Abd Savaş Gemisi

Abd Savaş Gemisi

Son dakika abd savaş gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd savaş gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd savaş gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Savaş Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd savaş gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 416 abd savaş gemisi haberi bulunmuştur. Tüm abd savaş gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
HAARP Zonguldak’ta mı, ABD gemisi Zonguldak’a mı demir attı? Haarp deprem bulutları nedir, deprem yaratır mı? ABD gemisi neden Zonguldak’a geldi?
HAARP Zonguldak’ta mı, ABD gemisi Zonguldak’a mı demir attı? Haarp deprem bulutları nedir, deprem yaratır mı? ABD gemisi neden Zonguldak’a geldi? ABD savaş gemisi nerede? Adı Haarp iddiasıyla gündeme gelen ABD'ye ait USS Nitze savaş gemisi Zonguldak açıklarına demir attı. Peki, ABD savaş gemisi neden Zonguldak’ta, Türkiye’ye neden ve ne zaman geldi, ne zaman gidecek?
18.03.2023 Gündem
ABD savaş gemisi nerede, neden geldi? ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti mi, Türkiye'de mi, depremle bağlantısı var mı?
ABD savaş gemisi nerede, neden geldi? ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti mi, Türkiye'de mi, depremle bağlantısı var mı? Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah 04.17'de yaşanan deprem Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'ı da etkiledi. 7,4 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde. Dördüncü seviye alarm ortaya koyduk. Bu, uluslararası yardımı da içeren bir alarmdır. Şu anda yıkım ve can kaybı bilgisi konusunda net bir şey söyleyemeyiz." açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremle "Toplam 284 vefatımız, 2 bin 23 yaralımız ve 1710 yıkılan binamız var. Toplam 2786 arama kurtarma ekibimiz sahada, her an bu sayı artıyor" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise yaptığı açıklamada, “Bugün itibarıyla eğitim öğretime Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde 2 hafta; Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta ara vereceğiz." dedi. Depremin etkisi devam ederken boğazda yer alan ABD savaş gemisiyle deprem arasında bağ kuran komplo teorileri de gündeme geldi. Peki, ABD savaş gemisi neden geldi? ABD savaş gemisi deprem bağlantı var mı, ABD savaş gemisi neden İstanbul Boğazı'ndan geçti? ABD savaş gemisi gitti mi, nerede?
11.02.2023 Gündem
ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti
ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti ABD savaş gemisi USS Ross, İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı.
16.07.2021 Gündem
ABD savaş gemisi Batum'a demir attı!
ABD savaş gemisi Batum'a demir attı! ABD Deniz Kuvvetlerine ait “Donlad Coock” savaş gemisi, Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'da limana demir attı
21.01.2019 Dünya
ABD savaş gemisi Boğaz'dan geçti
ABD savaş gemisi Boğaz'dan geçti AMERİKA Birleşik Devletleri (ABD) donanmasına ait 20 Borda numaralı USS 'Mount whitney' adlı gemi saat 17.00'da Marmara'dan İstanbul Boğazı'na girdi.
7.07.2018 Gündem
ABD savaş gemisi Montreal’de mahsur kaldı
ABD savaş gemisi Montreal’de mahsur kaldı ABD Donanmasına bağlı USS Little Rock isimli savaş gemisi, Montreal Limanı’nda buzlara sıkışarak mahsur kaldı
22.01.2018 Dünya
ABD savaş gemisi Çin denizine girdi!
ABD savaş gemisi Çin denizine girdi! Çin Dışişleri ve Savunma Bakanlıkları, dün Güney Çin Denizi'ndeki Nanşa (Spratly) Adaları'na yakınlaşan ABD savaş gemisi nedeniyle Washington yönetimini "provokasyonla" suçladı.
11.08.2017 Dünya
ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti
ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti ABD Deniz Kuvvetlerine ait CG-66 borda numaralı USS Hue City isimli güdümlü füze kruvazörü İstanbul Boğazı'ndan geçti.
29.09.2021 Gündem
Amerikan savaş gemisi kaza yaptı! 7 asker kayıp!
Amerikan savaş gemisi kaza yaptı! 7 asker kayıp! Japonya açıklarında bir ABD donanmasına ait destroyerla, konteyner gemisi çarpıştı. Amerikan donanmasına mensup 2 asker yaralandı, 7 asker kayıp.
17.06.2017 Dünya
Sinirler geriliyor! ABD savaş gemisiyle meydan okudu!
Sinirler geriliyor! ABD savaş gemisiyle meydan okudu! ABD medyasından tansiyonu yükseltecek haberler geldi. İsmini açıklamayan kaynaklar, ABD'ye ait bir savaş gemisinin, Güney Çin Denizi'nde Çin'in yaptığı bir yapay adanın yakınından geçerek bölgede hak iddia eden Pekin'e meydan okuduğunu söyledi.
25.05.2017 Dünya
Çuval davası! ABD’li eski askerden destek
Çuval davası! ABD’li eski askerden destek Sarayburnu’nda bağlı bulunan 71 bordo numaralı USS ROSS adlı ABD savaş gemisinin 3 askerinin başına çuval geçirme eylemine katılan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi 12 kişi hakkında açılan davaya ABD’li emekli Yüzbaşı James C...
29.09.2021 Gündem
Ege'de film gibi operasyon!
Ege'de film gibi operasyon! İzmir’den Tunus’a giden Yusuf Çepnioğlu adlı 116 metrelik Türk konteyner gemisi makine dairesi su alınca Mikonos Adası’nda karaya oturdu...
10.03.2014 Dünya
ABD savaş gemisi, Girit'e demirledi!
ABD savaş gemisi, Girit'e demirledi! Yunan internet siteleri, ABD’nin Atlantik Filosu Donanması’na ait en güçlü savaş gemilerinden olan ’USNS John Lenthall’, akşam saatlerinde Girit Adası’na demirlediğini duyurdu...
29.09.2021 Gündem
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını lanetlediklerini vurgularken, 'Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 3 gün yas ilan edilecektir. Bu masumlara dayanışmanın, onlarla birlikte olduğumuzun ifadesidir. Bu kayıp aynı zamanda bizim kaybımızdır.' dedi.
18.10.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Toplama kampına dönen Gazze'de dökülen kanlardan, yıkılan binalardan başka bir şey kalmamıştır. Ne hazin bir gerçektir ki insanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor. Medeni ülkeler İsraİl arkasında toplanmıştır. Soruyorum alayınıza, neredesiniz?" dedi.
17.10.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
Evlilik tazminatı Yargıtay’a takıldı! Emsal karar
Evlilik tazminatı Yargıtay’a takıldı! Emsal karar Ankara’da çalıştığı işyerinde usulsüzlük yaptığı belirlenen kadın işçinin evlilik nedeniyle talep ettiği tazminat hakkı, Yargıtay’a takıldı. Yargıtay, işçiyi yaptığı usulsüzlük nedeniyle haklı fesihle işten çıkaran işvereni haklı bularak tazminat kararını bozdu.
13.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Belki de Türkiye’de Afet Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini ilk defa veya ilk söyleyenlerden biriyim. Eğer biz ciddi bir bakanlık kurarsak, liyakata dayalı onu kurumlandırırsak, ciddi bütçe verirsek ve anayasal bir yapısı olursa siyaset üstü bir bakanlıkla, Türkiye’yi 10-15 senede depreme hazırlarız" dedi.
22.09.2023 Gündem
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi... Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Savaş Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd savaş gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.