy artıran MHP’nin bölge temsilcileri, “Hiçbir mezradan sıfır oy çıkmadı. Gün gelecek MHP Hakkâri’den milletvekili çıkaracak” dedi...
28.06.2018 Siyaset
Gurbetçiler sokaklara döküldü
Gurbetçiler sokaklara döküldü Yurt dışında yaşayan Türk kökenli vatandaşlar, Almanya, Avusturya, Danimarka gibi ülkelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin seçim zaferlerini kutlamak için sokaklara döküldü
25.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Oy Oranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti oy oranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.