Açıklandı

Açıklandı

Son dakika açıklandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıklandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıklandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıklandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıklandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.278 açıklandı haberi bulunmuştur. Tüm açıklandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kritik veri açıklandı, altın fiyatlarında yeni dönem! Gram altında düşüş trendi yön değiştirdi
Kritik veri açıklandı, altın fiyatlarında yeni dönem! Gram altında düşüş trendi yön değiştirdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Altın piyasası bir anda değişti. Piyasaların gözü kulağı mayıs ayı Fed faiz kararındaydı. Fed beklentiler doğrultusunda faize dokunmadı. Peki bundan sonrası için dolar ve altında beklentiler neler? İşte son dakika altın fiyatları ile ilgili yeni detaylar...
1.05.2024 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.
1.05.2024 Ekonomi
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
1.05.2024 Adana
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kuvvetli yağış İstanbul dahil onlarca kentte alarm seviyesine geçilmesine yol açtı. Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat çekildi. Kuvvetli rüzgarında fırtınaya dönmesi bekleniyor.  En riskli saatler açıklandı. Yapılan uyarıların ardından Ankara'da şiddetli yağış başladı. Yollar çöktü, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü
1.05.2024 Gündem
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman borsada işlem görecek?
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
1.05.2024 Ekonomi
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu: Hazır olun, kırkikindi yağışları başlıyor! İstanbul dahil onlarca ilde alarm seviyesine geçildi
Meteoroloji son dakika duyurdu: Hazır olun, kırkikindi yağışları başlıyor! İstanbul dahil onlarca ilde alarm seviyesine geçildi Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kuvvetli yağış İstanbul dahil onlarca kentte alarm seviyesine geçilmesine yol açtı. Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat çekildi. Kuvvetli rüzgarında fırtınaya dönmesi bekleniyor.  En riskli saatler açıklandı. İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...
30.04.2024 Gündem
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi
Mikro iğneli bant aşı testinin sonuçları başarılı! Bağışıklık etkisi yarattı..
Mikro iğneli bant aşı testinin sonuçları başarılı! Bağışıklık etkisi yarattı.. Gambia’da çocuklar'a deney kapsamında mikro iğne içeren bantlarla çocuklara kızamık ve kızamıkçık aşıları uygulandı. Bilim insanları, bantla aşılanan çocukların şırınga yönetimiyle aynı değerde bağışıklık gösterdiğini vurguladı.
30.04.2024 Gündem
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,1, ithalat yüzde 6,3 azaldı.
30.04.2024 Ekonomi
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı Türkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi. Antalya'da milliyet farkı nedeniyle fazla ücret tahsil eden otele inceleme yapıldığını açıklayan Ersoy, 54 bin liralık cezanın otele uygulandığını ve fazla ücretin misafire geri iade edildiğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
'Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ belli oldu! Türkiye'den 3 ünlü oyuncu yer aldı..
'Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ belli oldu! Türkiye'den 3 ünlü oyuncu yer aldı.. Herkesin merakla beklediği 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda liste TC Candler ve Independent Critics tarafından yayınlandı. Yurt dışınca ciddi bir hayran kitlesine ulaşan 3 Türk oyuncu da listede yerini aldı.
30.04.2024 Magazin
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Dilmetaş Mahallesi'ndeki mezarlıkta boy veren ters laleler, havaların ısınmasıyla açtı. nesli koruma altında olan ve 'hüznün sembolü' olarak bilinen ters laleler, jandarma ekipleri tarafından korunuyor. Yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri koparmanın cezası ise 387 bin 141 TL olduğu açıklandı.
30.04.2024 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Kasko fiyatlarında ibre tersine döndü, fırsat tarihi açıklandı
Arabası olanlar dikkat! Kasko fiyatlarında ibre tersine döndü, fırsat tarihi açıklandı Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Son iki yılda yüzde 280’lere varan fiyat artışlarının yaşandığı kaskoda, ibre tersine döndü. İşte kasko fiyatları ile ilgili tüm merak edilenler...
30.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşme tarihi belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşme tarihi belli oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in 2 Mayıs Perşembe günü bir araya geleceği açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı: Erken emeklilik, ücretsiz izin, bayram ikramiyesi...
Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı: Erken emeklilik, ücretsiz izin, bayram ikramiyesi... Toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiriyor. Özel sektör çalışanları ile kamu çalışanlarını da kapsıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri de kapsıyor. Çalışanlar ve emekliler için çok önemli düzenlemeler hayata geçirildi. Bununla beraber milyonlarca calışanın hakları genişledi.
29.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldı.
29.04.2024 Şampiy10
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Ekonomi güven endeksi açıklandı
Ekonomi güven endeksi açıklandı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekonomik güven endeksinin nisan ayında yüzde 1 oranında azalarak 99 değerini aldığını açıkladı.
29.04.2024 Ekonomi
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem AFAD'ın verilerine göre saat 07.24'te Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
29.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sakatlık depremi
Fenerbahçe'de sakatlık depremi Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynadığı derbide sakatlanarak oyuna devam edemeyen Milli yıldız İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu. İşte detaylar...
28.04.2024 Şampiy10
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
28.04.2024 Ekonomi
Tapuda yeni dönem! Ev alıp satacak herkesi kapsıyor, 55 bin TL detayı dikkat çekiyor
Tapuda yeni dönem! Ev alıp satacak herkesi kapsıyor, 55 bin TL detayı dikkat çekiyor Tapuda yeni dönem başladı. GİB tarafından açıklandı. Evi satacak, yeni bir ev alacak ya da miras yolu ile bir mülke sahip olan herkesi ilgilendiriyor. En çok merak edilen sorular yanıtını buldu.
28.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Açıklandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıklandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.