Adı

Adı

Son dakika adı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adı gelişmeleri de dahil olmak üzere 49.209 adı haberi bulunmuştur. Tüm adı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu denen bu barbara artık dur denilmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu denen bu barbara artık dur denilmelidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, "Tüm imkanlarımızla Filistin halkının yanında duruyoruz. Bölgemizi ve tüm dünyayı felakete sürükleyen Netanyahu denen bu barbara, bu hayduda, gözünü kan bürümüş bu muhterise artık dur denilmelidir." ifadelerini kullandı.
2.06.2024 Gündem
Elektrikte yeni dönem başlıyor! EPDK kararı duyurdu
Elektrikte yeni dönem başlıyor! EPDK kararı duyurdu EPDK, toplayıcılık faaliyetleriyle elektrik sektöründe başlayacak yeni dönem ile lisanssız elektrik üreten santrallerin üretimlerinin birleştirilerek büyük üretim tesisi gibi faaliyette bulunmalarının önünün açıldığını bildirdi.
1.06.2024 Ekonomi
İstanbul'da kurban bayramı heyecanı! Kurbanlıklar pazarlarda yerini aldı
İstanbul'da kurban bayramı heyecanı! Kurbanlıklar pazarlarda yerini aldı Kurban Bayramı sebebiyle Türkiye'nin birçok şehrinden İstanbul'a getirilen hayvanlar kurban pazarlarında görücüye çıktı. Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Federasyonu Bölge Başkan Vekili Veysel Günal, “Bu sene halkımız rahat olsun, Türkiye’de yeteri kadar kurbanlık var. Küçükbaşlar şu anda gelmedi, havanın sıcaklığından dolayı. Küçükbaşlar da kurbana 1 hafta kala giriş yapacaklar. Burada kurban fiyatları 80 bin liradan başlayıp 250 bine kadar gidiyor " dedi. Kurban pazarında 'Kızılelma' adı verilen bin 650 kilogram ağırlığındaki dana ise 650 bin liradan satışa çıkarıldı.
1.06.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentilerinin tamamının farkındayız. Mesajların gereğini vakti saati geldiğinde muhakkak yapacağız. Bu süreçte ince eleyip sık dokuyor, gerçekten çok titiz davranıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bizi ziyaret etti. Arayı uzatmadan bayramdan önce biz de kendisine iade-i ziyarette bulunacağız" dedi.
1.06.2024 Gündem
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı Milli SİHA Bayraktar TB2, otonom fıçı tonosu manevrasını başarıyla gerçekleştirerek dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı.
31.05.2024 Gündem
1 milyar dolarlık vurgunda gözaltına alındı! Aşkım Kapışmak hakkında yeni iddia! İnandırıcı olsun diye katılmış
1 milyar dolarlık vurgunda gözaltına alındı! Aşkım Kapışmak hakkında yeni iddia! İnandırıcı olsun diye katılmış Ankara merkezli 21 ilde, sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheliden davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak hakkında, 'yapıya insan kazandırma' faaliyetleri iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, operasyona ilişkin detayları paylaştı. Uludağ, konuşmasında "153 kişiden 127'si yakalandı. Çete liderleri dahil 6 kişi yurt dışında. Gözaltına alınanların 1 milyar 200 milyon lirasına el konuldu." ifadelerine yer verdi.
31.05.2024 Gündem
Yazar Aşkım Kapışmak hakkında saadet zinciri kurduğu iddiası! Soruşturma yürütülüyor
Yazar Aşkım Kapışmak hakkında saadet zinciri kurduğu iddiası! Soruşturma yürütülüyor Ankara merkezli 21 ilde, sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheliden davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak hakkında, 'yapıya insan kazandırma' faaliyetleri iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi.
31.05.2024 Gündem
Aşkım Kapışmak gerçek ismi mi, Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, ne mezunu? Aşkım Kapışmak’ın merak edilen hayatı
Aşkım Kapışmak gerçek ismi mi, Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, ne mezunu? Aşkım Kapışmak’ın merak edilen hayatı Aşkım Kapışmak'ın biyografisi ve yaşam öyküsü gündemde aranan konulardan biri oldu. İlişki koçluğu yapan yazar Aşkım Kapışmak, Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna giren Kapışmak, kitaplarının yanı sıra Elma Dersem Çık, Nasipse Olur ve Kolpaçino 4 4'lük filmlerinde de yer aldı. Peki, Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Yazar Aşkım Kapışmak'ın biyografisi…
31.05.2024 Gündem
Üretim seferberliği ilan edildi: Kilosu 2 bin 500 dolar!
