Ahmet Nazif Zorlu

Ahmet Nazif Zorlu

Son dakika Ahmet Nazif Zorlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Nazif Zorlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Nazif Zorlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Nazif Zorlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet nazif zorlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 ahmet nazif zorlu haberi bulunmuştur. Tüm ahmet nazif zorlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Togg'un üretim bandı yok' iddialarına cevaben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de Togg fabrikasını gezdiği anları paylaştı.
8.11.2022 Siyaset
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
Tuba Ünsal'ın yüzü aşktan gülmedi! 9 yaş küçük sevgilisiyle...
Tuba Ünsal'ın yüzü aşktan gülmedi! 9 yaş küçük sevgilisiyle... Oyuncu Tuba Ünsal'ın yüzü aşktan yana yine gülmedi. Şimdiye kadar üç kez evlenip boşanan 40 yaşındaki Tuba Ünsal, geçen yıl Türkiye'nin 25. zengini Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şehminur Aydın'dan olan 31 yaşındaki torunu Yusuf Aydın ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Tuba Ünsal kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Yusuf Aydın ile yollarını ayırdı.
17.12.2021 Magazin
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün İstanbul'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi. Bakan Nebati toplantı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İş dünyası, reel sektör ve STK temsilcilerimiz ile bugün verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de, istişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, ülkemizi başarıya götürecek adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG'dan flaş gelişme! Avrupa'da ilk olacak
Yerli otomobil TOGG'dan flaş gelişme! Avrupa'da ilk olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'ncü yılında seri üretime geçmesi planlanan Türkiye'nin Otomobili'ne (TOGG) güç verecek ortak batarya şirketi Silk Road Temiz Enerji Çözümleri (SiRo) heyetini kabul etti.
27.10.2021 Ekonomi
Ahmet Nazif Zorlu'nun acı günü
Ahmet Nazif Zorlu'nun acı günü İş insanı Ahmet Nazif Zorlu'nun, 101 yaşında yaşamını yitiren annesi Saide Zorlu, Denizli'nin Babadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından, toprağa verildi.
23.05.2021 Ekonomi
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin?
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin? Gelen son dakika haberine göre; İş dünyasına evden çalışma konusuna nasıl baktığını soruldu. Koç Holding’in 35 bin çalışanı için uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmesi, iş yaşamında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. TİSK “Hak kaybı olmayacak” derken, Türk-İş uzmanlara rapor hazırlattırıyor. Patronların kafası ise bu konuda henüz net değil.
30.01.2021 Çalışma Hayatı
Yerli otomobille ilgili flaş paylaşım!
Yerli otomobille ilgili flaş paylaşım! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla TOGG Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Yıl sonunda halkımızın beğenisine sunacağımız prototipimizin ilk modelini inceledik" dedi.
5.08.2019 Ekonomi
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu Tamamlandığında 6 bağımsız pisti, 500 uçak kapasitesi ve yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük ve en modern havalimanı olacak yeni havalimanı açılış töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanına "İstanbul" adının verildiğini belirterek, "Paha biçilmez bu şehre yaptığımız böylesine bu büyük eser, işte bunun için adını İstanbul verdik. Hayırlı olsun." dedi.
29.10.2018 Gündem
İzmir Fuarı, 87’nci kez açıldı
İzmir Fuarı, 87’nci kez açıldı TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Sırbistan partner, Hindistan odak ülke olarak yer aldı. Fuar 16 Eylül’e kadar açık olacak
7.09.2018 Gündem
Yerli otoda şirketin adı belli oldu
Yerli otoda şirketin adı belli oldu “Yerli Otomobil” projesinde tarihi bir adım atıldı. Kuruluş ve ortaklık sözleşmeleri imzalanan şirketin adı “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.” oldu. Projenin başına dünyanın en başarılı Türk yöneticilerinden Mehmet Gürcan Karakaş getirildi.
3.06.2018 Ekonomi
Yerli otomobilde bir ayrıntı daha netleşti!
Yerli otomobilde bir ayrıntı daha netleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam canlı yayında açıklamıştı. Bugün ise projede yer alan şirketlerin payları belirlendi. Türkiye'nin Otomobili için kurulan şirkette Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell ve Zorlu Holding'in payları yüzde 19'ar, TOBB'un payı yüzde 5 oldu.
2.06.2018 Ekonomi
Mesut Yılmaz’ın evlat acısı
Mesut Yılmaz’ın evlat acısı Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları’ndaki villada babasının odasında şakağından tek kurşunla vurulmuş bulundu... 38 yaşında intihar eden oğul Yılmaz’ın iş hayatında umduğunu bulamadığı için bunalımda olduğu ve bir yıldır epilepsi (sara) ilaçlarını almadığı öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
İşsizlik var ama iş beğenmeyen de var
İşsizlik var ama iş beğenmeyen de var Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Türkiye’de işçi bulunamadığına dikkat çekerek, “Evet, Türkiye’de işsizlik var ama iş beğenmeme de var. Hatta bazı fabrikalarımızda eksiyle bile çalışıyoruz. Makineleri kapatmak zorunda kaldık” dedi
15.12.2017 Ekonomi
Taşın altına elini koyan 5 babayiğit!
