Adile Naşit

Adile Naşit

Son dakika Adile Naşit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adile Naşit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adile Naşit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adile Naşit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adile naşit gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 adile naşit haberi bulunmuştur. Tüm adile naşit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor Yeşilçam’ın usta ismi Adile Naşit'in hayatı film oluyor. Filmin senaryosunu ise Gani Müjde kaleme alacak.
24.11.2023 Magazin
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi? Türk sinemasının efsane filmlerinden Tosun Paşa hangi ilde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi ustaları bir araya getiren filmde Daver Bey'in kızı Leyla ve Yeşil Vadi'nin peşinde olan İskenderiye'nin iki köklü ailesi Tellioğulları ve Seferoğulları arasındaki mücadele konu alınır. Peki Tosun Paşa kaç yılında, nerede çekildi?
30.07.2023 Televizyon
Sırra kadem basmıştı! Yeşilçam'ın Kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali gündemde!
Sırra kadem basmıştı! Yeşilçam'ın Kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali gündemde! Repliklerinin dilden dile dolaştığı Gülen Gözler filmi 1977 yılında çekilmişti. Adile Naşit ile Münir Özkul'un filmleri arasında ilk akla gelenlerden olan Gülen Gözler filmi Yeşilçam'ın unutulmazları arasında yerini aldı. Gülen Gözler filminde Yaşar Usta'nın kızlarının en küçüğü olan Hasret'i canlandıran oyuncu Lale Ilgaz yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Lale Ilgaz'ın son hali...
3.04.2023 Magazin
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan çifte deprem felaketi birçok tarihi yapıyı da vurdu.
25.02.2023 Gündem
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Replikleri, komik sahneleri ve birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile unutulmaz Türk filmleri arasına giren Gülen Gözler Türk sinemasının en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncuların yer aldığı Gülen Gözler filmi zaman zaman televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ne? İşte Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
4.09.2022 Televizyon
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim?
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit’in başrollerini paylaştığı Sev Kardeşim filmi bayramda nostalji kuşağında yayınlanıyor. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Sev Kardeşim filminin konusu ne? İşte Sev Kardeşim oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu!
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu! "Ah Nerede" dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Dizide Hulusi Kentmen’i oynayacak oyuncu da belli oldu.
20.04.2022 Magazin
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu? Ah Nerede dizi mi oluyor? Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede, yaz dizisi olmaya hazırlanıyor. Filmin yayın hakları Orhan Aksoy ve Sadık Şendil'in varislerinden Onuncu Ev yapım şirketi tarafından satın alındı. Senaryo hazırlıklarına başlanan dizinin yaz dizisi olarak ekranlara gelmesi bekleniyor. Peki, Ah Nerede’de Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
1.03.2022 Televizyon
Usta sanatçı Ayten Erman son yolculuğuna uğurlandı! 'Yaşayan bir kitaptı'
Usta sanatçı Ayten Erman son yolculuğuna uğurlandı! 'Yaşayan bir kitaptı' İstanbul'da koronavirüs nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybeden Ayten Erman için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
25.02.2022 Magazin
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün Yeşilçam'da sayısız yapıma imza atan Arzu Film'in Instagram hesabından bir döneme damga vuran filmlerin set fotoğrafları paylaşılmaya devam ediyor.
19.10.2021 Magazin
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
Kimse nedenini anlamadı! Aracı bu halde bırakıp gitti
Kimse nedenini anlamadı! Aracı bu halde bırakıp gitti Esenyurt'ta sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yol kenarındaki boş alana devrildi. Kaza sonrası sürücü, aracı terk ederek kayıplara karıştı.
25.07.2021 Yaşam
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Aydemir Akbaş sünnet oldu!
Aydemir Akbaş sünnet oldu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde çekimleri tamamlanan 'Sünnet Çocuğu' filminde Aydemir Akbaş rol gereği sünnet oldu. Rol gereği yeniden sünnet olmanın hoşuna gittiğini söyleyen Akbaş, "Sünnet olmayı hiç yadırgamadım. Öyle hediyeler filan geldi, hoşuma gitti" dedi.
