Ahlak Polisi

Ahlak Polisi

Son dakika Ahlak polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahlak polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahlak polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahlak Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahlak polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 ahlak polisi haberi bulunmuştur. Tüm ahlak polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Mahsa Amini olayı) Mahsa Amini neden öldü, yeniden gündem olan Mahsa Amini kimdir? İşte Mahsa Amini'nin ölümü
(Mahsa Amini olayı) Mahsa Amini neden öldü, yeniden gündem olan Mahsa Amini kimdir? İşte Mahsa Amini'nin ölümü İran’da 2022’de ahlak polisi tarafından “başörtüsünü düzgün takmadığı” iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra polis gözetiminde ölen Mahsa Amini’nin hayatını kaybetmesi olayı İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin ölümüyle yeniden gündeme geldi. Peki, Mahsa Amini olayı nedir, Mahsa Amini neden öldü? Mahsa Amini kimdir?
20.05.2024 Gündem
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete adliyeye sevk edildi! Şifre ile haberleşiyorlardı, iğrenç olay
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete adliyeye sevk edildi! Şifre ile haberleşiyorlardı, iğrenç olay Bursa merkezli 3 ilde polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda ahlak polisi tarafından gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.
6.12.2022 Yaşam
İran’da ‘ahlak polisi’ kaosu! Başsavcı Muntazeri açıkladı devlet medyası yalanladı
İran’da ‘ahlak polisi’ kaosu! Başsavcı Muntazeri açıkladı devlet medyası yalanladı Mahsa Amini'nin ölümüyle başlayan protestolar İran'da tüm şiddetiyle sürüyor. İran resmi medyası, Mahsa Amini gösterilerinin ardından ‘Ahlak Polisi’nin lağvedildiğini yalanlarken hükümet yetkilileri çelişkili açıklamalarda bulundu. Aktivistler rejimin bu haberlerle dikkat dağıtmaya çalıştığını savunuyor.
6.12.2022 Dünya
İran alev alev! Tahran'daki Evin Hapishanesi'nde çatışma ve siren sesleri...
İran alev alev! Tahran'daki Evin Hapishanesi'nde çatışma ve siren sesleri... İran’ın başkenti Tahran’da bulunan Evin Hapishanesi'nden çatışma ve siren seslerinin duyulduğu iddia edilirken, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde hapishanede yangın çıktığı görüldü.
15.10.2022 Dünya
İran’da protestolarda gözaltına alınan göstericiler yargılanana kadar serbest bırakılmayacak
İran’da protestolarda gözaltına alınan göstericiler yargılanana kadar serbest bırakılmayacak İran İçişleri Bakanının Güvenlik ve Emniyetten Sorumlu Yardımcısı Mecid Mirahmedi, 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin ölümünün ardından başlayan protestolarda gözaltına alınan göstericilerin yargılama süreci başlayana kadar serbest bırakılmayacaklarını açıkladı.
9.10.2022 Dünya
İran devlet televizyonu 'hacklendi'
İran devlet televizyonu 'hacklendi' İran devlet televizyonu, “Ali’nin Adaleti” adlı hacker grubu tarafından hacklendi.
8.10.2022 Dünya
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı İran’da Mahsa Amini'nin işkence sonucu yaşamını yitirmesiyle tüm İran'a yayılan rejim karşıtı protestolara lise öğrencileri de dahil oldu. Öğrenciler, sansasyonel paylaşımlarda bulunurken, 10 gündür kayıp olan Nika Şakarami'nin cesedinin başına gelenler ise ülkeyi iyice karıştırdı.
5.10.2022 Dünya
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı İran’ın eski Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin kızı Faize Haşimi, ülkede devam eden gösterileri desteklediği ve kışkırttığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
28.09.2022 Dünya
Hadis Najafi kimdir, kaç yaşındaydı, ölümü nasıl oldu? İran protestolarının simgesi olan Hadis Najafi Türk mü? Ölüm anı milyonları derinden etkiledi!
Hadis Najafi kimdir, kaç yaşındaydı, ölümü nasıl oldu? İran protestolarının simgesi olan Hadis Najafi Türk mü? Ölüm anı milyonları derinden etkiledi! İran’da ‘Mahsa Amini’ protestolarının simgelerinden Hadis Najafi 6 kurşunla vurularak öldürüldü. Peki, Hadis Najafi kimdir, Türk mü, kaç yaşındaydı, nasıl öldü?
27.09.2022 Dünya
AB: Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir
AB: Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İran’daki protestolar hakkında yaptığı yazılı açıklamada, İran’dan protestoculara yönelik şiddettin durdurulması ve internetin açılması çağrısında bulunarak, “Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir” dedi.
25.09.2022 Dünya
İran devlet televizyonu: Protestolarda 41 kişi hayatını kaybetti
İran devlet televizyonu: Protestolarda 41 kişi hayatını kaybetti İran devlet televizyonu, 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesinin ardından başlayan gösterilerde 41 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
24.09.2022 Dünya
Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi?
Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi? İran'da yaşanan olayların sonucunda internete getirilen kısıtlamaların önüne geçmek isteyen ABD, Starlink hizmetine yeşil ışık yaktı. Peki, Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi?
24.09.2022 Bilim ve Teknoloji
ABD, İran'daki internet yaptırımlarını gevşetiyor
ABD, İran'daki internet yaptırımlarını gevşetiyor ABD hükümeti, İran'daki internet hizmetlerine yönelik yaptırımları gevşetmek için bir lisans yayınlayarak, ülkede devam eden hükümet karşıtı protestolarda İranlılar için serbest bilgi akışını desteklemeyi hedeflediğini söyledi.
