Ahmet Çalık

Ahmet Çalık

Son dakika Ahmet Çalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Çalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Çalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Çalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet çalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 941 ahmet çalık haberi bulunmuştur. Tüm ahmet çalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Weghorts gitti, bizim 2 senede yaptığımız transferler ortada. Dünyanın birçok yıldızını Beşiktaşa kazandırdık. Çok düşük maliyetlere kazandırdık. Gidenin yeri dolacaktır, bununla alakalı çalışıyoruz. Aboubakar da Beşiktaş’a çok büyük katkıları olmuş bir oyuncu kendisi de gündemimizde demek istiyorum. Tabi onun da sözleşmesi devam ediyor. Oradaki durumu netleşir netleşmez bakacağız. Boupendza da listede olabilecek bir oyuncu ama birkaç oyuncu daha var listemizde. Başka bölgeler için de var.” dedi.
14.01.2023 Beşiktaş
Lider Galatasaray 3 puanı 4 goller aldı
Lider Galatasaray 3 puanı 4 goller aldı Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı A. Hatayspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti.
13.01.2023 Galatasaray
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Beşiktaşlı Josef de Souza'ya 2 maç men cezası!
Beşiktaşlı Josef de Souza'ya 2 maç men cezası! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza’ya Göztepe maçında rakip takım oyuncusuna yaptığı faul nedeniyle 2 resmi maçtan men cezası verdi.
19.05.2022 Beşiktaş
6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi
6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği; Yukatel Kayserispor, Göztepe, Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Ayrıca, Beşiktaşlı Josef de Souza da Göztepe maçındaki kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
17.05.2022 Süper Lig
İsmail Köybaşı: Real Madrid bile böyle kutlayamaz!
İsmail Köybaşı: Real Madrid bile böyle kutlayamaz! Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu İsmail Köybaşı, bordo mavili takımın şampiyonluğunu değerlendirdi. Köybaşı, "Aslında biraz abartı gibi gelecek ama Real Madrid şampiyonluk sevincini bu şekilde yaşayamaz. Duygularımızı mükemmel yaşadığımızı düşünüyorum" dedi.
17.05.2022 Trabzonspor
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine...
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine... Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu, 2016/17'den sonra bir ilki başarırken sarı kırmızılı ekip ise bu sezonun en iyi istatistiklerinden bazılarına imza attı. Hürriyet Gazetesi spor yazarı Uğur Meleke'nin Kerem Aktürkoğlu & Yunus Akgün iddiası Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
17.05.2022 Galatasaray
Arda Turan'dan sert çıkış: Ben Galatasaray'ı sevdim!
Arda Turan'dan sert çıkış: Ben Galatasaray'ı sevdim! Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor'u 3-2 yenen Galatasaray'da maç kadrosunda yer almayan Arda Turan karşılaşması sonrasında çok sert bir paylaşıma imza attı.
17.05.2022 Galatasaray
Trabzonspor 2-1 Altay
Trabzonspor 2-1 Altay Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta maçında şampiyon Trabzonspor, Altay'ı 2-1 mağlup etti.
15.05.2022 Trabzonspor
FIFA'dan Trabzonspor paylaşımı! "Şampiyonluk böyle kutlanır"
FIFA'dan Trabzonspor paylaşımı! "Şampiyonluk böyle kutlanır" Spor Toto Süper Lig'de mutlu son ulaşan bordo mavililerde kutlamalar devam ederken FIFA da Trabzonspor'un kutlamalarına sessiz kalmadı.
14.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında duygusal anlar! Ahmet Çalık için...
Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında duygusal anlar! Ahmet Çalık için... Trabzonspor'da şampiyonluk kutlamaları Medical Park Stadyumunda yapıldı. Yıldız oyuncu Dorukhan Toköz, kutlamalarda sahneye çıktığı şarkıyla herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz aylarda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık formasıyla sahaya çıkan Dorukhan, herkesi duygulandırdı.
14.05.2022 Trabzonspor
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler, PFDK'ya sevk edildi
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler, PFDK'ya sevk edildi Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde kura atışını kripto para birimi Bitcoin ile yapan hakem Arda Kardeşler, PFDK'ya sevk edildi.
13.05.2022 Beşiktaş
Trabzonspor Altay maçı ne zaman? Trabzonspor Altay maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Trabzonspor Altay maçı bilet fiyatları!
