Ahmet Aydın

Ahmet Aydın

Son dakika ahmet aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.452 ahmet aydın haberi bulunmuştur. Tüm ahmet aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın (22), Malatya'da binlerce kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Hemen belirti vermiyor, çok sinsi ilerliyor! 16 saat sonra öldürüyor
Hemen belirti vermiyor, çok sinsi ilerliyor! 16 saat sonra öldürüyor Mantar zehirlenmesinin sinsi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ahmet Aydın, “Hemen belirti vermeyen 16 saat sonra şiddetli ishal, kusma, mide ağrısı belirtileri gösteren mantar öldürüyor. Doğadan topladığınız mantarları tüketmeyin, pişirince zehri gider diye düşünmeyin, çünkü gitmez. Mantar çok tüketilirse zehirlenme sonrası tedavi zorlaşıyor. Hatta bazen karaciğer nakline kadar götürüyor. Ayrıca, karaciğer ve kalp hastalarının sağlıklı kişilere göre bu zehirlenmeden kurtulması daha zordur” dedi.
21.06.2023 Sağlık
Meclis Başkanı Şentop: 200 yıllık büyük depremin yıkıcı tesiriyle karşı karşıyayız
Meclis Başkanı Şentop: 200 yıllık büyük depremin yıkıcı tesiriyle karşı karşıyayız Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı illerden Adıyaman'da, Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantıya katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "200 yıllık büyük deprem ve onun yıkıcı tesiri ile karşı karşıyayız. İlk günden, ilk dakikalardan itibaren devletimiz, bütün kurumlarıyla taarruza geçmiştir. Depremle ilgili atılması gereken adımlar, mümkün olduğu kadar hızlı şekilde atılmaya çalışılmıştır" dedi.
16.02.2023 Gündem
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti Yozgat’ta balık sezonun açılmasıyla daha önce kilogramı 40 liradan satışa sunulan hamsi 20 liraya düşünce vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
27.11.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Yeni yol ile Nemrut Dağı'na erişim kolaylaşacak
Bakan Karaismailoğlu: Yeni yol ile Nemrut Dağı'na erişim kolaylaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yeni yol ile Narince-Gerger yolu güzergahı üzerindeki Nemrut Dağı'na da erişim kolaylaşacak, yerli ve yabancı turistlerin seyahatleri daha konforlu hale gelecek. Bu da turizmi canlandıracak, ticareti canlandıracaktır" dedi.
18.11.2022 Ekonomi
TBMM Başkanı Şentop: Savaşmakta olan yakınımızdaki iki ülkenin temsilcileri, Türkiye'ye teşekkür ettiler
TBMM Başkanı Şentop: Savaşmakta olan yakınımızdaki iki ülkenin temsilcileri, Türkiye'ye teşekkür ettiler BU yıl 4'üncüsü düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop , "Bugün savaşmakta olan yakınımızdaki iki ülkenin temsilcileri, Türkiye'ye teşekkür ettiler. Gerek savaşın sona erdirilmesi yönünde cumhurbaşkanımızın liderliğinde gösterilen gayretler, gerekse bunun somut sonuçları; esir mübadelesi yönündeki adımlar, özellikle tahıl koridoru konusunda birçok ülke Türkiye'ye ayrıca teşekkür etti." dedi.
8.10.2022 Siyaset
Bakan Varank: 37 milyar dolar turizm geliri bekliyoruz
Bakan Varank: 37 milyar dolar turizm geliri bekliyoruz  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2022 yılında 47 milyon turist ve 37 milyar dolar turizm geliri beklediklerini söyledi.
23.09.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: Cumhurbaşkanı'mız Rusya- Ukrayna meselesinde tarihin akışını değiştirdi
Bakan Kirişci: Cumhurbaşkanı'mız Rusya- Ukrayna meselesinde tarihin akışını değiştirdi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "'Gıda milliyetçiliği' diye bir kavram çıktı. Ülkeler kendisi için üretmeye ve ürettiklerini ihraç etmemeye başladı. Gıda krizi yaşanabileceği yönünde herkes ortak görüş belirtti. Özellikle Rusya- Ukrayna meselesi konusunda çok tarihi adım atarak, bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanı'mız, bir anda tarihin akışını değiştirdi" dedi.
21.09.2022 Siyaset
e-Devlet'ten yapılacak, 1 Ekim’de başlıyor! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor
e-Devlet'ten yapılacak, 1 Ekim’de başlıyor! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) işlemlerinin 1 Ekim’den itibaren e-Devlet üzerinden yapılabileceğini açıkladı. Kirişci, “Artık e-Devlet üzerinden birçok iş ve işlemi yapabiliyoruz. İnşallah 1 Ekim itibarıyla bütün çiftçilerimiz ÇKS işlemlerini, kayıtlarını e-Devlet uygulamamız üzerinden yapabilecekler. Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
21.09.2022 Ekonomi
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Yunanistan’ı sert dille uyardı
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Yunanistan’ı sert dille uyardı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yunanistan’ı sert bir dille uyararak, “Bu aziz milleti unutmayın, ona buna güvenerek haddinizi aşmayın” dedi.
