Abdi İbrahim

Abdi İbrahim

Son dakika Abdi İbrahim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdi İbrahim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdi İbrahim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdi İbrahim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdi ibrahim gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 abdi ibrahim haberi bulunmuştur. Tüm abdi ibrahim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike!
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike! Sahte ilaç iddiaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bir kutu dahi ilaç girişi olmamıştır, hiçbir hastada kullanılmadı” demişti. Eczane dışı satışlarda sahte ilaç riskinin arttığını belirten uzmanlar ise tüketicileri uyardı ve merdiven altı üretime dikkat çekti.
12.01.2023 Sağlık
Demirören Holding'den Bakü'ye dev yatırım! İlaç fabrikası 500 kişiye istihdam sağlayacak
Demirören Holding'den Bakü'ye dev yatırım! İlaç fabrikası 500 kişiye istihdam sağlayacak Demirören Holding Azerbaycan'daki yatırımlarına yenisini ekledi. Demirören Holding, Azerbaycan’da ilaç fabrikası kuracak. Yapılan stratejik yatırım yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak.
16.12.2021 Ekonomi
Dünya devlerinden Türkiye kararı! Resmen dünyaya duyurdular: IKEA, LPP, Boehringer Ingelheim ve DW Reusables...
Dünya devlerinden Türkiye kararı! Resmen dünyaya duyurdular: IKEA, LPP, Boehringer Ingelheim ve DW Reusables... Alman ilaç firması Boehringer Ingelheim, Polonya hazır giyim firması LPP, İsveçli mobilya şirketi IKEA, ve Belçika paketleme şirketi DW Reusables Türkiye'ye yatırıma odaklandı.
8.10.2021 Ekonomi
Seçimlerde Aziz Yıldırım sürprizi! Ali Koç...
Seçimlerde Aziz Yıldırım sürprizi! Ali Koç... Aziz Yıldırım döneminde yönetici olarak görev yapmış Ömer Temelli, Metin Doğan ve Ercan Karasu'nun, Ali Koç'un listesinde olacağı ortaya çıktı.
18.05.2021 Fenerbahçe
Türkiye'den Kazakistan'a yapılan yatırımlar geçen yıl rekor kırdı
Türkiye'den Kazakistan'a yapılan yatırımlar geçen yıl rekor kırdı Türk firmaları tarafından Kazakistan'a geçen yıl koronavirüs salgınına rağmen 362 milyon 400 bin dolar tutarında yatırım yapıldı.
30.04.2021 Dünya
Abdi İbrahim'den 4.2 milyar liralık satın alma
Abdi İbrahim'den 4.2 milyar liralık satın alma 108 yıldır ilaç sektöründe faaliyet gösteren ve 18 yıldır kesintisiz pazar lideri olan Abdi İbrahim, ilaç sektörünün öncü ülkesi İsviçre’de kurulu 83 yıllık OM Pharma ilaç şirketini İsviçreli bir ortak girişim grubu ile birlikte satın aldı.
18.09.2020 Ekonomi
Yerli ilaç firması corona virüs için ilaç üretimine başladı
Yerli ilaç firması corona virüs için ilaç üretimine başladı YERLİ ilaç firması Abdi İbrahim koronavirüs hastalarının tedavisinde kullanılan sıtma ilacını Türkiye'de üreterek Sağlık Bakanlığı'na ücretsiz olarak teslim etmeye başladı. Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, ilacın üretim sürecini ve kullanımını anlattı.
5.04.2020 Corona Virüsü
Kritik 'kronik ağrı' uyarısı
Kritik 'kronik ağrı' uyarısı Abdi İbrahim Medikal Direktörlüğü, kronik ağrı çeken hastalarda kaygı ve depresyonun 4 kat daha fazla yaşandığını bildirdi.
19.10.2019 Sağlık
Babasıyla camiye giden 3 yaşındaki çocuk da terörün hedefi oldu
Babasıyla camiye giden 3 yaşındaki çocuk da terörün hedefi oldu Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde dün cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısından, 3 yaşındaki çocuktan 71 yaşındaki dedeye kadar farklı yaş gruplarından kurbanlar bulunuyor. Dünyanın farklı ülkelerinden "yeni bir gelecek kurmak" umuduyla Yeni Zelanda'ya gelen Müslümanlar, terörün hedefi oldu.
16.03.2019 Dünya
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru geldi!
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru geldi! Vodafone 40. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Felix Kimutai, kadınlarda Kenyalı atlet Ruth Chepngetich parkur rekoru kırarak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Minik sporcunun başarısı
Minik sporcunun başarısı Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Türkiye Dresaj (At Terbiyesi) Şampiyonası, 19-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Şampiyona, adeta bir görsel şölene sahne oldu.
23.10.2018 Magazin
Cari açığa ilaç
Cari açığa ilaç Abdi İbrahim, 400 milyon TL’ye Esenyurt’ta kurduğu biyoteknolojik ilaç tesisini açtı. Ayrıca 600 milyon TL’lik 2 yeni tesisin temelini attı. Nezih Barut, “Bu faaliyetlerimiz biyoteknolojik ürün ithalatının azalmasında rol oynayarak, cari açığa ilaç olacak” dedi
11.05.2018 Ekonomi
Milli olarak yapılacak! Türkiye 150 kişinin peşinde...
