Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan

Son dakika Ahmet Misbah Demircan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Misbah Demircan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Misbah Demircan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Misbah Demircan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet misbah demircan gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 ahmet misbah demircan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet misbah demircan haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik'
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik' Londra Tasarım Bienali 2023'ün 'Türk Pavilion'u 'Açık Yapıt', sanatçı ve mimar Melek Zeynep Bulut tarafından tasarlandı. 1-25 Haziran tarihlerinde Londra'daki Somerset House'un avlusunda sergilenecek eserin tanıtımı ise dün İstanbul'da gerçekleşti. Bulut, "Açık Yapıt'ın insanlığın yeni bir bilinç eşiğinde olduğunu vurguladığımız, farkındalık yaratmaya çalıştığımız bir mesajı var" diyor.
25.05.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar boyunca kültür sanat camiamızı esir alan, Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz." ifadelerini kullandı.
24.01.2023 Gündem
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı  Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi. Törenin ardından İrem naaşı Bebek Camii'ne götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İrem Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
30.07.2022 Magazin
Bakan Kasapoğlu Gençlik ve Tarım Kampı’nın açılışını yaptı
Bakan Kasapoğlu Gençlik ve Tarım Kampı’nın açılışını yaptı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’nın Hüyük ilçesinde katıldığı Hüyük Kırmızı Altın Geleneksel El Sanatları Festivali’nde yapımı tamamlanan Gençlik ve Tarım Kampı’nın açılışını da gerçekleştirdi.
21.07.2022 Siyaset
'AKM'de protesto' iddiasına yalanlama
'AKM'de protesto' iddiasına yalanlama Atatürk Kültür Merkezi'nde Lazgi Dans Performansı'nın geç başlamasıyla ilgili açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, "Gösterinin geç başlamasına ilişkin seyircinin alkış tepkisini, Sayın Hanımefendi Emine Erdoğan'a yönelik diye lanse edilmesi yalan haberciliğin başka bir örneği olmuştur." dedi.
24.06.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Füreya Koral’ın bu sanat anlayışını bizler de sürdürmeyi arzu ettik
TBMM Başkanı Şentop: Füreya Koral’ın bu sanat anlayışını bizler de sürdürmeyi arzu ettik TBMM Başkanı Mustafa Şentop Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Galataport’ta düzenlenen, “Füreya Koral Koleksiyon Sergisi” açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Füreya Koral’ı diğerlerinden farklı kılan husus sanatın hayatın içerisinde ve insanların kullanacağı bir eser olarak tasavvur ediyor. Füreya Koral’ın bu sanat anlayışını bizler de sürdürmeyi arzu ettik” dedi.
28.05.2022 Siyaset
Bakan Ersoy: Müzecilik alanında dünyaya yön veren öncü ülkelerden biri haline geldik
Bakan Ersoy: Müzecilik alanında dünyaya yön veren öncü ülkelerden biri haline geldik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kültür sanat fuarı Heritage İstanbul'un açılışında konuştu. Bakan Ersoy, "Kazılar sonucu ortaya çıkan eserler, çağdaş müzecilik anlayışıyla yapılan müzelerimizde sergileniyor. Son yıllarda attığımız adımlarla, müzecilik alanında da dünyaya yön veren, hedefler gösteren öncü ülkelerden biri haline geldik. Türkiye'miz 'kültür varlığı kaçakçılığıyla mücadele' konusunda da rol model olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.
11.05.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Adalet olmadan Kudüs ve Mescid-i Aksa'da barış gerçekleşmez
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Adalet olmadan Kudüs ve Mescid-i Aksa'da barış gerçekleşmez 3. Uluslararası Model İslam İşbirliği Liseler Zirvesi Şişli’de bulunan bir otelde gerçekleşti. Zirvede konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, “Filistin sorununu ele alacak olursanız, adalet olmadan Kudüs ve Mescid-i Aksa'da sürdürülebilir barış gerçekleşmez” dedi.
6.05.2022 Siyaset
Ali Erbaş: 2022 yılı haccına 37 bin 770 kardeşimiz gidecek
Ali Erbaş: 2022 yılı haccına 37 bin 770 kardeşimiz gidecek  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2022 yılı hac kontenjanının 37 bin 770 olduğunu açıkladı. 
