Ailesi

Ailesi

Son dakika ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.728 ailesi haberi bulunmuştur. Tüm ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aynı doktor benzer ölüm! Selen Hemşire'nin sır olayında korkunç detay ortaya çıktı
Aynı doktor benzer ölüm! Selen Hemşire'nin sır olayında korkunç detay ortaya çıktı Beylikdüzü’nde dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı özel hastanede anestezi ilacının koluna enjekte edilmesi sonrası hayatını kaybeden 24 yaşındaki Selen Hemşire'nin ölümüne ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Doktor Fatih A.'nın Pelin Köksal ile de arkadaş olması, iki hemşirenin şüpheli ölümünü daha da dikkat çekici hale getirdi.
21.05.2024 Gündem
Serinlemeye girdi canından oldu, ailesi cesedin önünde kahroldu
Serinlemeye girdi canından oldu, ailesi cesedin önünde kahroldu Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki gencin cansız bedeni düştüğü yerden 5 kilometre uzakta bulundu. Yakınları ölen gencin cesedinin üzerine kapanarak gözyaşlarına boğuldu.
21.05.2024 Adana
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli?
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli? Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. İddiaların ardından Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt aranıyor.
20.05.2024 Gündem
Bayraklı resimli 19 Mayıs mesajları: 105. yıla özel 19 Mayıs 1919 Atatürk'ü Anma Gençlik Spor Bayramı kutlama sözleri
Bayraklı resimli 19 Mayıs mesajları: 105. yıla özel 19 Mayıs 1919 Atatürk'ü Anma Gençlik Spor Bayramı kutlama sözleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Spor Bayramı 105. yılında da coşkuyla kutlanıyor. Ailesi ve arkadaşlarıyla bugünün heyecanını paylaşmak isteyenler için bayraklı resimli duygusal 19 mayıs mesajlarına yer verdik. Kurutuluş Savaşı'nın başladığı bugün için Atatürk, "19 Mayıs benim doğum günümdür" demiştir. Türk bayraklı, Atatürk sözlerini içeren, sevdiklerinizle bayram coşkusunu paylaşabileceğiniz mesajları ve sözleri derledik. İşte 19 Mayıs 1919 mesajları ve sözleri
19.05.2024 Gündem
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Gaziantep’te, 16 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan Erdal Öztürk’ün dini nikahlı eşi S.Y.’nin ailesi tarafından darbedilip lastik içinde yakılarak 6 metre derinliğe gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan öldürülen Öztürk'ün eski kayınbabası, 2 kayınbiraderi ve bacanağı tutuklandı.
18.05.2024 Gaziantep
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar lira Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
18.05.2024 Ekonomi
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın Lisedeyken kayboldu, ailesi 27 yıl boyunca öldüğünü düşündü, gerçek yalnızca 200 metre uzaktaydı.
17.05.2024 Gündem
Türkiye'yi sarsan Ata Emre Akman cinayetinde flaş gelişme! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı
Türkiye'yi sarsan Ata Emre Akman cinayetinde flaş gelişme! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı Balıkesir'in Karesi ilçesinde zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı (20) 25 yerinden bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) ifadesi ortaya çıktı. E.Ö.'nün ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım" dediği öğrenildi. Ata Emre Akman'ın, E.Ö.'nün bahsettiği Dönmez'e değil, başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı. Ata Emre Akman'ın ailesi CNN TÜRK'e konuştu. Anne Zuhal Akman, "Babanın azmettirici olduğunu düşünüyorum" dedi. Öte yandan tekrar gözaltına alınan baba Orhan Özdemir, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
17.05.2024 Gündem
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok"
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok" Adana’da dün girdiği sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantası ortada yok. Bu durum bizi çok şüphelendiriyor" dedi
16.05.2024 Adana
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Vatan TV
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
İş gezisi için Maldivlere gittiğinde tanıştılar! Sibiryalı geline Türk usulü düğünle evlendiler
İş gezisi için Maldivlere gittiğinde tanıştılar! Sibiryalı geline Türk usulü düğünle evlendiler Mersin'in Erdemli İlçesinde geçen yıl mart ayında iş gezisi için Maldivler'de tanıştığı Rusya’nın Sibirya bölgesinde yaşayan Mariia Sadnova ile İlyas Can Kil Türk usulü düğünle evlendiler.
14.05.2024 Gündem
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı Antalya'nın Serik ilçesinde 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit, cep telefonunun en son sinyal verdiği bölgede, 100 polis ve kadavra köpeğiyle arama yapıldı. Sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık'la tanıştıktan bir süre sonra kaybolduğu iddia edildi.
14.05.2024 Gündem
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Görüntüler ortaya çıktı
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Görüntüler ortaya çıktı Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’u 2009 yılında canice öldüren Cem Garipoğlu, 2014 yılında cezaevinde intihar etmişti. Münevver Karabulut’un ailesi Cem Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili başsavcılıktan yeni bir talep istedi. İşte son dakika haberin detayları...
11.05.2024 Gündem
Cem’in otopsi görüntülerini trafik polisi izlemiş
Cem’in otopsi görüntülerini trafik polisi izlemiş Münevver Karabulut’u canice öldüren ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerini inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu ortaya çıktı.
10.05.2024 Gündem
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde!
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde! 2003 yılında ‘Everyway That I Can’ şarkısıyla Eurovision’da Türkiye’ye birincilik getiren Sertab Erener, bu yılki yarışmanın dün akşam İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen ikinci yarı finalinde konuk sanatçı olarak sahneye çıktı.
10.05.2024 Magazin
'Güleçyüz Konak' restore edilip sosyal tesis olarak kullanılacak
'Güleçyüz Konak' restore edilip sosyal tesis olarak kullanılacak Ceydan'da 1940 yılında inşa edilen en eski konaklardan 'Güleçyüz Konak', Ceyhan Belediyesi'ne hibe edildi. Belediye tarafından restore edilecek olan konak, sosyal tesis olarak Ceyhanlı vatandaşların hizmetine sunulacak.
9.05.2024 Adana
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları Galatasaray'da son 2 sezonun yıldız ismi olan Dries Mertens, bir süredir sözleşme görüşmeleri için yönetimle görüşme halindeydi. Sarı-kırmızılı ekip, Belçikalı oyuncuyla anlaşma sağladı.
9.05.2024 Galatasaray
Karsu kraliyet ailesine konser verdi
Karsu kraliyet ailesine konser verdi Hollanda'nın Almanya işgalinden 5 Mayıs Bağımsızlık Günü'nde Karsu, Kraliyet Orkestrası ile sahne aldı.
9.05.2024 Magazin
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı Dava dilekçesinde Cemal Demirören'in belirtilen tarihlerde yurt dışında yatılı okulunda olduğuna dair deliller de paylaşıldı.
8.05.2024 Gündem
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024 Gündem
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor'
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor' Türkiye’nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi ise 68 gündür devam ediyor. O kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz’a anlattı. Baba Özer Aci Eylem Tok’a bir kez daha seslendi. Peki baba Özer Aci’nın çağrısı neydi? Detaylar haberimizde...
7.05.2024 Vatan TV
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.