Adnan Menderes Havalimanı

Adnan Menderes Havalimanı

Son dakika adnan menderes havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan menderes havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan menderes havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Menderes Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan menderes havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 481 adnan menderes havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm adnan menderes havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Vitrin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı İzmir'deki Adnan Menderes Havalimanı'nda tam uçağa bineceği sırada, uçağa bağlı körükten atlayarak hayatını kaybeden Beyza Taşkıran'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Özel bir bilişim firmasının pazarlama müdürü olan 32 yaşındaki Taşkıran'ın yaşamını yitirmeden önce annesi Canan G. ile yaptığı son telefon konuşması ortaya çıktı. Taşkıran'ın annesine söylediği sözler yürekleri dağladı.
19.12.2022 Yaşam
Havalimanında ikinci kattan düşerek hayatını kaybetti! 'Telefon görüşmesi' detayı
Havalimanında ikinci kattan düşerek hayatını kaybetti! 'Telefon görüşmesi' detayı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, 2'nci kattaki yolcu bekleme salonundan düşen Beyza T. (32), yaşamını yitirdi. Polis, intihar ihtimali üzerinde dururken, Beyza T.'nin uzun süre telefon görüşmesi yaptığı belirlendi.
12.12.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarında 155 milyon 885 bin yolcumuza hizmet verdik
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarında 155 milyon 885 bin yolcumuza hizmet verdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havalimanlarında 10 aylık dönemdeki uçak trafiğinin, geçen yıla oranla yüzde 30,6 arttığını belirterek "Havalimanlarımızda iç hatlarda 66 milyon 245 bin, dış hatlarda 89 milyon 288 bin yolcumuzu ağırladık. Direkt transit yolcular ile birlikte toplam 155 milyon 885 bin yolcumuza hizmet verdik" dedi.
9.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 8 ayda 118 milyon 599 bin yolcumuza havalimanlarımızda hizmet verdik
Bakan Karaismailoğlu: 8 ayda 118 milyon 599 bin yolcumuza havalimanlarımızda hizmet verdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ocak-ağustos döneminde uçak trafiği, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 37,8 artış gösterdi. İç hat yolcu trafiği 52 milyon 190 bine dayanırken dış hat yolcu trafiği 66 milyon 158 bin oldu. Bu dönemde direkt transit yolcularla birlikte toplam 118 milyon 599 bin yolcumuza havalimanlarımızda hizmet verdik" dedi.
7.09.2022 Ekonomi
Havalimanlarında 8 ayda 118,5 milyondan fazla yolcu ağırlandı
Havalimanlarında 8 ayda 118,5 milyondan fazla yolcu ağırlandı Ocak-Ağustos döneminde havalimanlarında toplam yolcu sayısının yüzde 56,9 artarak 118 milyon 599 bini aştığı bildirildi.
7.09.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İlk 6 ayda 75 milyondan fazla yolcu hava yoluyla seyahat etti
Bakan Karaismailoğlu: İlk 6 ayda 75 milyondan fazla yolcu hava yoluyla seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu yılın ilk 6 ayında hava yolunu tercih eden yolcu sayınının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 87 arttığını ve 75 milyon 259 bine yükseldiğini duyurdu. Bakan Karaismailoğlu, bu dönemde Antalya Havalimanı’nda 10 milyon 219 bin 631 yolcu trafiği gerçekleştiğini belirtti.
7.07.2022 Ekonomi
İzmir’de 226 Afgan göçmen sınır dışı edildi
İzmir’de 226 Afgan göçmen sınır dışı edildi İzmir Valiliği İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Harmandalı Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünde bulunan Afganistan uyruklu 226 düzensiz göçmen, uçakla sınır dışı edildi.
24.06.2022 Gündem
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Nisan-4 Mayıs'ı kapsayan Ramazan Bayramı tatilinde 2 milyon 970 bin kişinin, hava yolu ile seyahat ettiğini açıkladı.
6.05.2022 Ekonomi
Sabiha Gökçen'e inemeyen uçaklar farklı havalimanlarına yönlendirildi
Sabiha Gökçen'e inemeyen uçaklar farklı havalimanlarına yönlendirildi İstanbul Anadolu Yakası’nda akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamayan uçaklar, başka havalimanlarına yönlendirildi.
19.03.2022 Gündem
Savaştan kaçtılar! Türkiye'ye sığındılar
Savaştan kaçtılar! Türkiye'ye sığındılar Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri harekat nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Moldova'ya sığınan savaş mağduru 97 kadın ve çocuğa Aydın’ın Kuşadası ilçesi kucak açtı. Bir tur firmasının aracılığıyla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na getirilen Ukrayna vatandaşları daha sonra Kuşadası’ndaki otellere yerleştirildi.
6.03.2022 Gündem
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu?
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu? Uçuşlar iptal mi 25-26 Ocak, İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman açılacak? Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı uçak seferlerinin de iptal olmasına neden oldu. Yolculuğu olan binlerce vatandaş ise şimdi uçak seferleri hakkında aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, uçuşlar ne zaman başlayacak? 26 Ocak uçuşlar durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de uçuşlar iptal mi edildi?
25.01.2022 Gündem
Uçuşlar iptal mi, uçak seferleri durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş sorgulama ekranı!
Uçuşlar iptal mi, uçak seferleri durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş sorgulama ekranı! Lodos, hayatı olumsuz etkileyince uçak seferlerinin durumu sorgulanmaya başlandı. Uçak yolculuğu yapacak olanlar aram motorlarına ve havayolu şirketlerinin sitelerine yönelerek olumsuz hava şartlarından dolayı uçuşların iptal olup olmadığını araştırıyor. Peki, uçuşlar iptal mi? Lodos nedeniyle uçuk seferleri durduruldu mu?
