Ak Parti Mkyk

Ak Parti Mkyk

Son dakika AK Parti MKYK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti MKYK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti MKYK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Mkyk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti mkyk gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 ak parti mkyk haberi bulunmuştur. Tüm ak parti mkyk haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti MKYK toplantısı bugün yapılacak
AK Parti MKYK toplantısı bugün yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, yerel seçim ve kongre hazırlıklarının yanı sıra iç ve dış gelişmelerin ele alınması bekleniyor.
19.06.2023 Gündem
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi!
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi.
15.11.2021 Siyaset
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı!
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek olan AK Parti MKYK ve MYK toplantılarında, merakla beklenen asgari ücret konusu gündeme alınacak. Toplantılarda yeni yılda asgari ücretle ilgili hem işverenlerin hem de çalışanların beklentileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilecek.
15.11.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten ABD'nin raporuna tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten ABD'nin raporuna tepki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'yi 'Çocuk asker kullanımına karışan ülkeler' listesine eklemesine tepki gösteren Çelik, "Türkiye bu konuda sicili en temiz ülkedir" dedi.
7.07.2021 Gündem
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
18.02.2021 Siyaset
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
14.01.2021 Siyaset
AK Parti MKYK toplantısı başladı
AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde başladı.
27.10.2020 Siyaset
O yetki Erdoğan’a verildi
O yetki Erdoğan’a verildi Ak Parti MKYK, Davutoğlu döneminde genel başkandan geri aldığı il ve ilçe başkanlarını atama yetkisini genel başkana devretme kararı aldı. Yıldırım MKYK üyelerinden gelen öneriye rağmen bu yetkinin kendisine verilmesini istememişti
5.10.2017 Siyaset
"İstifalar, yenilenme sürecinin bir parçasıdır"
"İstifalar, yenilenme sürecinin bir parçasıdır" MKYK toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bu istifalar, AK Parti'nin yenilenme ve bayrak değişimi sürecinin bir parçasıdır. Bu bir nöbet değişimi ve bayrak yarışıdır. Buradan birilerinin başka anlamlar çıkarması doğru değildir." dedi.
24.08.2017 Siyaset
"Yeni devlet" sözlerine sert tepki
"Yeni devlet" sözlerine sert tepki Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, twitter hesabından, 'Bir televizyon programında Ak Parti MKYK'sının eski bir üyesinin beyanları, şahsını bağlar; Hükümetimizi ilzam etmez. Rabbim bir daha bu aziz milleti, yeni bir devlet kurmak zorunda bırakmasın; milletimiz ve devletimiz kıyamete dek payidar olsun...Amin. İnşallah Türk milleti ve onun kurduğu son devletimiz Türkiye Devleti, kıyamete kadar var,bir ve hür olarak payidar kalacaktır.' dedi.
6.08.2017 Siyaset
Rümeysa Kadak Erdoğan'ın dikkatini böyle çekti
Rümeysa Kadak Erdoğan'ın dikkatini böyle çekti AK Parti MKYK'ye giren 20 yaşındaki Rümeysa Kadak bir törendeki performansıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dikkatini çekmiş. MKYK'ya giren 20'li yaşlardaki diğer isim ise Yasemin Atasever. Atasever keman çalıyor, takı tasarlıyor, üniversitede bölüm birincisi.
23.05.2017 Siyaset
Tarihi gün! Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Tarihi gün! Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı AK Parti’de ‘İkinci Erdoğan’ dönemi bugün yapılan olağanüstü kongreyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bin 370 delegenin imzasıyla Ak Parti Genel Başkanlığı'na aday gösterildi ve 998 gün sonra bin 414 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı oldu.
21.05.2017 Siyaset
Genar'dan referandum anketi: O iki partiden de 'evet' gelecek!
Genar'dan referandum anketi: O iki partiden de 'evet' gelecek! Genar'ın yaptığı referandum anketine göre 'evet' diyenlerin oranı yüzde 55'e ulaştı. CHP ve HDP'den de 'evet' oyları gelecek.
29.09.2021 Gündem
‘Kritik iller’ için 30 miting
‘Kritik iller’ için 30 miting Davutoğlu, ekimde başlayacak mitinglerde partinin en fazla oy kaybettiği illere gidecek...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da Ak Parti’nin bugün Ankara Arena’da gerçekleştirilecek kongrenin ana temasının, ‘2001 ruhu’ ve ‘kuruluş felsefesine dönüş’ olması bekleniyor...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de adaylık başvuruları başlıyor
AK Parti'de adaylık başvuruları başlıyor 2015 Genel seçimleri için AK Parti milletvekili aday adaylığı başvuruları 11 Şubat 2015 tarihinde başlıyor...
29.09.2021 Gündem
Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor
Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor Cumhurbaşkanlığı görevini devralan Erdoğan, hükümeti kurma yetkisini Ak Parti Genel Başkanlığı koltuğunu devrettiği Başbakan Vekili Davutoğlu’na verdi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti harekete geçiyor!
AK Parti harekete geçiyor! AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, parti içinde olup da aleyhe çalışanların olduğunu, bu kişilerin tasfiye edileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Alkol kolay ulaşılan bir meta olmaktan çıkmalı
Alkol kolay ulaşılan bir meta olmaktan çıkmalı Türkiye’de suçlu üreten bir bataklığın olduğunu belirten Arınç, ‘Diziler cinsel hayatı sınırsız ve sorumsuz hale getiriyor’ dedi...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan ve AK Parti'nin A Takımı'na 3 genç isim
Erdoğan ve AK Parti'nin A Takımı'na 3 genç isim Yerel seçimlerin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti'nin eski milletvekillerinden Lokman Ayva AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu'ndan (MKYK) istifa etti...
11.04.2014 Siyaset
Gelin altınları taşıyamadı!
Gelin altınları taşıyamadı! AK Parti Şanlıurfa Millitvekili Seyit Eyüpoğlu'nun oğlu Ömer Eyüpoğlu, Ankara ATO Congresium’da düzenlenen düğünle dünya evine girdi...
3.01.2014 Siyaset
Çayırova’da ‘ENGEL’siz futbol!
Çayırova’da ‘ENGEL’siz futbol! Kocaeli Çayırova’da görme engelliler için düzenlenen ve Türkiye genelindeki takımların katıldığı Futbol şampiyonasına yurdun bir çok görme engelli takımları iştirak etti...
23.12.2013 Yaşam
Spor engel tanımadı: "Engelsiz Futbol"
Spor engel tanımadı: "Engelsiz Futbol" Kocaeli Çayırova’da görme engelliler için düzenlenen ve Türkiye genelindeki takımların katıldığı Futbol şampiyonasına yurdun bir çok görme engelli takımları iştirak etti..
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Bu uydurmadır'
'Bu uydurmadır' O iddialara cevap verdi!
16.04.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Mkyk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti mkyk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.