Milli olarak yapılacak! Türkiye 150 kişinin peşinde... 'Milli ilaç' projesinde Türk araştırmacıların çalışmalarını finanse edecek ve buluşlarını patentleyecek bir fon kurulacak. 5 Türk şirketi fona katılmayı kabul etti. Yol haritası çıkarıldı. ABD’de tıp alanında çalışan 150 civarında araştırmacıya ulaşılacak.
27.03.2018 Ekonomi
İlaçta kaldıraca ihtiyaç var
İlaçta kaldıraca ihtiyaç var Türkiye ilaç pazarının 7 milyar dolar olduğunu açıklayan İEİS Başkanı Barut, sektörde doğru fiyat politikasına ve kaldıraç etkisi yaratacak dengeleyici çözümlere ihtiyaç olduğunu söyledi.
8.03.2018 Ekonomi
Eş-dost tavsiyesiyle ilaç alıyoruz
Eş-dost tavsiyesiyle ilaç alıyoruz Akılcı ilaç kullanımı kapsamında toplumsal farkındalık düzeyini artırmak amacıyla Abdi İbrahim tarafından başlatılan “Akılcı İlaç Kullanımı” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen araştırmaya göre, her iki kişiden biri başkasına ilaç öneriyor.
16.11.2017 Sağlık
İrlandalı botokscu bizde ‘göz’e geldi!
İrlandalı botokscu bizde ‘göz’e geldi! Botoks başta olmak üzere sağlık ve güzellik alanında ürünler geliştiren, üreten İrlanda merkezli Allergan, Abdi İbrahim ile 100 milyon TL’lik yatırım anlaşması imzaladı. Şirket, Türkiye’de göz sağlığı üzerine ilaç üretecek
24.08.2017 Ekonomi
Alman milyarder Türk firmanın tamamını istiyor!
Alman milyarder Türk firmanın tamamını istiyor! Lojistik şirketler sıralamasında ön sıralarda yer alan Kühne-Nagel İstanbul merkezli Zet Farma Lojistik firmasına talip oldu
16.03.2017 Ekonomi
2017’de yatırım için 150 milyon TL ayırdı
2017’de yatırım için 150 milyon TL ayırdı Abdi İbrahim’in Başkanı Nezih Barut, “15 Temmuz tarihinden bu yana 40 milyon liralık yatırım yaptık. 2017’de daha güçlü bir Türkiye için yatırımlarımıza 150 milyon lira ayırdık” dedi.
13.02.2017 Ekonomi
Abdi İbrahim KOAH’a karşı uyarıyor
Abdi İbrahim KOAH’a karşı uyarıyor Abdi İbrahim, 16 Kasım Dünya KOAH Günü’nde hastalığa dikkati çekmek amacıyla çeşitli uyarılarda bulundu.
17.11.2016 Sağlık
600 gönüllü "İçerdeki Çocuklar" için koşacak
600 gönüllü "İçerdeki Çocuklar" için koşacak Anneleri hapishanede olduğu için parmaklıklar arkasında yaşamak zorunda kalan çocukların oyun ve eğitim imkanlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yürüten Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük vakfı ‘İçerde Çocuk Var Projesi’ne katkıda bulunmak isteyen aralarında Demet Kutluay gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 600 gönüllü, 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda koşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Alım garantili ilaç devri
Alım garantili ilaç devri Sağlık Bakanlığı ilaç sektöründe dış ticaret açığını azaltmak için üretimi teşvik amacıyla alım garantili ilaç dönemine hazırlanırken, Fransız Servier üretimini Türkiye’ye kaydırdı
1.04.2016 Ekonomi
"Bildiğiniz tüm okulları unutun!"
"Bildiğiniz tüm okulları unutun!" "Bildiğiniz tüm okulları unutun!" sloganıyla yola çıkan ve üniversitenin 4 yılının 4 günde deneyimlenmesine olanak veren OKUL, 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleşecek.
8.12.2015 Eğitim
Geçmişten günümüze şizofreni!
Geçmişten günümüze şizofreni! Abdi İbrahim Otsuka’nın katkılarıyla hazırlanan ve şizofreni konusunda toplumsal farkındalık yaratmayı hedefleyen ‘Görmezden Gelmeyelim - Tarih Öncesinden Günümüze Şizofreni Serüveni’ sergisi, 16-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da, 5-15 Kasım tarihleri arasında ise Ankara’da ziyaretçilerle ücretsiz olarak buluşacak...
30.09.2015 Kültür Sanat
En itibarlı markalar belli oldu
En itibarlı markalar belli oldu Türkiye İtibar Endeksi 2014 Araştırması’na yanıt veren katılımcılar, Türkiye'nin en itibarlı markalarını seçti.
10.09.2015 Arşiv
Türkiye’nin en itibarlı markaları belli oldu!
Türkiye’nin en itibarlı markaları belli oldu! İtibar Atölyesi Başkanı Ertan Acar, “Türkiye İtibar Endeksi 2014 Araştırması’na yanıt veren katılımcılara göre; Koç Holding, Sabancı Holding ve Turkcell Türkiye’nin en itibarlı üç markası” dedi. İtibar Atölyesi tarafından 2011 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması 2014 yılı sonuçları açıklandı.
10.09.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abdi İbrahim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdi ibrahim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.