29.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu... Erdoğan,"Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak. Sizlere buradan bir müjde de vermek istiyorum. Alsancak'taki yeni stadımızı da inşallah bugün açıyoruz. Adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.11.2021 Siyaset
Kars Harakani Havalimanı'nda 'uçak kazası' tatbikatı
Kars Harakani Havalimanı'nda 'uçak kazası' tatbikatı Kars Harakani Havalimanı'nda uçak kazası tatbikatı yapılırken, piste iniş sırasında kaza kırıma uğrayarak, yangın çıkan uçağa 50 saniyede müdahale edildi. Senaryoya göre, 150 yolcunun bulunduğu uçaktaki yaralılar, ekipler tarafından kurtarıldı.
19.11.2021 Yaşam
Araç kiralamada tatil yoğunluğu!
Araç kiralamada tatil yoğunluğu! Araştırmalara göre yaz döneminde en uygun araç kiralama fiyatı ortalama 190 TL en pahalı fiyat ise 1450 TL oldu.
1.09.2021 Otomobil
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! 15 dakika detayı... Yeniden başladı! Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! 15 dakika detayı... Yeniden başladı! Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınları ile ilgili son dakika haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde çıkan yangın, Muğla'nın Menteşe ilçesine sıçrayınca iki mahalle tahliye edildi, yakın yerleşim yerleri çevresindeki ağaçlar önlem amaçlı kesildi. Isparta'da Sütçüler ilçesinde meydana gelen orman yangınının 4'üncü gününde hem karadan hem havadan söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Orman yangınına havadan ilk kez bu akşam müdahale edildi. Yıldız Mahallesinde gece alevlerin yükseldiği bölgeye müdahale eden gece görüşlü helikopterler, yangının kontrol altına alınmasında büyük önem taşıyor. Öte yandan havadan destek veren hava araçlarına Rus ordusuna ait 2 Antonov İlyuşin İI-76 tipi yangın söndürme uçakları ile Azerbaycan'dan gelen BE200 amfibi uçak da dahil oldu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manavgat’taki AFAD Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. 5 ilde, 14 noktada yangının sürdüğünü belirten Bakan Çavuşoğlu, "Yarın için rüzgar hızını kısacak, bunu avantaja çevirmemiz lazım. Yarın inşallah tamamen kontrol altına almayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. ABD'nin 2 helikopter gönderme teklifi olduğunu söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "Hayır demedik, detaylar çalışılıyor" dedi. Bakan Çavuşoğlu, Ukrayna'dan gelen 4 helikopterin ise yangın söndürme çalışmalarına katıldığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris’teki AFAD Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. 197 yangından 185'inin kontrol altına alındığını belirtn Bakan Pakdemirli, "28 Temmuz'da 49 yangına envanterimizdeki 1 uçak, 21 helikopter ve 206 arazözle müdahale ettik. 4 Ağustos'tan sonra 4 uçak, 16 helikopterle etkin müdahalemize devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. İşte sıcak noktalardan tüm detaylar...
5.08.2021 Gündem
THY ve İstanbul Havalimanı dünyadaki liderliğini sürdürdü
THY ve İstanbul Havalimanı dünyadaki liderliğini sürdürdü Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) raporuna göre, 1 Şubat-6 Mart arasındaki uçuş trafiğinde THY, günlük ortalama 581 uçuşla rakiplerini geride bırakırken, İstanbul Havalimanı da dünyadaki en yoğun havalimanı oldu.
7.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi: 10 ay sonra başlıyoruz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi: 10 ay sonra başlıyoruz... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de temel atma töreninde konuştu. Erdoğan, "Afeti engelleyemeyiz ama sonrasında oluşan yaraları sarabiliriz. Depremden 10 ay sonra 2021'in Ağustos ayı itibarıyla konutların teslimine başlıyoruz. Etaplar halinde 5 bin konutu teslim edeceğiz." dedi.
22.02.2021 Siyaset
Kiralık araçla seyahat arttı
Kiralık araçla seyahat arttı Covid- 19 döneminde araçların bir şehirden alınıp farklı bir şehirde teslim edildiği durumlar önceki yıla göre yüzde 260, aylık kiralamalar ise yüzde 243 arttı.
8.01.2021 Otomobil
SGK kabul etmedi! 15 dakika daha vardı...
SGK kabul etmedi! 15 dakika daha vardı... SGK'dan milyonlarca memuru çok yakından ilgilendiren karar. İzmir’de 2018 yılında görev yerine gitmek için karşıdan karşıya geçerken arabanın çarptığı polis memuru Buket Keleş hayatını kaybetti. SGK Keleş'in görev saatinin 19.00’da başladığını, kazanın ise 18.45’te olduğunu söyleyip şehadet belgesini vermedi. Keleş'in ailesi polis memurunun şehit sayılmasını istiyor.
21.09.2020 Yaşam
İzmir'e Katardan 292 Türk vatandaşı getirildi
İzmir'e Katardan 292 Türk vatandaşı getirildi İZMİR'e, ramazan ayını evlerinde geçirmeleri için başlatılan tahliye çalışmaları kapsamında Kadar'dan 3ü bebek 292 Türk vatandaşı getirildi. Sağlık kontrolleri sırasında ateşi yüksek çıkan bir kişi hastaneye yönlendirilirken, 291 kişi ise 14 günlük karantina süreci için otobüslerle Manisaya gönderildi.
26.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Menderes Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan menderes havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.