Açelya Akkoyun

Açelya Akkoyun

Son dakika Açelya Akkoyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Açelya Akkoyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Açelya Akkoyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açelya Akkoyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açelya akkoyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 açelya akkoyun haberi bulunmuştur. Tüm açelya akkoyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncunun anne hasreti dinmiyor:  Bu dünyada bana cenneti yaşattın
Ünlü oyuncunun anne hasreti dinmiyor: Bu dünyada bana cenneti yaşattın Ünlü oyuncu kaybettiği annesine olan özlemini sosyal medya hesabında dile getirdi.
24.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Otelde sivrisineğin ısırması sonrası hayatı kabusa dönmüştü! Kahreden haber geldi
Otelde sivrisineğin ısırması sonrası hayatı kabusa dönmüştü! Kahreden haber geldi Denizli'den Antalya'ya çalışmak için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalanan ve 9 yıldır insan içine çıkacağı günün hayaliyle yaşayan güvenlik görevlisinden acı haber geldi. İyileşebilmek için sağlık camiasına yaptığı çağrıyla gündeme gelen güvenlik görevlisi, fenalaşması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
18.04.2023 Yaşam
1 ayda 17 kilo vermişti! Açelya Akkoyun'dan zayıflama sırrı
1 ayda 17 kilo vermişti! Açelya Akkoyun'dan zayıflama sırrı Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden Açelya Akkoyun, geçmişte 86 kilo olduğunu ve 1 ay içinde tam 17 kilo verdiğini söyledi. Ünlü sunucu, 17 kiloyu vermek için kullandığı yöntemi açıkladı. İşte o yöntem...
18.04.2023 Magazin
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi Türkiye’de pandemi ile geçen 2 yılın mercek altına alındığı, ‘Değişen Hayat; Pandemi ve Türkiye 2020-2022’ araştırma raporunun sonuçları açıklandı. Hazırlanan rapora göre toplum, önlemlerle kademeli normalleşme başlasa da salgının bitmediği; mesafe ve maske alışkanlıklarına belirsiz bir süre daha devam edeceği kanısında. Araştırmada ortaya çıkan en önemli verilerden biri, son dönemde esnetilen tedbirlere rağmen insanların virüse karşı önlem almaktan vazgeçmedikleri. Maske kullanmaya ve ellerini sıklıkla yıkamaya devam eden, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayan ve toplu taşıma kullanmayanların oranı yüzde 88’i bulurken hiçbir önlem almıyorum diyenlerin oranı ise sadece yüzde 12’de kalıyor. Toplumun yüzde 70’i Kovid-19’a yakalanmadığını söylüyor. Derin görüşmeler de bu veriyi destekliyor. Hastalığa bugüne dek yakalanmamayı aldığı önlemlerle açıklayanlar olduğu kadar şansla, kaderle açıklayanlar da var.
10.03.2022 Gündem
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Balçiçek'le Sohbete Geldik 36. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 36. bölüm fragmanı yayında! Bu haftaki konuklar oyuncu Açelya Akkoyun, Astrolog Hande Kazanova ve diş hekimi Doç. Dr. Feyza Eraydın oluyor.
30.07.2021 Televizyon
'Domatesler kışa hazır'
'Domatesler kışa hazır' Oyuncu Açelya Akkoyun mutfağa girdi, kışa hazırlık yaptığı anları sosyal medyada paylaştı.
6.08.2019 Magazin
Show TV'den flaş karar! O dizi bitti
Show TV'den flaş karar! O dizi bitti Show TV'nin yeni sezona iddialı giren dizisi 'Keşke Hiç Büyümeseydik' 4. bölümünün ardından finalsiz yayından kaldırıldı.
2.10.2018 Televizyon
Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin oyuncuları! İşte ilk fragman
Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin oyuncuları! İşte ilk fragman Keşke Hiç Büyümeseydik çok yakında başlıyor. SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekti. İşte Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinden ilk fragman
23.08.2018 Gündem
‘Türkiye’yi kimse yıkamaz’
‘Türkiye’yi kimse yıkamaz’ Başarılı oyuncu Açelya Akkoyun, geçtiğimiz gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi...
26.12.2016 Magazin
Arzum Onan'ın 'Fark Yaratan Öğretmen'i
Arzum Onan'ın 'Fark Yaratan Öğretmen'i Öğretmen Akademisi Vakfı'nın (ÖRAV) geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği 'Fark Yaratan Öğretmen' kampanyasına 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan da destek verdi...
3.11.2016 Magazin
Yemek ve sohbet programı yapacağım
Yemek ve sohbet programı yapacağım Oyuncu ve sunucu Açelya Akkoyun’u uzun zamandan beri reklamlarda görüyoruz. Ancak Akkoyun yakında yeni sohbet ve yemek programıyla ekranda olacağını söylüyor
7.10.2016 Arşiv
İnce bir kadın olmadım
İnce bir kadın olmadım Açelya Akkoyun, dört yıldır marka yüzü olduğu Pril’in yeni ürünlerini tanıttı...
6.10.2016 Magazin
Herkes elini taşın altına koymalı
Herkes elini taşın altına koymalı Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü’nde farkındalık oluşturmak, gençleri bilgilendirmek ve duyarlılığı artırmak için, önceki akşam Eminönü Yeşilay Meydanı’nda verilen iftar yemeğinde siyaset ve sanat camiasından birçok isim bir araya geldi...
27.06.2016 Magazin
Anneler günü alışverişi
Anneler günü alışverişi Oyuncu Açelya Akkoyun geçtiğimiz gün kızı Alya ile birlikte Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Anneler gününde alışverişe çıkan anne kız, alışveriş merkezinde girmedik mağaza bırakmayıp bol bol alışveriş yaptı.
9.05.2016 Magazin
Engelli çocuklarla buluştu
Engelli çocuklarla buluştu Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun, engelli çocukların eğitimine destek sağlamak için düzenlenen Yemek Şöleni’nde hamarat hanımlarla desen atölyesi gerçekleştirdi...
8.02.2016 Magazin
Damak tadı yarışacak
23.01.2016 Magazin
Karne heyecanı
Karne heyecanı Öğrenciler ve ailelerinin iple çektiği yarı yıl tatili önceki gün başladı. Karne heyecanı yaşayan ünlü isimler, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
22.01.2016 Magazin
Civil’in yeni yüzü
Civil’in yeni yüzü Bebek ve çocuk giyim markası Civil’in yeni marka yüzü ünlü oyuncu Açelya Akkoyun oldu...
30.10.2015 Magazin
En hamaratı Kayseri’den
En hamaratı Kayseri’den Açelya Akkoyun, reklam yüzü olduğu bulaşık deterjanı Pril’le birlikte ‘Türkiye’nin En Hamarat Kadını’nı seçti...
28.10.2015 Magazin
Mutfak sırlarını anlattı!
Mutfak sırlarını anlattı! Türkiye’nin ilk sıvı bulaşık deterjanı Pril, yaza özel yeni serisini Açelya Akkoyun ile tanıttı...
8.06.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Açelya Akkoyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açelya akkoyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.