Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

Son dakika Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afet ve acil durum yönetimi başkanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.951 afet ve acil durum yönetimi başkanlığı haberi bulunmuştur. Tüm afet ve acil durum yönetimi başkanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ta merkez üssü Andırın olan 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
31.05.2024 Gündem
Depremzede öğrencilere ücretsiz spor okulu
Depremzede öğrencilere ücretsiz spor okulu Hatay'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen büyük depremlerden etkilenen çocukların uzun dönemde sporla rehabilitesi amacıyla Antakya ve Defne ilçelerinde ücretsiz spor okulları açıldı
28.05.2024 Diğer Sporlar
Erzincan İliç'te yeni bir toprak kayması daha yaşandı
Erzincan İliç'te yeni bir toprak kayması daha yaşandı Erzincan'ın İliç ilçesinde yeni bir toprak kayması yaşandı, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
27.05.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem Marmara Denizi'nde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, saat 00.38 sıralarında Marmara Denizi'nde Büyükçekmece açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
26.05.2024 Gündem
Bingöl Karlıova'da korkutan deprem!
Bingöl Karlıova'da korkutan deprem! Merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
26.05.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağmadı ama daha kötüsü geliyor! Meteoroloji ve AFAD art arda uyardı, riskli iller açıklandı
Lapa lapa kar yağmadı ama daha kötüsü geliyor! Meteoroloji ve AFAD art arda uyardı, riskli iller açıklandı Meteoroloji son dakika duyurdu. Havalar ısındı yaz geliyor derken beklenmedik haber geldi. İller saat verilerek açıklandı. Kış boyu lapa lapa kar yapması beklenirken yaşanacak ani hava değişikliği ile şaşkına dönecek. MGM ve AFAD'dan art arda uyarılar geldi. Vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi. Yapılan uyarıların ardından birçok ilde kuvvetli yağış sele dönüştü. Ankara'da sele kapılarak park halindeki aracın altında sıkışan çocuk, vatandaşlar tarafından kurtarıldı
24.05.2024 Gündem
İzmir'de korkutan deprem! AFAD duyurdu
İzmir'de korkutan deprem! AFAD duyurdu AFAD'dan yapılan açıklamada İzmir Menderes'te 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
24.05.2024 Gündem
Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi.
23.05.2024 Gündem
İki gündür her yerde aranırken, tarlada uyurken bulundu!
İki gündür her yerde aranırken, tarlada uyurken bulundu! Adana'nın Kozan ilçesinde mısır tarlasında 2 gündür kayıp olarak aranan 29 yaşındaki Adem Süzgün, başka bir tarlada uyurken bulundu.
23.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024 Gündem
Kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti! Cinayet şüphelisi 15 ay sonra tutuklandı
Kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti! Cinayet şüphelisi 15 ay sonra tutuklandı Yalova'nın Altınova ilçesinin Soğuksu Köyü Ballıkaya mevkisine gezmek için gittiği kayalıklardan düşen Semiha Sözer’in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında olay sırasında yanında bulunan eşi Erdal Sözer, 15 ay sonra gözaltına alınıp, tutuklandı. Erdal Sözer’in evindeki bilgisayarda yapılan incelemede ise ‘Bir kişi nasıl itilir?’ ‘Bir kişi nasıl atılır?’ şeklinde arama yaptığı ifade edildi.
21.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024 Gündem
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem! Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 4,55 kilometre derinlikte gerçekleşti.
20.05.2024 Gündem
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Sisli bölgeden ilk görüntüler ülke basınında yer aldı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. İranlı yetkililer "Umudumuzu koruyoruz ancak bilgiler endişe verici" açıklamasında bulundu. İran liderinin helikopterine ulaşıldı. İran Dini Lideri Hamaney, kazaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” dedi. Öte yandan Türkiye, İran'a geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, "Her türlü destek için harekete geçilmiştir" denildi. Ayrıca AFAD, İran'ın Türkiye'den yardım talep ettiğini duyurdu. İran'dan yapılan son açıklamada ise helikopterden 2 kişiyle irtibat kurulduğu belirtildi.
19.05.2024 Dünya
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD duyurdu
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD duyurdu AFAD, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.05.2024 Gündem
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda çarpışan 2 tırdan biri kontrolden çıkararak köprüden aşağı uçtu. Feci kazada tırda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
16.05.2024 Gaziantep
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı?
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı? AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 lira, ev sahiplerine ise 7.500 lira ödeniyor. AFAD depremzede kira yardımlar Ziraat Bankası aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri henüz alamayanlar ise “ AFAD kira yardımı neden yatmadı” sorusuna yanıt arıyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kire yardımı neden yatmadı?
16.05.2024 Ekonomi
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.05.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ege Denizi'nde İzmir açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.05.2024 Gündem
Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yer altından gelen ses kayaları hakkında konuştu.
Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yer altından gelen ses kayaları hakkında konuştu. Bingöl’ün Solhan ilçesi Yenidal köyünde yer altından ses geldiği ve büyük deprem olacağına işaret ettiğine yönelik sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından Prof. Dr. Naci Görür,“Tahmin ettiğim kadarıyla bu ses, yerin derinliklerinde kayaların kırılmasına veya sürtünmesine işaret etmiyor. Sanki geniş bir yüzeyden gaz çıkışını andırıyor” dedi.
14.05.2024 Gündem
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem  meydana geldi
Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem  meydana geldi Van'ın merkez Tuşba ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afet ve acil durum yönetimi başkanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.