Adana Kebap

Adana Kebap

Son dakika adana kebap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adana kebap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adana kebap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Kebap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana kebap gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 adana kebap haberi bulunmuştur. Tüm adana kebap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana kebap yiyerek diyet yapmak mümkün! Uzmanından altın değerinde tavsiyeler
Adana kebap yiyerek diyet yapmak mümkün! Uzmanından altın değerinde tavsiyeler Adana kebabın diyet yaparken yenilmesinin herhangi bir zararı olmadığı öğrenildi. Diyetisyenler ve kebapçılar, diyet sürecinde 1 veya 2 dilim ekmekle Adana kebap yemenin vücuda zarar vermediğini belirtti.
14.05.2024 Adana
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü.
23.04.2024 Adana
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Portakal çiçeği karnavalı Adana esnafının yüzünü güldürdü
Portakal çiçeği karnavalı Adana esnafının yüzünü güldürdü Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor.
20.04.2024 Adana
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, gençlerle buluşmak için geldiği Adana’da kebap ziyafeti sunuldu.
21.03.2024 Adana
Adana'nın gece yemek kültürü Adanalıları obez yaptı
Adana'nın gece yemek kültürü Adanalıları obez yaptı Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı. Vatandaşlar ise Adana’nın diyet yapmak için uygun bir şehir olmadığını söyledi.
4.03.2024 Adana
Kebabın başkentinde kebapçılar uyardı: "İyi yanmayan kömür kansere neden olur"
Kebabın başkentinde kebapçılar uyardı: "İyi yanmayan kömür kansere neden olur" Kebabın başkenti Adana'da kebapçılar, etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Kebapçı Cihangir Korkmaz ilk günkü etle Adana Kebap yapılmasının lezzetli olmayacağını, mangal kömürünün de iyi yanmamasının kansere neden olabileceğini belirtti.
27.06.2023 Yaşam
Bakan Ersoy: Önümüzdeki yıl Portakal Çiçeği Karnavalı'na destek vereceğiz
Bakan Ersoy: Önümüzdeki yıl Portakal Çiçeği Karnavalı'na destek vereceğiz Adana'da 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı için kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Sadece kültür, sanat ve turizm değil, gastronomiyle de desteklenen bir karnaval oldu. Bakanlık olarak başarılı buluyoruz. Önümüzdeki sene itibarıyla destek vereceğiz" dedi.
26.03.2022 Ekonomi
Zlatan Ibrahimovic iftar sofrasında!
Zlatan Ibrahimovic iftar sofrasında! İsveç'in başkenti Stockholm'de bir Türk restoranında iftar açan Hammarby'nin Müslüman futbolcuları Abdul Khalili ve Muammer Tankovic'e, dünyaca ünlü yıldız Zlatan Ibrahimovic de eşlik etti.
10.05.2020 Futbol
Domuz eti karıştıran firmalar 2020 listesi! 2020 yılının ilk tağşiş listesi yayımlandı
Domuz eti karıştıran firmalar 2020 listesi! 2020 yılının ilk tağşiş listesi yayımlandı Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 yılına ait ilk tağşiş listesini yayınladı. Yayımlanan listeye bakıldığında Dana Eti'ne, Adana Kebap'a ve Sucuğa Domuz eti karıştıran firmalar olduğu görülüyor. İşte Domuz eti karıştıran firmalar 2020 listesi…
14.01.2020 Gündem
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa...
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa... UEFA Süper Kupa finalinde iki İngiliz kozlarını paylaşlıyor. Liverpool ve Chelsea, Avrupa'nın en büyüğü olmak için Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İşte dev maça dair detaylar...
14.08.2019 Futbol
1,5 yıl sonra ilk kez doydu!
1,5 yıl sonra ilk kez doydu! Yemek borusu kanseri nedeniyle tam 1,5 yıl açlıkla mücadele eden, su bile içemez hale gelince Ankara’dan Adana’ya gelerek tedavi olan hasta, bir oturuşta iki kişilik kebap yedikten sonra evine döndü.
15.03.2019 Yaşam
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor?
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor? Tatil sadece dinlenme değil, yeni bölgeleri yeni lezzetleri de keşfetme zamanı. Peki hangi bölgede yediklerimiz bize ne kadar kalori aldırıyor. İşte dört kıyı bölgesinin kalori raporu.
