Açık Artırma

Açık Artırma

Son dakika açık artırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açık artırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açık artırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açık Artırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açık artırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.228 açık artırma haberi bulunmuştur. Tüm açık artırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
TOKİ'den 26 ilde konut satışı! 2024 TOKİ başvuruları başladı mı?
TOKİ'den 26 ilde konut satışı! 2024 TOKİ başvuruları başladı mı? TOKİ konutları başvuruları başladı mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satacak. "TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru nasıl yapılır?" sorularına çevrildi. İşte açık artırma tarihi...
27.01.2024 Gündem
Üç ünlü marka ihaleyle satışa çıkıyor
Üç ünlü marka ihaleyle satışa çıkıyor Ev tekstili markaları Doqu Home, Gümüşsuyu Halı ve Vellteks Tekstil, ihale yöntemiyle yapılacak satış sonrasında yeni yatırımcılarını bekliyor.
23.01.2024 Ekonomi
Weavers satışa çıkarıldı
Weavers satışa çıkarıldı Türkiye tekstil sektöründeki önemli döşemelik ve perdelik kumaş üreticileri arasında yer alan Weavers satışa çıkarıldı.
15.01.2024 Ekonomi
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor TOKİ, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'daki 229 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak.
27.12.2023 Ekonomi
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var'
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta bulunan arsa satıldı. Arsa İki isteklinin bulunduğu kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede 665 milyon liraya KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş ortaklığına satıldı. Arsanın, 11 kat iznine sahip olduğu ve zemin altı otopark-turizm-ticari yapı inşa izni bulunduğu öğrenildi. Satış sırasında İBB Encümeni ile KİPTAŞ Genel Müdürü arasında gerçekleşen fiyat diyalogu ise dikkat çekti.
14.12.2023 Gündem
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları...
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacak. Konutlar ve iş yerleri için peşinat yüzde 25 olurken vadeler de 72 aya kadar uzuyor.
2.12.2023 Ekonomi
Satış rekoru kırıldı! TOKİ harekete geçti, yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkanı
Satış rekoru kırıldı! TOKİ harekete geçti, yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkanı TOKİ 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satacak. Aralarında İstanbul, Ankara İzmir ve Muğla, Antalya gibi arsa fiyatlarının yüksek olduğu şehirler yer alıyor. Peki TOKİ arsaları cazip mi? Ödemeler nasıl olacak? İşte detaylar...
18.10.2023 Ekonomi
TOKİ AÇIK ARTIRMA TEKLİF VERME 2023 CANLI EKRANI| TOKİ açık artırma teklifi nasıl verilir? Emlakmuzayede ile TOKİ açık artma ile ev satışı teklifi
TOKİ AÇIK ARTIRMA TEKLİF VERME 2023 CANLI EKRANI| TOKİ açık artırma teklifi nasıl verilir? Emlakmuzayede ile TOKİ açık artma ile ev satışı teklifi TOKİ açık artırma ile ev satışı projesine başladı. Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 42 ilde 182 konut projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 evler açık artırma ile satılacak. TOKİ satışları hakkında arama motorlarında 'TOKİ açık artırma teklif verme 2023” ile ilgili aramalar arttı. Peki, TOKİ açık artırma teklifi nasıl verilir?
1.08.2023 Ekonomi
Arsa almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık duyurdu, satışa çıkıyor
Arsa almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık duyurdu, satışa çıkıyor Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 31 Temmuz tarihinde açık artırma ile satışa sunuluyor.
22.07.2023 Ekonomi
TOKİ açık artırma şartları nedir? 42 il 182 konut açık artırma ne zaman? TOKİ açık artırma saat kaçta?
TOKİ açık artırma şartları nedir? 42 il 182 konut açık artırma ne zaman? TOKİ açık artırma saat kaçta? TOKİ açık artırma şartları nedir sorusunun yanıtı merak edilyior. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığ'na bağlı TOKİ 42 şehirde toplam 182 konutu açık artırma usülü satışa çıkarıyor. Kurumun internet sitesinden açık artırma ile satılacak konutların bulundukları şehirlerin yanısıra şartlar da açıklandı. Peki TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta?
