Ahvaz

Ahvaz

Son dakika ahvaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahvaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahvaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahvaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahvaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 ahvaz haberi bulunmuştur. Tüm ahvaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşuda ilk vaka geldi! Hemen alarm verildi
Komşuda ilk vaka geldi! Hemen alarm verildi İran’ın Ahvaz kentinde bir kadında maymun çiçeği tespit edilmesi ile ülkedeki ilk vaka kayıtlara geçti.
16.08.2022 Dünya
MİT İranlı pilotu işte böyle kurtardı! Film senaryosu gibi plan...
MİT İranlı pilotu işte böyle kurtardı! Film senaryosu gibi plan... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın planı İranlı pilotun hayatını kurtardı. Suriye’de rejim için savaşmayı reddederek Türkiye’ye kaçan İranlı eski helikopter pilotu Mehrdad Abdarbaşi’nin İran istihbaratı tarafından kaçırılma girişimi, Türk emniyet güçleri tarafından film senaryosu gibi bir planla engellendi.
27.10.2021 Gündem
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları...
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları... Milli İstihbarat Teşkilatı, MOSSAD'ın 15 kişilik casusluk şebekesini önceki gün çökertti. Ancak bu ilk değil. Teşkilat son 6 yıl içinde 20'ye yakın kritik operasyona imza attı; yurtiçinde ve sınır ötesinde istihbarat servislerini, teröristleri, devlet sırlarını satanları yakalayarak adalete teslim etti.
23.10.2021 Gündem
İranlı yönetmen Babak Khorramdin'i ailesi katletmişti! Dünyayı şoke eden cinayette kan donduran detay ortaya çıktı...
İranlı yönetmen Babak Khorramdin'i ailesi katletmişti! Dünyayı şoke eden cinayette kan donduran detay ortaya çıktı... İranlı yönetmen Babak Khorramdin cinayeti ülkeyi sarstı. Uzun yıllar İngiltere’de yaşayan ve bir süre önce ülkesine geri dönen İranlı yönetmen Babak Khorramdin'in ailesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Derinleştirilen soruşturmalar cinayetin kan donduran detaylarını ortaya çıkardı.
21.05.2021 Dünya
İranlı muhalifin kaçırılmasını ilişkin görüntüler ortaya çıktı
İranlı muhalifin kaçırılmasını ilişkin görüntüler ortaya çıktı İranlı muhalif Habib Chaab'ın, İranlı ajanlar tarafından kaçırılması ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. İranlı ajanlar, İranlı rejim muhalifi Habib Chaab'ı İstanbul'da tuzağa düşürüp önce Van'a ardından İran'a kaçırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
17.12.2020 Gündem
MİT'ten İranlı ajan operasyonu: Zindaşti'nin 11 adamı yakalandı
MİT'ten İranlı ajan operasyonu: Zindaşti'nin 11 adamı yakalandı MİT'in titiz takibiyle, İran rejim muhalifi lideri Habib Farajollah Chaab'ın kaçırılması olayına ilişkin, suç örgütü lideri İranlı uyuşturucu baronu Naci Zindaşti'nin 11 adamı 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. 9 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. MİT'in operasyonunun ayrıntıları ortaya çıktı. Chaab'ın, Zindaşti'nin yaptığı plana uygun olarak eski karısıyla buluşmak üzere geldiği İstanbul'da kurulan tuzakla yakalanıp Van'a oradan İran'a ortaya çıktı.
14.12.2020 Gündem
İran'da sel felaketi! Ölü sayısı artıyor
İran'da sel felaketi! Ölü sayısı artıyor İran'ın güney bölgelerinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Hürmüzgan eyaletine bağlı Parsian ilçesinde 5 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 7'ye yükseldi.
6.12.2020 Dünya
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 255'e çıktı
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 255'e çıktı İran'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) koruduğu söylentileri üzerine kullandıkları sahte içki nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 255'e çıktı.
25.03.2020 Dünya
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 219'a çıktı
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 219'a çıktı İran'da yeni tip Corona Virüse (Kovid-19) iyi geldiği söylentisiyle rağbet gören sahte içkiden 6 Mart'tan bu yana zehirlenenler bini geçerken hayatını kaybedenlerin sayısı 219'a yükseldi.
22.03.2020 Dünya
İran'dan kötü haber! Ölenlerin sayısı artıyor!
İran'dan kötü haber! Ölenlerin sayısı artıyor! İran'ın Huzistan, Elburz ve Mazenderan eyaletlerinde son bir haftada sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 73'e yükseldi.
12.03.2020 Dünya
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 27'ye yükseldi
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 27'ye yükseldi İran'ın güneyindeki Huzistan ve Elborz eyaletlerinde dünden bu yana sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 27'ye yükseldi. Kerec Başsavcı Vekili Muhammed Ağayari bazı vatandaşların "alkolün yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı iyi geldiği" söylentileri üzerine sahte olduğu belirlenen içkileri tükettiğini söyledi. Öte yandan ülkede koronavirüsten ölenlerin sayısı 237'ye yükseldi.
9.03.2020 Dünya
İran'dan dünyayı sarsacak hamle! Başına 80 milyon dolar ödül koydular...