1.03.2021 Magazin
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız…
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız… Türkiye'nin ilk sinema müzesi ve yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından tarihi Atlas Sineması kapılarını açtı. Müze geçmişten bugüne Türk sinema tarihine ışık tutuyor. Özel koleksiyonlara da yer verilen müzede, dünya sinemasına ilişkin bilgi ve belgelerin yanı sıra Türk sinemasından başyapıtlar da sinemaseverler için sergileniyor. Bir anda kendinizi sinemanın efsanesi Hababam Sınıfı'nın bir sahnesinde ya da başka bir filmdeki kemik kırma sahnelerinde kırılan pırasayı, yağmur sesi için çıtır çıtır kızaran tavuk izlerken bulabilirsiniz. Dünyada bir sinema müzesinde ilk kez kullanılan dijital hafıza havuzu uygulamasıyla 8 bin 406 film ile oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcıdan oluşan 31 bin 106 kişiye ait bilgileri bulabilirsiniz. Usta oyuncu Serdar Gökhan ile birlikte bilgi havuzunu inceledik, Bakan Ersoy ile Süt Kardeşler filminin Gulyabani karakteri önünde fotoğraf çektirdik.
28.02.2021 Kültür Sanat
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor!  Münir Özkul kimdir?
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor! Münir Özkul kimdir? Tiyatronun Kavuklu'su, sinemanın Mahmut Hoca'sı: Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor. Onlarca tiyatro oyununda ve çok sayıda filmde rol alan usta sanatçı, kariyeri boyunca Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de dahil çok sayıda önemli ödüle layık görüldü. Peki, Münir Özkul kimdir? İşte Münir Özkul filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
Kış gelmeden hücum ettiler
Kış gelmeden hücum ettiler Semt pazarlarında beş tezgahtan biri turşuluk, salçalık ürünlerle dolu. Ürün de bol, alıcısı da... Pazarcıların, “Kavga etmeyin, herkese yeter” diye espriyle sattığı ürünlerin kilogramı 2-5 lira arasında değişiyor
24.09.2020 Ekonomi
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Kibar Feyzo filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İhsan Yüce, İlyas Salman ve Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncular rol alıyor. Geçmişte Türkiye'deki ağalık düzeninin eleştirisi olan film, 1970'li yıllardaki Türkiye'nin sosyolojik bir çözümlemesidir. Peki, Kibar Feyzo nerede çekildi? Kibar Feyzo kaç yılında çekildi? İşte Kibar Feyzo oyuncuları ve konusu...
24.09.2020 Gündem
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Mavi Boncuk filminin başrollerinde Emel Sayın ve Tarık Akan yer alıyor. Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk filmi usta oyunculardan oluşan kalabalık oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları kim? İşte Mavi Boncuk filmi konusu ve oyuncuları...
26.07.2020 Gündem
Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları
Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları Şaban Oğlu Şaban filmi Türk sinemasının unutulmaz Kemal Sunal filmleri arasında yer alıyor. Türk insanının çoğu sahnesini zihnine kazıdığı ve neredeyse tüm repliklerini ezberlediği Kemal Sunal, Şaban Oğlu Şaban filminde 'Şaban' tiplemesiyle karşımıza çıkıyor. Türk Sinemasının unutulmazları arasında yer alan Şaban Oğlu Şaban filmi usta oyuncu kadrosu ve unutulmaz replikleri ile bugün bile akıllarda kalmaya devam ediyor. Peki, Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi ile ilgili merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne?
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne? Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında gösterilen Oh Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Hale Soygazi yer alıyor. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı Oh Olsun filmi oyuncu kadrosunda bir çok usta oyuncu da bulunuyor. Peki, Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte, Oh Olsun filminin oyuncuları ve konusu...
19.07.2020 Gündem
Sev Kardeşim filmi kaç yılında çekildi? Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim konusu ve oyuncuları!
Sev Kardeşim filmi kaç yılında çekildi? Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim konusu ve oyuncuları! Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği Sev Kardeşim filminin başrollerinde Yeşilçam'ın usta oyuncuları Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit yer alıyor. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdı. Peki, Sev Kardeşim filmi ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Sev Kardeşim filmi konusu ve oyuncuları...
5.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adile Naşit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adile naşit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.