14.07.2018 Arşiv
Beyrut mutfağından iftar lezzetleri
Beyrut mutfağından iftar lezzetleri Kozyatağı Hilton’un içerisinde yer alan Al SharQ İstanbul, Ramazan ayına özel olarak oluşturduğu lezzetleriyle iftar zamanına farklı bir renk getiriyor. Ramazan ayında servis edilen Osmanlı ve Lübnan Şerbetleri içinizi ferahlatırken canlı fasıl keyfi de ruhunuzu dinlendirecek. Yeme-içme sektöründe 18 yılı geride bırakan Al SharQ İstanbul’un Executive şefi Rıza Baylan, Beyrut mutfağını sentezleyerek ortaya çıkardığı mönüsünü anlattı.
18.05.2018 Magazin
Oscar’a imza  atan Türk şef
Oscar’a imza atan Türk şef 23 yıldır Oscar yemeklerini yapan 2 Michelin yıldızlı şef Wolfgang Puck, Cihan Şef’i de davet etti… İtalyan, Japon, Fransız ve Latin Amerika yemeklerine Türk lezzetleri eklendi.
24.03.2018 Arşiv
Bu işaretlere dikkat! Yüzde 15 daha pahalı olacak
Bu işaretlere dikkat! Yüzde 15 daha pahalı olacak 10 Ocak 2018 tarihi itibariyle tescilli coğrafi işaret ile birlikte amblem kullanımı zorunlu hale getirildi. Böylece; Finike Portakalı, Taşköprü Sarımsağı, Malatya Kayısısı, Kayseri Pastırması, Ezine Peyniri gibi tescili tamamlanan ürünler coğrafi işaret amblemi ile marketlerde yerini aldı.
4.02.2018 Yaşam
Zengin kırmızı etle fakir makarnayla
Zengin kırmızı etle fakir makarnayla Türkiye’de en sevilen yemek açık ara kırmızı et. Ancak toplumun en alt kesimi haftada 1.2 kez, 279 gram yiyebiliyor. Zengin kesim, 645 gram et tüketiyor. En düşük gelir grubu, et olmayınca makarnaya ve sebzeye yükleniyor. Kahvaltıda pastırma, sucuk hasreti çekiliyor
8.01.2018 Ekonomi
Bir yılda 9 milyon lahmacun yedik
Bir yılda 9 milyon lahmacun yedik Yemeksepeti’nde 2016 yılı süresince 17 bin restorandan yaklaşık 134 milyon porsiyon yemek sipariş verildi...
5.01.2017 Yaşam
Kebap festivali karıştı!
Kebap festivali karıştı! Adana Kebap ve Şalgam Festivali olay... Bir kişi pompalı tüfekle havaya ateş açtı, ortalık karıştı...
13.12.2015 Yaşam
Festivalde kalabağın üzerine ateş açıldı
Festivalde kalabağın üzerine ateş açıldı Adana’da düzenlenen ‘Kebap ve Şalgam Festivali’nde bir grubun üzerine başka bir grup tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken 2 kişi gözaltına alındı.
13.12.2015 Yaşam
Gurmelerin beğendiği lezzet Münhasır
Gurmelerin beğendiği lezzet Münhasır Beyoğlu’nda kendinizi Doğu’daki bir kebapçıda gibi hissedeceğiniz bir mekan göze çarpıyor; Münhasır Kebap. Mekanın lezzetleri ise birçok gurme tarafından da beğenildi.
1.12.2015 Magazin
Kebap pasta
Kebap pasta OYUNCU Erkan Petekkaya, eşi Didem Petekkaya’ya Mestet isimli mekanda doğum günü partisi düzenledi...
22.11.2015 Magazin
Yasağa karşı B planı: Kebap Şalgam Festivali
Yasağa karşı B planı: Kebap Şalgam Festivali Adana Valisi’nin izin vermediği rakı festivali için esnaf “B planı”nı devreye soktu. Sosyal medyadaki duyurularda daha önce ’Dünya Rakı Festivali’ denilirken, bu kez ’Adana Kebap ve Şalgam Festivali’ tanıtımına başlandı.
12.11.2015 Yaşam
Kebapçı gençlik
Kebapçı gençlik 19-24 yaş arasındaki gençler, kebapçı çıktı. Yemeksepeti’ndeki kebap siparişlerinin % 40’ını bu kesim verdi. En çok Adana kebabı tercih edilirken, ortalama fiyat 12 lira olarak belirlendi.
9.11.2015 Ekonomi
İstanbul’un gurme durakları...
İstanbul’un gurme durakları... Gurme Vedat Milor yeni kitabı ‘İstanbul 100 Lokanta’ şehrin gizli kalmış gurme lokantalarını anlatıyor...
23.05.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Adana Kebap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana kebap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.