Ahmet Kaya

Ahmet Kaya

Son dakika Ahmet Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.355 ahmet kaya haberi bulunmuştur. Tüm ahmet kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi Ağustos ayıyla beraber Türkiye’de fındık sezonu açıldı. Birçok fındık üreticisi fındıklarını toplamaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl Giresun kalite kabuklu fındığın kilosunu 53 lira, Levant kalite fındığını 52 lira, sivri kalite fındığını ise 51 lira olarak açıklamıştı. Bu yıl fındık fiyatı için henüz bir açıklama yapılmasa da üreticiler maliyetlerde artış yaşadıklarını ve bu yıl bir kilogram fındığın en az 100 TL olmasını beklediklerini söylüyor. Geçen yıla göre rekoltede artış beklemediklerini de ifade eden üreticiler, bu yıl yaşanan hava olaylarının fındıkta verimi düşürdüğüne dikkat çekti.
3.08.2023 Ekonomi
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
MSB acı haberi duyurdu: İki askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: İki askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde EYP patlaması sonucunda 2 askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakan Güler, "Kahraman silah arkadaşlarımız, 11 Haziran 2023 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.
11.06.2023 Gündem
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği ile ilgili iddialara ilişkin, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Yapılan bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin" dedi.
24.05.2023 Gündem
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya Bülent Turan "AK Parti'yi 40'larda Erdoğan'ı 50'lerde görüyorum. Her zamankinden fazla oy alacak. Bizim rakibimiz yok, Erdoğan farkla kazanır." dedi.
26.04.2023 Gündem
Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti
Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti İzzet Yıldızhan, çıktığı Fransa seyahatinde ilk olarak sanatçı Ahmet Kaya’yı kabri başında ziyaret etti.
11.04.2023 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Deha Bilimlier o şarkıyı okurken gözyaşlarını tutamadı!
Deha Bilimlier o şarkıyı okurken gözyaşlarını tutamadı! Geçtiğimiz ay babasını kaybettikten sonra büyük bir üzüntü yaşayan Deha Bilimlier, ara verdiği sahnelere hızlı bir dönüş yaptı.
19.03.2023 Magazin
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
PKK sempatizanları Paris'i savaş alanına çevirdi Fransızlar Türkiye'yi hedef aldı
PKK sempatizanları Paris'i savaş alanına çevirdi Fransızlar Türkiye'yi hedef aldı Cuma günü meydana gelen saldırı sonrası Paris sokaklarının savaş alanına çeviren PKK sempatizanlarına Fransız medyası sahip çıktı. Fransızlar PKK sempatizanları yerine Türkiye'yi hedef almayı seçti. Ülkenin en büyük gazetelerinin yaptığı akılalmaz suçlamalar 'pes' dedirtti.
26.12.2022 Dünya
AK Parti'li Çelik: Terörle mücadele hepimizin ortak mücadelesi olmalı
AK Parti'li Çelik: Terörle mücadele hepimizin ortak mücadelesi olmalı  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fransa'da yaşanan saldırı ve ardından çıkan olaylarla ilgili yaptığı değerlendirmede,  "Herkesi bu olaylar vesilesiyle bir kere daha düşünmeye, Türkiye’nin terör konusundaki hassasiyetine destek vermeye davet ediyoruz. Terörle mücadele hepimizin ortak mücadelesi olmalıdır. Avrupa’da sırf Türkiye karşıtlığı yüzünden terör örgütlerinin himaye edilmesinin, eninde sonunda Avrupa’nın başına büyük belalar açacağının ipucu olarak bu gelişmeler ortaya çıkmıştır" diye konuştu.
25.12.2022 Gündem
Paris'te silahlı saldırı: 3 ölü, 4 kişi yaralandı
Paris'te silahlı saldırı: 3 ölü, 4 kişi yaralandı Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı açıklanmıştı. Gelen son dakika bilgilerine göre can kaybı 3'e yükseldi. Fransız medyası yaralananlardan durumu ağır olanların bulunduğunu, saldırganın ise yakalandığını duyurdu. CNN TÜRK Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin, Paris'te Türk mahallesi olarak adlandırılan bölgede Ahmet Kaya Kürt Kültür Merkezi yakınlarında gerçekleşen saldırı ile ilgili ilk bilgileri canlı yayında aktardı.
23.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Dün gece yayınlanan karar ile eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık. Türkiye'nin Kültür Sanat ikliminin son 20 yılda giderek zenginleşmesinin, başarıdan başarıya koşmasının sebebi budur." dedi.
21.12.2022 Gündem
Ahmet Kaya’nın mezarı nerededir? Ahmet Kaya'nın mezarı Türkiye'ye getirilecek mi?
Ahmet Kaya’nın mezarı nerededir? Ahmet Kaya'nın mezarı Türkiye'ye getirilecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Kaya’nın Paris'teki mezarını ailesi izin verdiği takdirde Türkiye’ye getirmek istediklerini açıkladı. Peki, Ahmet Kaya’nın mezarı nerededir, Ahmet Kaya’nın mezarı neden Paris’te?
18.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati!
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati! Ahmet Kaya ölümünün 22’nci yılında anılıyor.  28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı. Peki, Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? 16 Kasım Ahmet Kaya ne oldu?
16.11.2022 Magazin
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar!
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar! Ahmet Kaya’nın doğum gününde sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler arama motorlarına yönelerek “Ahmet Kaya doğum günü sözleri” için arama yapıyor. Fransa’da sürgün hayatı yaşayan Ahmet Kaya, 43 yaşındayken 16 Kasım 2000’de geçirdiği kalp krizi sebebiyle aramızdan ayrıldı. 28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı.
28.10.2022 Gündem
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretiyle ilgili, "FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz." dedi. Ayrıca çıkar hesaplarının yükünü milletin omuzlarına yıkma peşinde olanlara meydan bırakmayacağını söyleyen Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.
23.10.2022 Siyaset
Almanya'dan Türkiye'deki evine geldi hayatının şokunu yaşadı! Komşuları yardım etti
Almanya'dan Türkiye'deki evine geldi hayatının şokunu yaşadı! Komşuları yardım etti Almanya'dan İnegöl'deki evine gelen gurbetçi, evinde 2 hırsızla karşılaştı. Yakalanan hırsızların 'Evi yabancı uyruklu bir vatandaştan kiraladık' diyerek kendilerini savundu.
20.09.2022 Yaşam
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı!
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı! Ünlü sanatçı Cem Adrian, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesindeydi. Adrian, iki saatlik performansı boyunca seslendirdiği şarkılarla etkinlik alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.
18.07.2022 Magazin
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.