Ahmet Karataş

Ahmet Karataş

Son dakika Ahmet Karataş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Karataş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Karataş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Karataş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet karataş gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 ahmet karataş haberi bulunmuştur. Tüm ahmet karataş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu Kağıthane'de sosyal medyada küfürleşerek randevulaştığı Fahri Çelik'in ölümüne, 2 kişinin ise yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla devam eden Şehmuz Yamaç hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Yamaç hakkında 4 suçtan müebbet ve 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Olay yerine Şehmuz Yamaç'ı motosikletiyle getiren Ahmet Kardaş'ın ise, 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapsi talep edildi.
8.02.2024 Gündem
Tuz Gölü'ne borularla taşınan su, flamingolara can oldu
Tuz Gölü'ne borularla taşınan su, flamingolara can oldu Tuz Gölünde kuraklık nedeniyle yon yıllarda yaşanan flamingo ölümlerinin önüne geçilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje, sonuç verdi. Projeyle 4 kilometrelik boru hattıyla su taşınan Tuz Gölü'nde geçen yıl yaklaşık 3 bin olan yavru flamingo sayısı, bu yıl 9 bin 371 olarak tespit edildi.
23.08.2022 Yaşam
Türkiye’nin en gizemli canlısı görüntülendi! Anadolu Parsı yok olmamış...
Türkiye’nin en gizemli canlısı görüntülendi! Anadolu Parsı yok olmamış... Türkiye'nin en gizemli canlısı görüntülendi. Neslinin tükendiği düşünülen Anadolu Parsı yıllar sonra ilk kez termal kamera tarafından görüntülendi. Uzmanlar Anadolu Parsı için, "İhtişamlı bir hayvan. Kendini saklayan, güzel kamufle olan bir hayvan. Dağların SAT komandosu” diyor. Peki bu türün nesli nasıl tehlikeye girdi? Her şey 'Mantolu Hasan'ın başının altından mı çıktı? İşte heyecanlandıran gelişmenin tüm detayları...
18.12.2021 Gündem
Fenerbahçe seride durumu eşitledi!
Fenerbahçe seride durumu eşitledi! Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi play-off 1-4'üncülük etabı yarı final ikinci karşılaşmasında Arkas Spor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe HDI Sigorta seride 1-1 eşitliği yakaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Küçük kız vahşeti bu sözlerle anlattı! 'Annem kırmızı tişört almış sandım'
Küçük kız vahşeti bu sözlerle anlattı! 'Annem kırmızı tişört almış sandım' Bursa'da ayrılma aşamasında olduğu eşi Serpil Karakaş'ı (42) 21 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Osman Cenk Karataş'ın (44) yargılandığı duruşmada, annesinin cesedini bulan 11 yaşındaki Elanaz, tanık olarak dinlendi. Küçük kız, "Mutfağa gidecekken aynanın kenarından annemi kırmızı bir şeylerle gördüm. İçimden ‘Annem kırmızı tişört mü almış, hiç böyle bir tişörtü yoktu' diye düşündüm" şeklinde konuştu.
20.03.2021 Gündem
Efeler Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe!
Efeler Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Voleybol Efeler Ligi play-off final serisinin beşinci maçında Arkas Spor'u 3-0 yenen Fenerbahçe, 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu.
4.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe, set vermedi
Fenerbahçe, set vermedi Voleybolda AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Fenerbahçe, Jeopark Kula Belediyespor'u 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Koyunluğun sonu!
Koyunluğun sonu! Van’ın Gürpınar ilçesinin Topyıldız Mahallesi’ne bağlı 26 hanelik Yapraklı Mezrası sakinlerine ait koyun sürüsü, sabah saatlerinde çobanlar tarafından sarp kayalıkların bulunduğu bölgede otlatılırken, öndeki bir koyun karşı yamaca geçmek için aşağı atlayınca, arkasındaki bütün sürü de peşinden atladı.
13.06.2018 Yaşam
Van'da 500 koyun intihar etti
Van'da 500 koyun intihar etti Van'ın Gürpınar ilçesinin Topyıldız Köyüne bağlı Yapraklı Mezrası yaylasında, sarp kayalık bir bölgede otlayan koyun sürüsü, uçurumdan atlayıp telef oldu. Kayalık bölgede otlayan sürüdeki bir koyun uçurumdan atlayınca, sürüdeki 500 koyun da peşinden atladı. Peş peşe 20 metre yükseklikteki kayalıktan atlayan koyunların hepsi telef oldu.
