Ahmet Eşref Fakıbaba

Ahmet Eşref Fakıbaba

Son dakika Ahmet Eşref Fakıbaba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Eşref Fakıbaba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Eşref Fakıbaba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Eşref Fakıbaba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet eşref fakıbaba gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 ahmet eşref fakıbaba haberi bulunmuştur. Tüm ahmet eşref fakıbaba haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu.
9.04.2023 Gündem
Ahmet Eşref Fakıbaba’nın milletvekilliği düştü
Ahmet Eşref Fakıbaba’nın milletvekilliği düştü TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oylamayla Ahmet Eşref Fakıbaba’nın milletvekilliğinin düşmesi kabul edildi.
26.10.2022 Siyaset
TBMM Başkanlığı'ndan, Fakıbaba'nın istifasına ilişkin açıklama
TBMM Başkanlığı'ndan, Fakıbaba'nın istifasına ilişkin açıklama TBMM Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa dilekçesine ilişkin açıklama yayımlandı.
20.10.2022 Siyaset
Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama
Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CNN TÜRK’te Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı. AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden istifası ile ilgili olarak Ünal, "Şu anda konu henüz sıcak olduğu için sosyal medyanın bu açıklamanın gerçekliği ile ilgili teyit henüz söz konusu değil. Ne partiye ne Meclis'e bununla ilgili yazılı belge ulaşmadığı için bunun üzerinden bir tweet üzerinden siyasi mülahazalarda bulunmayı doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.
20.10.2022 Siyaset
Faruk Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Faruk Çelik hayatı ve biyografisi!
Faruk Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Faruk Çelik hayatı ve biyografisi! Refah Partisi'nde il başkanlığıyla başlayan, 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katılan Faruk Çelik, zaman zaman siyaset gündeminde yer alıyor. Peki, Faruk Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Faruk Çelik hayatı ve biyografisi!
27.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler! Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne diyorlar, 'Ben kazanınca tekrar AK Parti'ye geleceğim.' Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenleri, kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz" dedi. Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses de alanda vatandaşları selamladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte AK Parti'nin seçim şarkısı 'Nereden Nereye'ye eşlik etti.
8.03.2019 Siyaset
Türkiye'de bir ilk olacak! İnşaatına başlandı...
Türkiye'de bir ilk olacak! İnşaatına başlandı... KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, jandarma hariç bir ilçede olması gereken tüm kamu kurumlarını Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde bir araya getiriyor. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 50 bin metrekarelik bir alana inşası süren ve yaklaşık 90 milyon liraya yapılacağı belirtilen külliyenin Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, "Amacımız, vatandaşlarımızın çok fazla yer dolaşmadan kamu hizmetlerini bir bölgeden daha iyi standartta almasını sağlamak" dedi.
11.08.2018 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Rabb'im, yeni sistemin ve hükümetin, ülkemizi ve milletimizi 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealine ulaştırmasını nasip eylesin." ifadesini kullandı.
10.07.2018 Siyaset
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Kabinede 16 Bakan ve 1 Cumhurbaşkanı yardımcısı yer alırken önceki kabinede yer alan 23 isme ise yer verilmedi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte 26 olan bakanlık sayısı 16'ya inmişti.
10.07.2018 Gündem
Yerel seçim kasım ayında mı yapılacak?
Yerel seçim kasım ayında mı yapılacak? Ankara kulislerinde anayasayı değiştirecek oranda destek bulunduğu takdirde yerel seçimlerin de bu yılın kasım ayına alınması tartışılıyor. Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın sözleri bu iddiayı güçlendirdi
1.07.2018 Siyaset
92. Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu
92. Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu 92. Gazi Koşusu'nu, jokeyliğini Ahmet Çelik'in yaptığı 7 numaralı Hep Beraber kazandı.
10.11.2021 At Yarışı
Bakan Fakıbaba: Patatesin fiyatını seçim öncesi fırsatçılar yükseltti
Bakan Fakıbaba: Patatesin fiyatını seçim öncesi fırsatçılar yükseltti Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, patatesin fiyatını seçim öncesi fırsatçıların yükselttiğini belirterek "Önümüzdeki hafta tamamen normal seviyeye gelecektir" dedi.
