Açelya Topaloğlu

Açelya Topaloğlu

Son dakika Açelya Topaloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Açelya Topaloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Açelya Topaloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açelya Topaloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açelya topaloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 açelya topaloğlu haberi bulunmuştur. Tüm açelya topaloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nalan filmi konusu nedir? Nalan filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?
Nalan filmi konusu nedir? Nalan filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Nalan filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Televizyon ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak Nalan filminin başrollerinde Açelya Topaloğlu, Sergen Deveci ve Berna Koraltürk yer alıyor. 2022 yılında vizyona girdiğinde dikkat çeken Nalan filmi oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Nalan filmi nerede çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...
13.08.2023 Televizyon
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Zehra Güneş yeni sevgilisiyle galada!
Zehra Güneş yeni sevgilisiyle galada! Açelya Topaloğlu ve Sergen Deveci'nin başrollerinde olduğu ‘Nalan' filminin galası yapıldı. Filmin yapımcısı Eren Dişli de geceye aşk yaşadıkları konuşulan milli voleybolcusu Zehra Güneş ile birlikte katılarak iddiaları doğruladı.
8.01.2022 Magazin
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi?
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Öldür Beni Sevgilim filmi hakkında aramalar arttı. Başrollerinde Murat Boz ve Seda Bakan'ın yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi, Öldür Beni Sevgilim filminin konusu ve oyuncuları nedir?
23.10.2021 Gündem
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı?
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de bir veda yaşandı. Eşini defalarca aldatmasıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem, diziye veda etti. Eren Vurdem, veda mesajını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Peki, Eren Vurdem diziden neden ayrıldı?
28.01.2021 Televizyon
Survivor Nisa o diziye dahil oldu!
Survivor Nisa o diziye dahil oldu! Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu’nun başrolünde olduğu Sihirli Annem dizisinin yeni bölümlerine Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı dahil oldu.
6.01.2021 Magazin
Sihirli Annem'in yeni Dudu'su Nergis Kumbasar ilk kez konuştu
Sihirli Annem'in yeni Dudu'su Nergis Kumbasar ilk kez konuştu Bir döneme damga vuran dizi Sihirli Annem yıllar sonra yeni oyuncularla tekrar çekiliyor. Sihirli Annem'in yeni Dudu'su Nergis Kumbasar diziyle ilgili bakın ne dedi.
27.11.2020 Magazin
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Kanal D'nin efsane dizisi Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen için yeniden çekilecek. Dizinin detayları yavaş yavaş netleşirken, ana karakterler oyuncuları belli oldı. Peki, Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
10.11.2020 Gündem
Artık saklanmak yok! Arkadaşının sevgilisiyle...
Artık saklanmak yok! Arkadaşının sevgilisiyle... Yakın arkadaşı Serenay Aktaş’ın eski sevgilisi Kenan Acar ile aşk yaşayan oyuncu Açelya Topaloğlu, artık bu ilişkiyi saklamıyor.
22.08.2020 Magazin
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir?
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Atv'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizinde 3 sezon Ateş rolünü canlandıran Eren Vurdem’in Kuruluş Osman dizisine katıldığı görüldü. Peki, Eren Vurdem kimdir, nerelidir?
26.11.2019 Yaşam
Serenay’dan gönderme
Serenay’dan gönderme Serenay Aktaş, arkadaşı Açelya Topaloğlu’nun, eski sevgilisi Kenan Acar’la birlikte olmasına gönderme yaptı.
18.07.2019 Magazin
Serenay Aktaş: Beni Allah kurtardı
Serenay Aktaş: Beni Allah kurtardı Serenay Aktaş ile Kenan Acar ‘Meryem’ dizisinde iki sevgiliyi canlandırmıştı. Arkadaşlıkları Mart 2018’de set dışına taşmış, aşka dönüşmüştü. Ama mutlulukları uzun sürmemiş, haziranda ayrılık kapıyı çalmıştı
15.05.2019 Magazin
Gizli aşk! Nişantaşı'nda böyle yakalandılar
Gizli aşk! Nişantaşı'nda böyle yakalandılar Oyuncu Açelya Topaloğlu, bir dönem yakın arkadaşı olan meslektaşı Serenay Aktaş'ın eski sevgilisi Kenan Acar ile Nişantaşı’nda ilk kez objektife yakalanınca panik oldu.
13.04.2019 Magazin
Aşk üçgeni! "Midem bulanıyor..."
Aşk üçgeni! "Midem bulanıyor..." Serenay Aktaş'ın eski sevgilisi Kenan Acar Açelya Topaloğlu ile birlikte.
5.01.2019 Magazin
Kendini sete hazırlıyor
Kendini sete hazırlıyor Yaz boyu Çeşme’de yaşayan ailesiyle birlikte tatil yapan Açelya Topaloğlu, İstanbul’a gelir gelmez soluğu cilt bakımında aldı.
10.09.2018 Magazin
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi?
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi? 'Erkenci Kuş' dizisinde rol alan oyuncu Anıl Çelik bir süredir meslektaşı Açelya Topaloğlu ile aşk yaşıyordu.
28.08.2018 Magazin
Mimik Kraliçesi şöhretten memnun
Mimik Kraliçesi şöhretten memnun Son olarak Darısı Başımıza dizisinde Rüya karakterini canlandıran Açelya Topaloğlu, şöhretin hem mutluluk, hem mutsuzluk getirdiğini belirtiyor ve ekliyor: “Ben oyunculuk yapmayı seviyorum, şöhret de bunun getirisi, işimin bir parçası.”
11.08.2018 Arşiv
Darısı Başımıza 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Darısı Başımıza 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Darısı Başımıza 1. bölümüyle görücüye çıkacak. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken dizi Darısı Başımıza bu akşam Show TV ekranında olacak. İşte Darısı Başımıza dizisi hakkında bilgiler ve ilk bölüm fragmanı ile özeti...
4.07.2018 Gündem
Selin Şekerci kimdir?
Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Kaan Taşaner ile 4 yıllık ilişkisi son bulan Selin Şekerci ile ilgili bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Selin Şekerci'nin hayatına dair detaylar...
2.04.2018 Gündem
'Arapsaçı'nın vizyon tarihi belli oldu!
'Arapsaçı'nın vizyon tarihi belli oldu! Başrollerini Hakan Meriçliler, Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un paylaştığı komedi türündeki ‘Arapsaçı’ filminin vizyon tarihi belirlendi.
22.02.2018 Kültür Sanat
'Meryem' dizisinde flaş gelişme!
'Meryem' dizisinde flaş gelişme! Kanal D'nin geçen yazdan beri çarşamba akşamları seyirciyle buluşan dizisi "Meryem"de reji ikinci kez değişti.
21.12.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Açelya Topaloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açelya topaloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.