Taşın altına elini koyan 5 babayiğit! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Artık yerli aracımızı üretelim. Babayiğit arıyorum’ çağrısından 82 ay sonra ilk somut adım atıldı. Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell ve Zorlu Holding ‘Türkiye’nin Otomobili’ için yola çıktı. Otomobilin prototipinin 2019’da çıkması, 2021’de satışın başlaması hedefleniyor. Hibrit mi elektrikli mi olacağına 5 babayiğitin karar vereceği aracın sedan, hatcback ve SUV versiyonu olacak. Karsan’ın V1 modeli aracın iskeleti olabilir.
2.11.2017 Ekonomi
‘Eksen mi değişiyor’ diye merak ediyorlar
‘Eksen mi değişiyor’ diye merak ediyorlar İş dünyası ABD ile yaşanan vize geriliminin hızlı şekilde çözülmesini isterken TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, “Biriken problemler ‘sorunlar yumağına’ dönüştü. Batı’dan artık ‘Türkiye eksen mi değiştiriyor?’ sorusu geliyor” dedi
9.10.2017 Ekonomi
Bu boğaz bizdeyken çok alışveriş olur
Bu boğaz bizdeyken çok alışveriş olur 20 yaşına basan ve bu süreçte 3 farklı ana hissedara sahip olan Denizbank, kısa sürede Türkiye’nin en büyük ilk 5 özel sektör bankasından biri oldu. Denizbank’ın Genel Müdürü Ateş, “Bu Boğaz, bu manzara bizde oldukça daha çok alışverişler görürüz” diye konuştu.
22.09.2017 Ekonomi
Yerli otoda süper gelişme: 3 dev şirket ortak oluyor
Yerli otoda süper gelişme: 3 dev şirket ortak oluyor Yerli otoda babayiğit arayışlarında sona gelindi. Kulislerde Karsan, Vestel ve BMC öne çıktı. Üç şirketin ortak bir yatırıma hazırlandığı da konuşuluyor.
19.08.2017 Ekonomi
Bakan Zeybekci: Mazeret yok ihracata devam
Bakan Zeybekci: Mazeret yok ihracata devam Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Manisa'daki programında Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) açıkladığı verileri değerlendirip, ihracatta son 6 yılın en iyi artışıyla rekora imza atıldığını söyledi. Bakan Zeybekci, "Bundan sonra yeni sloganımız; 'Mazeret yok, yola devam. Mazeret yok, ihracata devam.' İhracatımızda tarihi zirvenin çok yakınına geldik. Bugün Temmuz ayı sonu itibariyle ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 31.2 arttı" dedi.
1.08.2017 Ekonomi
Vestel 1.100 kişiye iş kapısının temelini attı
Vestel 1.100 kişiye iş kapısının temelini attı Vestel’in 2018’de faaliyete geçireceği yeni çamaşır ve kurutma makinesi fabrikasının temelleri Manisa’da atıldı. 70 milyon euroluk fabrika 1.100 kişiye istihdam sağlayacak
8.07.2017 Ekonomi
70 milyonluk yatırım! Yeni fabrikanın temelleri atıldı
70 milyonluk yatırım! Yeni fabrikanın temelleri atıldı Vestel’in 2018 yılında faaliyete geçirmeyi planladığı yeni çamaşır ve kurutma makinesi fabrikasının temelleri, 8 Temmuz Cumartesi günü Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan tören ile atıldı
8.07.2017 Ekonomi
Zorlu: Toshiba için teklifimiz hazır
Zorlu: Toshiba için teklifimiz hazır Zorlu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, “Hükümet de destek olursa gelecek ay içinde dünya markası Toshiba için teklifimizi vereceğiz. İnşallah bize nasip olur” dedi
18.05.2017 Ekonomi
Yatırım rüzgarı
Yatırım rüzgarı Türk özel sektörü, en zor dönemlerde bile yatırım yapmaktan vazgeçmiyor. Sadece Koç ve Sabancı son 5 yılda 50 milyar TL’ye yakın yatırım yaptı.
25.02.2017 Ekonomi
Daha fazla istihdam için kolları sıvamalıyız
Daha fazla istihdam için kolları sıvamalıyız İstihdam seferberliği ilan eden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iş dünyasına seslendi: Madem fevkalade durumla karşı karşıyayız öyleyse kolları sıvama zamanıdır
7.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Nazif Zorlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet nazif zorlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.