Üretim seferberliği ilan edildi: Kilosu 2 bin 500 dolar! Havyarının kilosu 2 bin 500 dolardan satılan Mersin balığı için Amasya’da üretim seferberliği ilan edildi.
31.05.2024 Ekonomi
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladı
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladı Yüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Erzan, "Bir şube müdürünün odasından valizlerle para alınıp aşağıya yatırılması, ertesi gün işten atılmam anlamına geliyordu. Bu kesinlikle araştırılması gereken bir konuydu. En korktuğum şey işten atılırım korkusuydu" dedi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi.
29.05.2024 Gündem
Ev yapımı yüz maskesinde altın değerinde toz; aktarlarda yok satıyor!
Ev yapımı yüz maskesinde altın değerinde toz; aktarlarda yok satıyor! Sağlık takviyeleri son zamanlarda sıkça tercih edilir. Spirulina da faydaları ve birçok yolla tüketilmesi nedeniyle bunlar arasında en önde yer alır. Doğal bir alg olan spirulinanın bilimsel adı siyanobakteridir. Ev yapımı yüz maskelerinde de giderek kullanımı yaygınlaşmıştır.
29.05.2024 Yaşam
Yusuf Yazıcı takım ismi verdi! Transfere açık kapı bıraktı
Yusuf Yazıcı takım ismi verdi! Transfere açık kapı bıraktı Fransa Ligi takımlarından Lille ile olan sözleşmesi sona eren milli futbolcu Yusuf Yazıcı transferine dair önemli açıklamalarda bulunurken, aynı zamanda da EURO 2024 değerlendirmesi de yaptı. Transfer olarak da takım ismi vererek açık kapı bıraktı.
28.05.2024 Fenerbahçe
Bahçeli'den İsrail'e karşı somut adım çağrısı: Kuvvet kullanıcı önlem
Bahçeli'den İsrail'e karşı somut adım çağrısı: Kuvvet kullanıcı önlem Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
28.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Anayasası Sivil Anayasa Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Sempozyumu gerçekleştirdiğimiz eski adıyla Yassıada'yı milletimizin adlandırmasıyla Yaslı Ada'yı verdikleri kararlarla demokrasimizin utanç adasına, hüzün adasına dönüştürenleri de bugün bir kez daha nefretle anıyoruz. Üzerinden değil 64 sene asırlar bile geçse darbecileri unutmayacağız ve affetmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
27.05.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme: Sabun satarak 1 milyar TL gelir!
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme: Sabun satarak 1 milyar TL gelir! Engin ve Dilan Polat soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Savcılığın tespitine göre Dilan Polat, ünlü bir online satış platformundan bir kısmı sabun satışı ve influencer ücreti adı altında 1 milyar liralık işlem hacmine ulaştı. Şirket şirket gezdirilen bu paranın ne kadarının gerçek ne kadarının kara para olup aklanmaya çalışıldığı MASAK raporuyla belirlenecek.
27.05.2024 Gündem
Adana'da Şahmeran'ın evi olarak biliniyor! Seyahatname'de adı geçiyor
Adana'da Şahmeran'ın evi olarak biliniyor! Seyahatname'de adı geçiyor Adana'da yer alan Yılan kalesi efsanesiyle merak konusu oldu. İşte efsanesiyle ünlü Yılan kalesi hakkında bilinmeyen detaylar... Toros Dağları’nı aşarak Antakya’ya giden tarihi İpek Yolu üzerinde yer alan Adana'da Şahmeran'ın evi olarak biliyor! Seyahatname'de adı geçiyor tarafından yapılmıştır. Anavarza, Tumlu ve Kozan Kaleleri gibi ovadaki diğer kaleleri de görüş alanının içine alan kalenin sekiz yuvarlak burcu vardır.