23.09.2022 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Reisi, CNN muhabiri Amanpour ile olan röportajını iptal etti
İran Cumhurbaşkanı Reisi, CNN muhabiri Amanpour ile olan röportajını iptal etti CNN muhabiri Christiane Amanpour, ABD'nin New York kentinde bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile yapacağı röportajın başörtüsü takmayı kabul etmediği için iptal edildiğini ileri sürdü.
22.09.2022 Dünya
Mahsa Amini kimdir, nasıl öldü? İranlı Mahsa Amini kaç yaşında, neden öldü? İşte Mahsa Amini olayı…
Mahsa Amini kimdir, nasıl öldü? İranlı Mahsa Amini kaç yaşında, neden öldü? İşte Mahsa Amini olayı… Mahsa Amini'nin "kıyafet kurallarına uymadığı" gerekçesiyle gözaltına alınmasının ardından hayatını kaybetmesi üzerine başlayan protestolar devam ediyor. Peki, Mahsa Amini kimdir, nasıl öldü? İranlı Mahsa Amini kaç yaşında, neden öldü?
21.09.2022 Gündem
Gazeteci Hülya Kılınç, tahliye edildi
Gazeteci Hülya Kılınç, tahliye edildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubunun ifşa edilmesi davasında 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan ve kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3'üncü Ceza Dairesi tarafından onanmasının ardından dün tutuklanan Manisalı gazeteci Hülya Kılınç (51), bugün tahliye edildi.
16.02.2022 Gündem
Polis masaj salonlarına baskın düzenledi!
Polis masaj salonlarına baskın düzenledi! Bursa ahlak polisi, kentteki masaj salonlarına baskın yaptı. Baskında 3 tane ruhsatsız salon kapatılırken önlüksüz masözlere ise ceza yazdı.
27.07.2019 Gündem
Tekirdağ'da masaj salonuna fuhuş operasyonu: 2 gözaltı
Tekirdağ'da masaj salonuna fuhuş operasyonu: 2 gözaltı Tekirdağ'da polisin gizlice fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine masaj salonuna düzenlediği operasyonda 2 kadın gözaltına alındı.
13.11.2019 Yaşam
Kadın polislere fuhuş yaptıran kadın polise hapis cezası
Kadın polislere fuhuş yaptıran kadın polise hapis cezası Adana'da aralarında adliyede çalışan iki kadın polise ve öğretmen ablasına da iş adamlarıyla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla yargılanan kadın polis, 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
30.11.2018 Yaşam
Masaj salonlarına baskın! Fuhuş yapılıp yapılmadığı...
Masaj salonlarına baskın! Fuhuş yapılıp yapılmadığı... Bursa’da ahlak polisi masaj salonlarına baskın yaptı. Çok sayıda polisle 31 masaj salonuna eş zamanlı yapılan baskınlarda ruhsatı olmayan 2 iş yeri boşaltıldı.
21.11.2018 Yaşam
Masaja gidip ahlak polisi tarafından karşılandılar
Masaja gidip ahlak polisi tarafından karşılandılar Bursa’da ahlak polisi ruhsatsız çalışan ve fuhuş yapıldığı öne sürülen masaj salonlarına baskın düzenledi. Baskın sırasında daha önce randevu alıp masaj salonuna gelen müşteriler kapıda polisi görünce neye uğradığını şaşırdı. Baskın sırasında masaj salonunda çalışan hamile bir kadın dikkat çekti. Operasyonda fuhuş yaptırdığı belirlenen bir masaj salonu hakkında işlem yapıldı.
7.09.2018 Yaşam
İran’da devlet kadınlar karşısında pes etti
İran’da devlet kadınlar karşısında pes etti İran Başsavcısı Muhammed Cafer Montazeri, kadınların ‘İslami olmayan’ giyimleriyle mücadelede alınan polisiye ve hukuki önlemlerin işe yaramadığını itiraf ederek “Zor kullanmak sonuç vermiyor” dedi
19.07.2018 Dünya
Bursa'da rezalet! Sokakta ulu orta fuhuş yaparken yakalanınca...
Bursa'da rezalet! Sokakta ulu orta fuhuş yaparken yakalanınca... Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlâk Büro Amirliği ekipleri, yollarda durarak erkeklere fuhuş teklif eden genç kızlar ve travestiler ile onları pazarlayanlara operasyon yaptı. Baskında 4'ü travesti olmak üzere 8 kişi gözaltına alındı. Son bir ayda kişi başı 259 liradan 104 travesti ve hayat kadınına 26 bin 926 lira para cezası kesildi. Ahlâk polisi kanunları uygulamaya çalışırken, vatandaşlar, kanun gereği bu kişilerin cüz'i para cezası kesilip serbest bırakılmasına tepkili.
19.07.2018 Yaşam
İranlı siyasetçi: Halkı İslam'dan uzaklaştırıyorlar
İranlı siyasetçi: Halkı İslam'dan uzaklaştırıyorlar İran'da reformist siyasetçilerin önde gelenlerinden Mustafa Tacizade, İran ahlak polisini "halkı İslam dininden uzaklaştırmak"la suçladı.
24.04.2018 Dünya
İran’ı karıştıran tokat!
İran’ı karıştıran tokat! İran’da ahlak polisinin, İslami kurallara uygun şekilde başını örtmeyen bir kadını tartaklamasına kamuoyundan tepki yağdı. Olayla ilgili resmi soruşturma başlatıldı
22.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ahlak Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahlak polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.