Trabzonspor Altay maçı ne zaman? Trabzonspor Altay maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Trabzonspor Altay maçı bilet fiyatları! Trabzonspor’un Altay ile oynayacağı karşılaşma Pazar günü Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Biletleri satışa çıktı Peki, Trabzonspor Altay maçı bilet fiyatları ne kadar? Trabzonspor Altay maçı biletleri nasıl, nereden alınır? İşte detaylar…
10.05.2022 Futbol
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a 4 farklı maddeden toplam 600 bin TL, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ise saha olayları nedeniyle 32 bin TL para cezası verdi.
5.05.2022 Galatasaray
Avrupa'nın en büyük takımlarında oynadı Trabzonspor'da ilk şampiyonluğunu yaşadı
Avrupa'nın en büyük takımlarında oynadı Trabzonspor'da ilk şampiyonluğunu yaşadı Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi Avrupa'da da bir hayli ses getirdi. Almanya'nın prestijli gazetelerinden Kicker "12 yıl sonra bir ilk" derken, Calciomercato ise 'Hamsik ilk kez mutlu sona ulaştı" ifadelerini kullandı.
1.05.2022 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon Trabzonspor'u tebrik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon Trabzonspor'u tebrik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum.
30.04.2022 Siyaset
Süper Lig şampiyonu Trabzonspor! Tarihi fark, Abdullah Avcı'nın 15 yıllık kariyerinde bir ilk! 535 gün sonra...
Süper Lig şampiyonu Trabzonspor! Tarihi fark, Abdullah Avcı'nın 15 yıllık kariyerinde bir ilk! 535 gün sonra... Süper Lig'de uzun süredir lider konumda bulunan Trabzonspor, 35. haftada Antalyaspor'la berabere kalarak aldığı bir puanla 2021 - 2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda şampiyonluğunu ilan etti. Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetimiyle birlikte Süper Lig'deki 7. şampiyonluğuna ulaştı. Teknik direktör Abdullah Avcı, kariyerinde bir ilki başardı. Bordo-mavililerde büyük bir heyecan yaşanırken, Trabzon şehrinin tamamını da büyük bir coşku kaplamış durumda. Şehrin dört bir yanında şampiyonluk kutlamaları başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
30.04.2022 Trabzonspor
PFDK'dan Beşiktaş'a para cezası
PFDK'dan Beşiktaş'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a Kasımpaşa maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 32 bin TL para cezası verdi.
28.04.2022 Beşiktaş
Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, satışa çıktı mı? Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?
Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, satışa çıktı mı? Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman 2022, Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları satışa çıktı mı? Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta programı belli oldu. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi ağırlayacağı maçın tarihi de açıklandı
28.04.2022 Futbol
"Galatasaray ile oynamak çok zor"
"Galatasaray ile oynamak çok zor" Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay kritik Galatasaray maçı öncesi "Büyük bir taraftar önünde oynayacağız. Çok iyi taraftara sahipler. Oradaki atmosfer bambaşka olacak" ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Sivas Spor
Cüneyt Çakır geri döndü! Haftanın hakemleri açıklandı
Cüneyt Çakır geri döndü! Haftanın hakemleri açıklandı Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34'üncü haftasında görev alacak hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı. Ferhat Gündoğdu döneminde liste dışı bırakılan Cüneyt Çakır haftalar sonra yeniden göreve aldı. Tecrübeli hakem, Antalyaspor - Kayserispor maçıyla birlikte Süper Lig2de yeniden düdük çalacak.
21.04.2022 Süper Lig
Konyaspor inadı! Gaziantep'i rahat geçtiler liderle farkı 12'ye indirdi
Konyaspor inadı! Gaziantep'i rahat geçtiler liderle farkı 12'ye indirdi Konyaspor, Büyükşehir Belediye Stadı'nda Gaziantep FK'yı 4-1 yendi ve puanını 61'e çıkardı ve Trabzonspor'la puan farkını 12'ye indirdi.
17.04.2022 Konya Spor
Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor mücadelesinde 2 gol vardı...
Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor mücadelesinde 2 gol vardı... Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Hatay Stadı'bdaki mücadeleyi Ozan Ergün, Mehmet Kısal, Mehmet Salih Mazlum hakem üçlüsü yönetti.
16.04.2022 Hatay Spor

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Çalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet çalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.