18.04.2022 Gündem
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlediği ödül töreninde Fatih Belediyesi’ne Yılın İşbirliği ödülü layık görüldü. Bu yıl “Kütüphanede Hayat Var” ana temasıyla düzenlenen 58. Kütüphane Haftası açılış programı ve ödül töreni Ankara CSO Tarihi Salon’da, kütüphaneciler, araştırmacılar, akademisyenler, yayıncılar, yazarlar, yerel yönetimler, meslek birliklerinin katılımı ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
28.03.2022 Kültür Sanat
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Etkin Kütüphane' ve 'e-Kitabım' mobil uygulaması
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Etkin Kütüphane' ve 'e-Kitabım' mobil uygulaması Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, bakanlık tarafından hazırlanan 'e-Kitabım' uygulamasıyla 2 bin kitabın cep telefonuna indirildiğini, 'Etkin Kütüphane' uygulamasıyla da kütüphaneye üyelik ve erişimde bazı kolaylıklar sağlandığını söyledi.
28.03.2022 Kültür Sanat
Emine Erdoğan, Bebek Kütüphanesi'nde miniklerle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Bebek Kütüphanesi'nde miniklerle bir araya geldi Ankara'nın Altındağ ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 
2.02.2022 Siyaset
Emine Erdoğan: Sosyal medyanın en güçlü panzehri, faydalı kitaplardır
Emine Erdoğan: Sosyal medyanın en güçlü panzehri, faydalı kitaplardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Üzülerek ifade ediyorum ki, sosyal medya, birçok insan için bilgi kaynağı olarak görülüyor. Maalesef gerçek bilgi ile malumat arasındaki çizgi insanların zihninde kaybolmuş durumda. Sevgili gençler şunu unutmayın ki, hakikatle yalanın birbirine karıştığı sosyal medyanın en güçlü panzehri, faydalı kitaplardır" dedi.
31.12.2021 Gündem
Edirne’nin “Enez Ayasofyası” 56 yıl sonra ibadete açıldı
Edirne’nin “Enez Ayasofyası” 56 yıl sonra ibadete açıldı Edirne’de 12. yüzyılda inşa edildiği tahmin edilen Enez Ayasofya (Fatih) Cami-i Şerifi 56 yıl sonra Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından kılınan Cuma namazı ile yeniden ibadete ve ziyarete açıldı.
24.12.2021 Gündem
Enez Ayasofya Camii, 56 yıl sonra ibadete açılıyor
Enez Ayasofya Camii, 56 yıl sonra ibadete açılıyor Vakıflar Genel Müdürlüğü, Edirne'de 56 yıl önce depremde hasar gördüğü için ibadete kapatılan Enez Ayasofya Camii Şerifi'nin 6 yıllık restorasyon çalışmalarının ardından açılacağını duyurdu.
23.12.2021 Gündem
İbrahim Kalın: Kitaba ulaşamamak gibi bir bahanemiz yok
İbrahim Kalın: Kitaba ulaşamamak gibi bir bahanemiz yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 2'nci Ümraniye Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluştu. Fuarda kitaplarını da imzalayan Kalın, "Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde kurulan millet kıraathaneleri, yeni kütüphaneler, okuma salonları, basılan kitaplar, kitap ve yayın dünyasına verilen destek, bu tür kitap fuarlarıyla kendini tekrar tekrar gösteriyor. Artık okumamak, kitaba ulaşamamak gibi bir bahanemiz yok” dedi.
20.11.2021 Gündem
Bakan Ersoy AKM'de sergi açılışına katıldı
Bakan Ersoy AKM'de sergi açılışına katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'de Yeniden Çağdaş Sanat Sergisi'nin açılışına katıldı.
30.10.2021 Kültür Sanat
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak Fatih Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat Sezonu açılış programı, dün tarihi Yedikule Hisarı’nda gerçekleşti. Yedikule Hisarı’nın yıllardır kapalı olduğunu ve belediye tarafından restore edildiğini belirten Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Hisar’ın bundan sonra nitelikli kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacağını söyledi.
23.10.2021 Kültür Sanat
İstanbul ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesinde
İstanbul ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesinde İstanbul görkemli ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesine çıkıyor. Medeniyetler, kültürler ve ekonomiler arasında köprüler kuran, dünyada iki kıta üzerine kurulu tek şehir olan İstanbul, ilk kez çok boyutlu ve geniş kapsamlı, kültür ve sanatı odağına alan uluslararası kent festivaline kavuşuyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy herkesi 17 gün sürecek festivale davet etti.
22.10.2021 Kültür Sanat
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AKM ve Taksim Camii'ne sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AKM ve Taksim Camii'ne sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemelerde bulundu. Erdoğan AKM'ye yaptığı sürpriz ziyaretin ardından Taksim Camii'ne geçti. Taksim Meydanı'nı yürüyerek geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meşhur Beyoğlu Kestanecisi'nden alışveriş yaptı.
20.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Misbah Demircan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet misbah demircan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.