Ahmet Arslan

Ahmet Arslan

Son dakika ahmet arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.782 ahmet arslan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi Afyonkarahisar'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen CHP'li Burcu Köksal, törenle mazbatasını aldı. Mazbatadaki eksik bir imza nedeniyle tören 1 saat gecikmeli başladı.
3.04.2024 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı  Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in de katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı. 
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü Kars'ta 5 katlı apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada yaralanan 6 kişiden 5'i taburcu edildi. Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 14 dairede hasar oluştuğunu tespit etti.
21.12.2023 Gündem
Kars'ta 5 katlı binada patlama: 6 yaralı
Kars'ta 5 katlı binada patlama: 6 yaralı Kars'ta 5 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada 6 kişi yaralandı. Vali Ziya Polat, olay yerinde incelemede bulunarak bilgi aldı.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Balkondan düşen 7 yaşındaki Ahmet, yaşamını yitirdi
Balkondan düşen 7 yaşındaki Ahmet, yaşamını yitirdi Elazığ'da, 7'nci kat balkonundan düşüp yaralanan Ahmet Arslan (7), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
27.04.2023 Yaşam
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye genelinde tespit edilen şap hastalığı SAT-2 varyantı nedeniyle 9 Mart tarihinde ülke genelinde kapatılan hayvan pazarlarıyla ilgili olarak, "Aşının etkisi ile burada görülen hastalığın artık sönümlenme noktasına geldiği, mihraplardaki bu yaygınlığın artık kontrol altına alındığını önümüzdeki günlerde de inşallah bu yasağı kaldıracağımızı belirtmek isterim. Yani hayvan hareketlerimiz inşallah kısa süre sonra kamuoyuna yapacağımız açıklamalarla bunlarda serbest hale gelecek" dedi.
16.04.2023 Ekonomi
Afetzedeler, depremin merkezi Kahramanmaraş'a geri dönüyor
Afetzedeler, depremin merkezi Kahramanmaraş'a geri dönüyor İki ayın geride kaldığı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından farklı şehirlere giden afetzede vatandaşlar, memleketlerine geri dönüyor.
7.04.2023 Gündem
Kars'ta, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde bin sosyal konut için kura çekildi
Kars'ta, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde bin sosyal konut için kura çekildi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Karsta yapılacak 1070 konuttan bini için kura çekimi yapıldı.
8.11.2022 Gündem
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi?
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi? Prof. Dr. Celal Şengör, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı. Peki, Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir?
1.09.2022 Gündem
MEB harekete geçti! 81 ilde yapılacak, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında...
MEB harekete geçti! 81 ilde yapılacak, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında... MEB son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okullarla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Özer, Kars'ta düzenlenen Eğitim Değerlendirme Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, okul öncesi eğitime öncelik verdiklerini belirterek, ülke genelinde 3 bin yeni anaokulunun yapılacağını söyledi. Bakan Özer, doğal gaz erişimi olan okulların hepsinin dönüştürüleceğini kaydederek, "Tüm illerimizde doğal gaza erişimi olup da doğal gaz dönüşümü yapılmayan okulun kalmaması için çok ciddi bütçe ayırdık. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yeni doğal gaz erişimi olan ilçelerimizdeki okullarımızı da dönüştürerek tüm okullarımız doğal gaza erişimi olacak" diye konuştu.
8.06.2022 Eğitim
Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli? Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Bilim programı bu hafta, Şanlıurfa'da dünyanın ilk bilim merkezlerinden biri olarak bilinen Harran'da yapıldı. Programa konuk olarak Jeolog Celal Şengör, Akademisyen Ahmet Arslan ve Harran'daki kazı başkanı Mehmet Önal da katıldı. Celal Şengör Hz. Musa için dedikleri ise programa damgasını vurdu. Peki, Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.05.2022 Televizyon
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları!
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları! Midyeci Ahmet için marka kavgası ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadığı mal paylaşım kavgası ile gündemde olan 23 şubeli Midyeci Ahmet’in sahibi Ahmet Çiçek’in, benzer zorlu bir süreci, ünlü markayı başka kişilere kaptırmamak için de verdiği anlaşıldı. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan ‘Midyeci Ahmet Usta’ markasını tescilleyebildi.
8.04.2022 Gündem
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival Ardahan'ın doğal ve turistik zenginliklerinin uluslararası tanıtımı amacıyla organize edilen '7'nci Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivali' düzenlendi. Festival kapsamında buz tutan göl üzerinde yapılan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.
13.02.2022 Yaşam
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu (77), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
4.02.2022 Gündem
Yıllar önce ablası intihar etmişti! Erkek kardeş de yaşamına son verdi
Yıllar önce ablası intihar etmişti! Erkek kardeş de yaşamına son verdi Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde pompalı tüfekle intihar eden 16 yaşındaki çocuk gelinin erkek kardeşi de kendisini asarak canına kıydı.
6.01.2022 Yaşam
AK Parti'li Arslan: 1915 Çanakkale Köprüsü kendi trafiğini oluşturacak
AK Parti'li Arslan: 1915 Çanakkale Köprüsü kendi trafiğini oluşturacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde incelemelerde bulunan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Çanakkale’de tarımda 500 bin ton ilave üretim artışı olmuş. Çanakkale bunun faydasını görecek ve 1915 Çanakkale Köprüsü kendi trafiğini kendi oluşturacak. Ülkemizde ekonomik olmayan birçok taşıma buradan yapılacak ve ekonomik hale gelecek" dedi.
3.01.2022 Siyaset
Turistik Doğu Ekspresi seferleri 15 Aralık'ta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı
Turistik Doğu Ekspresi seferleri 15 Aralık'ta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, pandemi nedeniyle ara verilen Turistik Doğu Ekspresi seferlerinin 15 Aralık'ta başlayacağını söyledi. Bakan Karaismailoğlu, yataklı ve yemekli vagondan oluşacak Doğu Ekspresi seferlerinin karşılıklı olarak haftada iki defa düzenleneceğini ifade etti.
19.11.2021 Ekonomi
Vergi ödenmiyor! Fiyatları uygun, İstanbul ve çok sayıda kentte...
Vergi ödenmiyor! Fiyatları uygun, İstanbul ve çok sayıda kentte... Tiny House'ların popülerliği son yıllarda artış gösterirken, pandemiyle en çok tercih edilen yaşam alanları arasına girdi. İstanbul’un birçok yerinde Tiny House alanları tercih edilirken, bunlara Ankara, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, İzmir, Çanakkale ve Muğla da eklendi. Arsa alımının şart olmadığı Tiny House'ların önemli bir özelliği de vergisiz olması.
11.10.2021 Ekonomi
Erzurum'da görüntülendi! 'İnsan yüzlü örümcek' şaşırttı
Erzurum'da görüntülendi! 'İnsan yüzlü örümcek' şaşırttı Erzurum'da, Latince adı "thomisus onustus" olan "köşeli yengeç örümceği" görüntülendi.
16.07.2021 Yaşam
Gaziantep'te facia gibi kaza: 3 ölü, 2 yaralı var
Gaziantep'te facia gibi kaza: 3 ölü, 2 yaralı var Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, otomobilin devrilmesi sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
14.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.