Adalet Yürüyüşü

Adalet Yürüyüşü

Son dakika Adalet yürüyüşü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adalet yürüyüşü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adalet yürüyüşü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalet Yürüyüşü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalet yürüyüşü gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 adalet yürüyüşü haberi bulunmuştur. Tüm adalet yürüyüşü haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP, Tanju Özcan kararını 26 Temmuz'da verecek!
CHP, Tanju Özcan kararını 26 Temmuz'da verecek! CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), 'tedbirli' olarak 'kesin çıkarma cezası' istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili kararı, savunmasının alınması için 26 Temmuz'a erteledi.
20.07.2023 Gündem
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi Rusya'da darbe girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu Evgeny Prigojin, "Yakın zamanda cephede yeni zaferler göreceksiniz" diye konuştu. Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi.
3.07.2023 Dünya
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı. Yürüyüşüne çok sayıda kişininin de eşlik ettiği Özcan, "Bu yürüyüşü partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için başlatıyorum. Bu yürüyüşü Atatürkçü olduğu için hem partiden hem devletten dışlananlar için gerçekleştiriyorum" dedi.
3.07.2023 Gündem
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: O yürüyüş 6 lideri bir araya getirdi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: O yürüyüş 6 lideri bir araya getirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet Yürüyüşü bitmiş değil, sürdürüyoruz onu. Hakkımızı ala ala ve milletin desteğini ala ala sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. O yürüyüş 6 lideri bir araya getirdi. Bu yürüyüş bitmiş değil. En son kişi adaletsizlikten şikayet etmeyinceye kadar bu yürüyüşümüz devam edecek" dedi.
14.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Siyasal ve ekonomik bağımsızlığı güçlendirmek için yollara çıktık
Kılıçdaroğlu: Siyasal ve ekonomik bağımsızlığı güçlendirmek için yollara çıktık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün hep beraber hep birlikte ülkenin siyasal ve ekonomik bağımsızlığını güçlendirmek için yeniden yollara çıktık. 'Adalet yürüyüşü' bunun en önemli adımıdır" dedi. 
19.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Toplum adalete susadı
Kılıçdaroğlu: Toplum adalete susadı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 yıl önce Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği yürüyüşe ilişkin, "Bizler beraber yürüdük. 83 milyon adına yürüdük. Bu toplum adalete susadı. Adalet istiyoruz. Eğer bir ülkenin hapishaneleri tıka basa doluysa, 10 kişilik koğuşlarda 25-30 kişi kalıyorsa bir sorun var demektir" dedi.
15.06.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: PKK'nın saldırdığı tek lider benim
Kılıçdaroğlu: PKK'nın saldırdığı tek lider benim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'yi PKK'lı diye suçluyorlar. PKK'nın saldırdığı tek lider benim. Şavşat'tan Ardanuç'a giderken canımızı zor kurtardık" dedi.
21.02.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Kim adalet istiyorsa yanında olduk
Kılıçdaroğlu: Kim adalet istiyorsa yanında olduk CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kim adalet istiyorsa onun yanında olduk, bugün de aynı noktadayız. Kim adalet istiyorsa bize gelecek. Biz onun adalet talebini yerine getirmek için her türlü kavgayı, mücadeleyi vermeye hazırız" dedi.
16.02.2021 Siyaset
İstinaftan Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi davasına ilişkin karar
İstinaftan Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi davasına ilişkin karar Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) yerel mahkemenin, 'Adalet Yürüyüşü' sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast girişimine ilişkin 19 sanık hakkında verdiği kararı onadı, 6 sanığın kararını ise bozdu.
7.02.2021 Gündem
Büfelerden İBB'ye sordu! 'Nasıl belirlendi?'
Büfelerden İBB'ye sordu! 'Nasıl belirlendi?' İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Ferihan Karasu, “İBB büfeler için ‘Bir yandan ihaleye çıkılacak’ diyor bir yandan 300 bin TL’ye kadar para istiyor. İhale olmadan bu bedel nasıl belirlendi?” diye sordu.