İran'dan dünyayı sarsacak hamle! Başına 80 milyon dolar ödül koydular... İran'ın Orta Doğu siyasetinin mimarı olarak gösterilen General Kasım Süleymani'nin Cuma günü ABD tarafından düzenlenen suikast sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından iki ülke arasındaki karşılıklı tehdit ve uyarılar devam ederken, tansiyon gittikçe artıyor. Yabancı basında yer alan son dakika haberlerine göre, İran dün Kasım Süleymani'nin canlı yayınlanan cenazesi sırasında çok konuşulacak bir hamleye imza attı. ABD başkanı Trump'ın başına 80 milyon dolar ödül koydu.İran'ın dini lideri, doğrudan kendisine bağlı komutanın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı. Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen anma törenine ise Rus komutanlar da katıldı.
6.01.2020 Dünya
İran'da grip salgınından ölenlerin sayısı 106'ya yükseldi
İran'da grip salgınından ölenlerin sayısı 106'ya yükseldi İran Sağlık Bakanlığı Enfeksiyon Hastalıkları Daire Başkanı Hüseyin İrfaniyan, ülkede grip salgını nedeniyle son bir haftada 7 kişinin öldüğünü, eylül ayından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının ise 106'ya çıktığını söyledi.
22.12.2019 Sağlık
İran'da grip alarmı! 106 kişi hayatını kaybetti
İran'da grip alarmı! 106 kişi hayatını kaybetti İran Sağlık Bakanlığı Enfeksiyon Hastalıkları Daire Başkanı Hüseyin İrfaniyan, ülkede grip salgını nedeniyle son bir haftada 7 kişinin öldüğünü, eylül ayından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının ise 106'ya çıktığını söyledi.
22.12.2019 Gündem
İran ile Rusya arasında kritik anlaşma
İran ile Rusya arasında kritik anlaşma İran ile Rusya arasında enerji, sağlık, denizcilik ve turizm gibi alanlarda 12 mutabakat zaptı imzalandı.
18.06.2019 Dünya
Hollanda büyükelçisi, İran dışişleri bakanlığına çağrıldı
Hollanda büyükelçisi, İran dışişleri bakanlığına çağrıldı İran, Hollanda'nın Tahran Büyükelçisi Jacques Louis Werner'i bir grup "ayrılıkçı" tarafından İran'ın Lahey'deki büyükelçiliğine saldırı düzenlenmesiyle ilgili çağrıldığını duyurdu
15.01.2019 Dünya
İran'dan Avrupa ülkelerine 'teröristleri himaye' suçlaması
İran'dan Avrupa ülkelerine 'teröristleri himaye' suçlaması İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Avrupa ülkelerinden Danimarka, Hollanda ve Fransa'nın 12 bin İranlıyı öldüren teröristleri himaye ettiğini ileri sürdü.
8.01.2019 Dünya
Tahran'ın kabusu hava kirliliği
Tahran'ın kabusu hava kirliliği Küresel ölçekte insanların karşılaştığı en önemli tehditlerden biri olarak görülen hava kirliliği, ısınma ihtiyacının arttığı kış aylarında Tahran halkı için kabusa dönüşüyor.
31.12.2018 Dünya
İran, o saldırıdan Suudi Arabistan'ı sorumlu tuttu
İran, o saldırıdan Suudi Arabistan'ı sorumlu tuttu İran Suudi Arabistan'ı, Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz kentinde 25 kişinin öldüğü terör saldırısının ardında olmakla suçladı.
30.11.2018 Dünya
İran'da öğretmenler greve gitti!
İran'da öğretmenler greve gitti! İran'ın çeşitli kentlerinde yüzlerce öğretmen maaşlarının iyileştirilmesi talebiyle grev yaptı.
13.11.2018 Dünya
Danimarka, suikast planı iddiasıyla Tahran Büyükelçisini geri çekti
Danimarka, suikast planı iddiasıyla Tahran Büyükelçisini geri çekti Danimarka Dışişleri Bakanlığı, İran istihbaratının Danimarka’daki Ahvaz'ın Kurtuluşu için Arap Mücadelesi Hareketi (ASMLA) liderine suikast planladığı gerekçesiyle Tahran Büyükelçisinin geri çağrıldığını açıkladı.
30.10.2018 Dünya
İran'da doğal gaz boru hattında patlama
İran'da doğal gaz boru hattında patlama Huzistan eyaletinde doğal gaz boru hattında meydana gelen patlama sonrası çevredeki yerleşim yerleri tahliye edildi.
2.10.2018 Dünya
İran'dan flaş açıklama! Devamı gelecek
İran'dan flaş açıklama! Devamı gelecek İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Suriye'nin Deyrizor kentine bağlı Elbu Kemal ilçesine yapılan füze saldırısına ilişkin, "Bu bir başlangıçtı, devamı gelecek." dedi.
1.10.2018 Dünya
İran, Suriye'ye füze saldırısı düzenledi
İran, Suriye'ye füze saldırısı düzenledi İç savaşın bitmek bilmediği Suriye'de sıcak bir gelişme yaşandı. İran'da geçen hafta düzenlenen askeri geçit töreni sırasında silahlı saldırı düzenlenmişti. İran buna yanıt olarak bugün Suriye'nin bazı noktalarını füzeyle vurduğunu açıkladı.
1.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ahvaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahvaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.