12.06.2018 Yaşam
Afyon Belediyesi, F.Bahçe'ye set vermedi
Afyon Belediyesi, F.Bahçe'ye set vermedi Voleybolda Efeler Ligi play-off klasman etabı yedincilik ilk maçında Afyon Belediyesi Yüntaş, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe set vermedi!
Fenerbahçe set vermedi! Efeler Ligi'nde Jeopark Kula Belediyespor, evinde güçlü rakibi Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu.
10.11.2021 Voleybol
F.Bahçe elendi, İstanbul B.B. yarı finale yükseldi
F.Bahçe elendi, İstanbul B.B. yarı finale yükseldi Voleybolda Erkekler Kupa Voley çeyrek final maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Voleybol
Kara memelilerinin yüzde 40’ı Iğdır’da
Kara memelilerinin yüzde 40’ı Iğdır’da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Karataş ile Kuzey Doğa Derneği Başkanı ve Utah Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağan Şekercioğlu tarafından Iğdır’da yaşayan ve yaşadığı tahmin edilen memeli türleriyle ilgili çalışma yapıldı.
29.10.2017 Yaşam
F.Bahçe, Ziraat Bankası'na boyun eğdi!
F.Bahçe, Ziraat Bankası'na boyun eğdi! Voleybol Efeler Ligi'nin 6. haftasında Ziraat Bankası, sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 yendi.
10.11.2021 Voleybol
F.Bahçe son sette kazandı
F.Bahçe son sette kazandı Voleybol Efeler Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Derbinin kazananı Fenerbahçe
Derbinin kazananı Fenerbahçe Voleybol Efeler Ligi 2. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe'den voleybola transfer
Fenerbahçe'den voleybola transfer Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Arkas Spor'da forma giyen Ahmet Karataş'ı renklerine bağladı.
18.06.2017 Fenerbahçe
Halkbank, seride durumu 2-0'a getirdi
Halkbank, seride durumu 2-0'a getirdi Efeler Voleybol Ligi'nde, final serisinin 2. maçını 3-1 kazanan Halkbank, seride durumu 2-0'a getirdi.
10.11.2021 Voleybol
Halkbank seride 1-0 öne geçti
Halkbank seride 1-0 öne geçti Efeler Voleybol Ligi'nde, final serisinin ilk maçında Halkbank, sahasında Arkas Spor'u 3-1 mağlup ederek, seride 1-0 öne geçti.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe yarı finalde elendi
Fenerbahçe yarı finalde elendi Voleybol Efeler Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Arkas Spor, Fenerbahçe'yi 3-1 yendi.
21.04.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe, seride eşitliği yakaladı
Fenerbahçe, seride eşitliği yakaladı Voleybol Efeler Ligi play-off yarı final ikinci maçında Fenerbahçe, Arkas Spor'u 3-2 mağlup ederek, seride durumu 1-1'e getirdi.
10.11.2021 Voleybol
Arkas Ruslara boyun eğdi!
Arkas Ruslara boyun eğdi! Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ilk maçında Rus temsilcisi Dinamo Moskova'ya 3-0 mağlup oldu.
10.11.2021 Voleybol
Halkbank zirveye yaklaştı
Halkbank zirveye yaklaştı Voleybolda Efeler Ligi’nin 20. haftasında Halkbank, Arkas Spor’u 3-1 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Türkiye’nin kuş cenneti kuruma riskiyle karşı karşıya
Türkiye’nin kuş cenneti kuruma riskiyle karşı karşıya Türkiye’nin kuş cenneti olarak bilinen Akkaya barajı, kirlilikten ve mevsimsel yağmur yağışlarının olmayışından kurumaya başladı. Barajdaki 220 kuş türü risk altında.
5.12.2016 Yaşam
İzmir'de "Darbeci askere direnmeyin" diyen başkomiser tutuklandı
İzmir'de "Darbeci askere direnmeyin" diyen başkomiser tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Çeşme'deki Ilıca Polis Merkezi Amiri olarak görev yapan Başkomiser Ahmet Karataş'ın emrindeki polislere "Askere silahınızı kullanmayın, direnmeyin" talimatı verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Karataş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet karataş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.