15.09.2022 Siyaset
Mersin'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor
Mersin'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor Mersin'in Gülnar ilçesinde, 29'uncu saatte kontrol altına alınan orman yangınında yaralanan 8 orman işletme personelinin hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. 
9.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubu esnafa ulaştırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubu esnafa ulaştırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü nedeniyle kaleme aldığı mektup Adıyaman teşkilatı tarafından esnaflara ulaştırıldı.
17.08.2022 Siyaset
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı Ünlü sanatçı Latif Doğan’ın Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören annesi Ayşe Doğan (75), önceki gün hayatını kaybetti. Ayşe Doğan, Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı. Latif Doğan, cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.
30.07.2022 Magazin
Takviye gıda kullananlar dikkat: Satışı yasaklanıyor
Takviye gıda kullananlar dikkat: Satışı yasaklanıyor Tarım ve Orman Bakanlığı son yıllarda tüketimi artan takviye edici gıda ve vitaminlerle ilgili olarak bir çalışma başlattı. Düzenlemeye göre, iki yaşın altındaki çocuklar için takviye gıda satışı yasaklanacak. Peki bugüne kadar kan sayımı ya da gerekli tetkikler yapılmadan verilen çok sayıda takviye gıda ve vitamin ne olacak? Kullanılan takviye gıdalar çocuklarda sağlık sorunlarına yol açar mı? Uzmanlar dikkat çeken uyarılarda bulundu.
15.07.2022 Sağlık
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tepki çeken görüntülerle ilgili açıklama
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tepki çeken görüntülerle ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanlığı, bir lisede çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada yayılan Kur’an-ı Kerim'e yönelik tepki çeken görüntülere yönelik açıklamada bulundu.
7.06.2022 Eğitim
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki Büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni Büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
2.06.2022 Gündem
Bakan Kurum konut müjdesini duyurdu: Yıl sonunda teslim edeceğiz
Bakan Kurum konut müjdesini duyurdu: Yıl sonunda teslim edeceğiz İzmir’de sosyal konut proje alanını inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentte şu ana kadar 13 bin 500 konutun tamamlandığını ifade ederek, “Maddi değeri yaklaşık 9 milyar liralık yatırımı İzmir’imize yaptık ve vatandaşlarımıza teslim ettik” dedi. Kurum, "Çekilen kuraların ardından kısa zamanda vatandaşlarımızla sözleşmelerimizi imzalayacağız. Bu yıl sonunda buradaki konutlarımızı teslim edeceğiz” dedi.
20.04.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan Aydın ailesine destek
Bakan Kurum'dan Aydın ailesine destek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Sincan ilçesinde sağlık sorunları nedeniyle çalışamayan Ahmet Aydın ve ailesini ziyaret etti. Kurum, başlatılacak tedavi süreci sonrası Aydın’a iş bulunacağını, üniversite sınavına hazırlanan çocuğu için burs sağlanacağını ve ev taksitlerini üstleneceklerini söyledi.
6.04.2022 Siyaset
AK Parti'de flaş görev değişikliği
AK Parti'de flaş görev değişikliği AK Parti Sivas Milletvekili, eski TBMM Başkanı ve eski Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi.
18.11.2021 Siyaset
Gereksiz kullanılan vitaminler DNA hasarına yol açıyor!
Gereksiz kullanılan vitaminler DNA hasarına yol açıyor! Vitamin ve gıda takviyeleri kullanımı, sağlıklı yaşam, hastalıklardan korunma veya enerji kazanmak gibi gerekçelerle günümüzde giderek artıyor. Kişinin yeterli ve dengeli beslenmesi durumunda vücudunda vitamin eksikliği olmayacağını söyleyen Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın, vitaminler gıda takviyeleri ilgili önemli bilgiler verdi.
15.08.2021 Sağlık
Gereksiz vitamin ve gıda takviyesi kullanımı DNA hasarına yol açabilir
Gereksiz vitamin ve gıda takviyesi kullanımı DNA hasarına yol açabilir Vitamin ve gıda takviyeleri kullanımı, sağlıklı yaşam, hastalıklardan korunma veya enerji kazanmak gibi gerekçelerle günümüzde giderek artıyor. Kişinin yeterli ve dengeli beslenmesi durumunda vücudunda vitamin eksikliği olmayacağını söyleyen Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın, vitaminler gıda takviyeleri ilgili önemli bilgiler verdi.
14.08.2021 Sağlık
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi.
13.08.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.