27.05.2024 Adana
İsmail Kartal görevi bırakıyor! Maça çıkıp istifa edecek, yeni hoca belli oldu
İsmail Kartal görevi bırakıyor! Maça çıkıp istifa edecek, yeni hoca belli oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İstanbulspor'u mağlup ederek Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesini bekleyecek olan sarı lacivertlilerde kritik karşılaşma öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın İstanbulspor maçı sonrası kararını verdi. Öte yandan yeni hocanın adı da netleşmeye başladı. İşte tüm detaylar...
25.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk ekonomisi rayında ilerliyor. Asli önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek. Geçici rahatlama değil, enflasyonda kalıcı düşüş hedefliyoruz. Yılın ikinci yarısından itibaren dezenflasyon dönemine gireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.05.2024 Gündem
Papua Yeni Gine'de toprak kayması! 300’den fazla kişi toprak altında
Papua Yeni Gine'de toprak kayması! 300’den fazla kişi toprak altında Papua Yeni Gine basını ülkede meydana gelen toprak kaymasında en az 300 kişi ve bin 100 evin toprak altında kaldığını yazdı.
25.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Albaraka İslami Finans Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kaos dünyanın rengi haline geldi. Uluslararası sistemde denge kaybolmuştur" ifadelerini kullandı. Dünyada gelir adaletinin bozulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyadaki en zengin yüzde 1’lik kesimi toplam küresel servetin neredeyse yarısına sahip" tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u küresel finans ve katılım finans merkezi yapacağız.Türkiye'ye güvenen hiç kimse pişman olmadı" dedi.
24.05.2024 Gündem
Çin ordusu harekete geçti, manşetler değişti! Gövde gösterisi yaptılar
Çin ordusu harekete geçti, manşetler değişti! Gövde gösterisi yaptılar 'Baş belası' olarak tanımlanan ismin seçimi kazanması fay hatlarını yerinden oynattı, yerel saatle 07.45'te savaş gemileri denize açıldı, jetler havalandı. Ada tamamen kuşatılırken, ABD ordusundan ilk açıklama geldi.
23.05.2024 Gündem
Kaşar peynirinde bu varsa sahtedir! 4 basit yöntemde sahte olduğunu anlayın
Kaşar peynirinde bu varsa sahtedir! 4 basit yöntemde sahte olduğunu anlayın Tost, börek, makarna gibi yemeklerle beraber tüketilen kaşar bir peynir çeşididir. Son dönemde birçok marka adı altında market raflarında yer almaya başladı. Ancak bazı kaşarların sahte olabileceğini biliyor muydunuz? İşte raftaki kaşar peynirinin sahte olduğunu anlamanın 4 yolu...
22.05.2024 Yaşam
Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz: "Hiçbir avukat vatandaşı arayıp iş istemez
Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz: "Hiçbir avukat vatandaşı arayıp iş istemez Türkiye’de son dönemlerde avukatların adı kullanılarak yapılan dolandırıcılıklar artınca Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, "Avukatlık onurlu ve kutsal bir meslektir. Hiçbir avukat müvekkili arayıp dava talep etmez. Böyle bir şeyle karşılaşınca barolara müracaat edin" dedi.
22.05.2024 Adana
Bakanlık kıyı işgallerine karşı harekete geçti: Alo ihbar hattı geliyor
Bakanlık kıyı işgallerine karşı harekete geçti: Alo ihbar hattı geliyor Halka ait kıyıları işgal edip şezlong ve giriş ücreti adı altında fahiş fiyat uygulayanlara, kaçak yapılaşmalara ‘Alo İhbar Hattı’ geliyor. Bakan Özhaseki, “3-4 kişi çökmüş, büfemsi bir şey koymuş. Bir şezlonga git otur, bak kaç lira istiyor. İşgalcileri ihbar edin, gözlerinin yaşına bakmayacağız” dedi.
22.05.2024 Gündem
Polis tayinleri ne zaman belli olacak, EGM 2024 polis tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?
Polis tayinleri ne zaman belli olacak, EGM 2024 polis tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis tayin sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılacak açıklamayla belli olacak. Komiser, başkomiser ve emniyet müdürü gibi terfiler, EGM tarafından yapılıyor. POLNET sistemi üzerinden yapılacak açıklamanın ardından polis tayinleri ile şark (doğu) görevi atamaları netlik kazanacak. Peki, 2024 polis tayinleri ne zaman açıklanacak?
21.05.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Adı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.