1.07.2018 Ekonomi
Ankara Valisi'nden kayıp Eylül ile ilgili son dakika açıklaması
Ankara Valisi'nden kayıp Eylül ile ilgili son dakika açıklaması Ankara Valisi Ercan Topaca, Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili olarak, "Bir araçta bulunan kan örnekleriyle çocuğumuzun kan örnekleri DNA testinde eşleşti. Ama çocuğumuzla ilgili kesin bir sonuca ulaşmış değiliz. Arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
28.06.2018 Gündem
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek 24 Haziran'da sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti gözünü önümüzdeki sürece çevirdi. Ekonomi yönetimi sadeleştirildikten sonra enflasyon ve cari açıkla sonuna kadar mücadele başlayacak.
26.06.2018 Gündem
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
Bakandan Suruç açıklaması
Bakandan Suruç açıklaması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Suruç'taki iddialara ilişkin, "Spekülatif olaylar çıkarıyorlar sanki Şanlıurfa'da bir şeyler varmış, Şanlıurfa’da bir şeyler oluyormuş gibi... Değişik düşüncede insanlar var ama kardeşçe hepimiz birbirimizi selamlayıp, gidip oylarımızı veriyoruz." dedi.
24.06.2018 Gündem
Patatese Fırat Kalkanı
Patatese Fırat Kalkanı Tarım Kredi Kooperatifleri’nden patates fiyatına müdahale geldi. Birlik, Fırat Kalkanı Bölgesi’nde ürettirdiği patatesleri kilogramı 1.95 liradan piyasaya sürdü.
23.06.2018 Ekonomi
Bakan Fakıbaba'dan "patates" açıklaması
Bakan Fakıbaba'dan "patates" açıklaması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, patates fiyatlarındaki artışa ilişkin, "Biz evelallah her şeyi hallederiz. Bakın göreceksiniz hemen fiyatlar düşecek, soğanda da patateste de, nohutta da... Tedbirlerimizi aldık." dedi.
22.06.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yıldız'a taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yıldız'a taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç ilçesindeki seçim çalışmaları sırasında uğradığı silahlı saldırıda ağabeyini kaybeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a taziye ziyaretinde bulundu.
20.06.2018 Gündem
Bakan Zeybekci açıkladı: Mutabık kaldık, 1-2 gün içinde başlayacak
Bakan Zeybekci açıkladı: Mutabık kaldık, 1-2 gün içinde başlayacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, "TMO'nun piyasaya girerek belirlenecek taban fiyattan nohut alımı hususunda mutabık kaldık. Çiftçimizin 'Evet bu fiyatta ben zarar etmem ve seneye de ekerim.' diyeceği fiyatla ofisimiz nohut alımına 1-2 gün içinde başlayacak." dedi.
19.06.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan AK Parti'li Yıldız'a taziye ziyareti
Başbakan Yıldırım'dan AK Parti'li Yıldız'a taziye ziyareti Başbakan Binali Yıldırım, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün AK Parti'lilere yönelik silahlı saldırıda ağabeyini kaybeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a taziye ziyaretinde bulundu.
15.06.2018 Gündem
Milletvekili Halil Yıldız'ın kardeşi için tören düzenlendi
Milletvekili Halil Yıldız'ın kardeşi için tören düzenlendi Suruç'ta PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Milletvekili Halil Yıldız'ın kardeşi için cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gıda ve Tarım Bakanı Eşref Fakıbaba da katılıyor.
15.06.2018 Gündem
Suruç'ta PKK'lılar AK Partililere saldırdı! 4 kişi hayatını kaybetti
Suruç'ta PKK'lılar AK Partililere saldırdı! 4 kişi hayatını kaybetti AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve beraberindekilere terör örgütü PKK tarafından saldırı düzenlendi. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
14.06.2018 Siyaset
Üreticiye bayram müjdesi
Üreticiye bayram müjdesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ramazan bayramına kadar üreticilere 500 milyon TL ödeme yapmayı planladıklarını söyledi.
6.06.2018 Ekonomi
Bakan müjdeyi verdi! 500 ile bin lira arasında ödeme yapacağız
Bakan müjdeyi verdi! 500 ile bin lira arasında ödeme yapacağız Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kıyı balıkçılarına 500 ile bin lira arasında destekleme ödemesi yapacaklarını açıkladı.
2.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Eşref Fakıbaba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet eşref fakıbaba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.