28.09.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Baroların yürüyüşünü saygıyla karşılıyoruz
Kılıçdaroğlu: Baroların yürüyüşünü saygıyla karşılıyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Anayasaya göre barolar, kamu tüzel kişi niteliğindedir. Bir vilayette bir baro olur. Biz baroların yürüyüşünü saygıyla karşılıyoruz" dedi.
23.06.2020 Siyaset
Kritik görüşmenin perde arkası ortaya çıktı
Kritik görüşmenin perde arkası ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün Beştepe’de gerçekleştirdiği baş başa görüşmede erken seçim tartışmalarını 'gereksiz' olarak nitelediği ve "2023’te teyitleştiği" bildirildi.
19.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir" açıklamasında bulundu. Erdoğan; "Liderler ile görüşmeyen tek isim Erbakan hocamdır" dedi. Erdoğan, İdlib harekatı konusunda da sert açıklamalarda bulunarak, "Türkiye kendi harekat planını hazırladı. İdlib harekatı bir an meselesidir, bir gece ansızın girebiliriz" ifadelerini kullandı.
19.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Büyükada Davasında savcı mütalaasını açıkladı
Büyükada Davasında savcı mütalaasını açıkladı Büyükada'da 5 Temmuz 2017 tarihinde yaptıkları toplantıya ilişkin insan hakları örgütlerinin temsilcisi 11 sanığın "Silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından yargılandığı davada savcı esas hakkındaki mütalaasını bildirdi.
27.11.2019 Gündem
CHP lideri gübreciyi affetti: Özrünüzü kabul ediyorum
CHP lideri gübreciyi affetti: Özrünüzü kabul ediyorum Adalet Yürüyüşü sırasında Düzce’de gece konaklama yapılacak bölgeye kamyonla hayvan gübresi dökmekten tutuklanan İlhami Çetin’in af dileğini kabul eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Özrünüzü kabul, hakkımı helal ediyorum” dedi
13.09.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Demokrasi kalkınmanın manivelası
Kılıçdaroğlu: Demokrasi kalkınmanın manivelası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kimliklerinin, inançlarının, yaşam tarzlarının farklı olabileceğini ancak bayraklarının altında özgürce yaşamak istediklerini dile getirerek, "Bu güzel ülkede huzur içinde yaşamak hepimizin ortak amacı olmalıdır." ifadesini kullandı.
25.06.2019 Siyaset
"Emek ve Adalet Yürüyüşü"
"Emek ve Adalet Yürüyüşü" Hizmet-İş Sendikasının, Bolu Belediyesindeki işten çıkarmaları protesto etmek amacıyla düzenlediği "Emek ve Adalet Yürüyüşü"nün sekizinci günü Kahramankazan ilçesinin girişinde sona erdi
18.06.2019 Gündem
'Adalet Yürüyüşü'ne saldırı girişimi davasında 5 sanığa hapis cezası
'Adalet Yürüyüşü'ne saldırı girişimi davasında 5 sanığa hapis cezası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne, kiralık minibüsle saldırı gerçekleştirmek isterken yakalanan 5'i tutuklu, 1'i firari 28 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu 5 sanığa, 'DEAŞ üyesi olmak' suçundan 10 yıl 6 ay ile 13 yıl 19 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verildi. Mahkeme, eylemin hazırlık aşamasında kaldığı gerekçesiyle 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan ise sanıkların beraatine karar verdi.
7.02.2019 Gündem
Bakan Soylu: Yerine getireceğiz
Bakan Soylu: Yerine getireceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Polislerle ilgili biz 3600 konusunda söz verdik, bunu en kısa zamanda yerine getireceğiz. Bu bir sözdür. Bu sözün arkasındayız." dedi.
15.11.2018 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş sorusuna yanıt!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş sorusuna yanıt! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz'ın sözlerine ilişkin olarak, "Yorum yapmam etik olmaz" dedi. CHP lideri, yerel seçimlerde ismi geçen adaylar hakkında ise önemli açıklamalar yaptı
12.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Yürüyüşü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalet yürüyüşü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.