13.07.2023 Ekonomi
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu Şanlıurfa'da 2 yıl önce evlenmeyi kabul etmeyen 13 yaşındaki kızı Amara Dwla’yı üzerine tiner dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan baba Ahmet Mohammed Dwla, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
12.07.2023 Yaşam
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ 42 ilde harekete geçti, konutlar açık artırma ile satılacak
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ 42 ilde harekete geçti, konutlar açık artırma ile satılacak Ev almak isteyenleri sevindirecek haber! TOKİ’den son dakika kampanya açıklaması geldi. 42 ilde 182 konutu açık artırma ile satışa sunacak. Kentler tek tek açıklandı, tarih belli oldu. Deprem bölgesinde de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Projeler yeni deprem yönetmeliğine uygun şekilde bodrum+ zemin kat+ 6 ve 4 katlı olacak şekilde planlandı. İşte detaylar...
12.07.2023 Ekonomi
Ressam Klimt’in 'Yelpazeli Kadın' portresi 85 milyon sterline satıldı
Ressam Klimt’in 'Yelpazeli Kadın' portresi 85 milyon sterline satıldı Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in Yelpazeli Kadın (Lady with a Fan) isimli portresi, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede 85.3 milyon sterline alıcı buldu. Sotheby’s satışın, Avrupa’da en yüksek meblağa sahip müzayede satışı olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Kültür Sanat
Döviz mevduat hesaplarında uygulanan stopaj oranı yüzde 25'e yükseltildi
Döviz mevduat hesaplarında uygulanan stopaj oranı yüzde 25'e yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile; döviz mevduat hesaplarında uygulanan stopaj oranı yüzde 25'e yükseltildi. Kur Korumalı Mevduat Hesabına uygulanan stopaj istisnası ise yıl sonuna kadar uzatıldı.
27.06.2023 Ekonomi
TOKİ 28 ilde 503 arsayı açık artırma ile satacak
TOKİ 28 ilde 503 arsayı açık artırma ile satacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor.
27.06.2023 Ekonomi
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar Prenses Diana’nın 40 önce giydiği “kara koyun” olarak bilinen ikonik kazağı, en az 80 bin dolardan açık artırmaya çıkarılacak.
27.06.2023 Dünya
'Yarısı Bizden' kampanyası bugün başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı
'Yarısı Bizden' kampanyası bugün başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sancaktepe Toplu Açılış, 5000. Arsa Tapu Teslim ve Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreninde açıklamalarda bulundu.
26.04.2023 Ekonomi
'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular bugün başladı
'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular bugün başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Yarısı Bizden' kampanyasına başvuruların bugün başladığını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum 20 soruda 'Yarısı Bizden’ kampanyasını açıkladı:
Bakan Kurum 20 soruda 'Yarısı Bizden’ kampanyasını açıkladı: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 20 soru 20 cevap başlığı altında 'Yarısı Bizden' kampanyasındaki detayları açıkladı. Bakan Kurum paylaşımında, “Asrın felaketi bir milat bizim için. Aynı acıyı bir daha yaşayamayız, kararlıyız, İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü ile sağlıksız, riskli yapı bırakmayacağız. Yarısı Bizden kampanyamızla İstanbul’umuzu birlikte dönüştüreceğiz, 20 soruda Yarısı Bizden.” dedi.
24.04.2023 Ekonomi
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı!
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı! Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazının kilosu 800 TL'den alıcı buldu. İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, "Manisa, kirazda önemli bir merkez. En önemli özelliği; Türkiye'nin ve kuzey yarım kürenin ilk kirazını çıkartıyoruz" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor “Doktor Civanım” filminde Kemal Sunal’ın kullandığı sepetli motosiklet, sahibi tarafından depremzedeler yararına açık artırmaya çıkarıldı.
18.04.2023 Magazin
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı? Galatasaray camiası depremzedeler için anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi. Sarı-kırmızılıların, özel koleksiyon parçalarının sergilenip yeni sahiplerini bulduğu açık artırma Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşti. Peki, GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
11.03.2023 Şampiy10
Togg'dan NFT açıklaması
Togg'dan NFT açıklaması Togg özel seri olarak NFT açık artırmasını başlattığı 2023 adet model ile ilgili erteleme açıklamasının ardından yeni bir açıklamada daha bulundu. Kullanıcıların bu erteleme ile ilgili zarar ettikleri ve AVAX'larını çekemedikleri iddiaları üzerine yayınlanan açıklamada, "Togg’un kullanıcıların cüzdanlarına müdahale etme, AVAX’larına el koyma, bloke etme, satma ve sonra yeniden geri alma yetkisi yoktur" denildi.
10.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Açık Artırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açık artırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.