Abd Enflasyonu

Abd Enflasyonu

Son dakika ABD enflasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD enflasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD enflasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Enflasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd enflasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 abd enflasyonu haberi bulunmuştur. Tüm abd enflasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? Küresel piyasaların gözü bugün ABD’de olacak. FED’in faiz kararı öncesinde ABD’de açıklanacak enflasyon verileri bekleniyor. Enflasyon verisi öncesi yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. En son ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’nın, ABD`de enflasyonun 2023 yıl sonuna kadar önemli düşüş göstereceğini açıklaması piyasaların gündemindeydi. Yellen, ABD ekonomisinde resesyon olasılığına yönelik soruya "Bir resesyon olasılığı var, ancak benim görüşüme göre resesyon enflasyonu aşağı getirmek için kesinlikle gerekli bir şey değil" yanıtını vermişti. Gözler ABD enflasyonuna çevrilirken yapılacak yeni açıklamalar da dikkatle takip edilecek. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…
13.12.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler?
ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerine çevrildi. Fed’in faiz kararında etkili olacak enflasyon verileri beklenirken ekonomistler TÜFE’de gerçekleşebilecek bir yumuşama sonucu piyasaların ralliye neden olabileceği yorumlarını yapıyor. Peki, ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? İşte ABD enflasyonunun açıklanacağı saat…
10.11.2022 Ekonomi
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak, Eylül ayı ABD enflasyon verileri saat kaçta belli olacak?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak, Eylül ayı ABD enflasyon verileri saat kaçta belli olacak? ABD enflasyon verileri merakla bekleniyor. Piyasaların yakından takip ettiği ABD enflasyon rakamları sorgulanırken, beklentiler açıklandı. ABD'de Eylül ayı enflasyonunun yıllık yüzde 8,1'e gerilemesi bekleniyor. Beklentilerin üzerinde gelebilecek bir enflasyon rakamı dolara olan talebi artırabilir. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak, Eylül ayı ABD enflasyon verileri saat kaçta belli olacak?
13.10.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar ve altın yükselir mi düşer mi?
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar ve altın yükselir mi düşer mi? Küresel piyasaların gözü ABD’de açıklanacak enflasyon rakamlarında. Son 41 yılın en yüksek enflasyon rakamlarının görüldüğü ABD'de, ABD Nisan ayı enflasyon rakamları açıklanacak. Yatırımcı, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından dolardaki son durumu takip edecek. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar yükselir mi düşer mi? İşte detaylar…
11.05.2022 Ekonomi
ABD enflasyonu kaç oldu? Dolarda son durum ne? Dolar ne kadar oldu?
ABD enflasyonu kaç oldu? Dolarda son durum ne? Dolar ne kadar oldu? ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı! ABD enflasyon rakamları FED faiz kararına yön verecek. Açıklamaya göre, ABD'de enflasyon analistlerin beklediği gibi yüksek açıklandı. Açıklanan enflasyon rakamları 39 yılın zirvesi olarak yorumlandı. Peki, ABD enflasyonu kaç oldu? Dolarda son durum ne? Dolar ne kadar oldu? İşte detaylar…
10.12.2021 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Uzmanlar ne diyor? İşte Merkez Bankası faiz açıklaması!
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Uzmanlar ne diyor? İşte Merkez Bankası faiz açıklaması! Merkez Bankası faiz kararını duyurdu. Merkez Bankası'dan yapılan açıklamada beklentiler doğrultusunda politika faizini sabit bıraktı. Peki, Merkez Bankası poltika faizi ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Uzmanlar ne diyor? İşte uzmanların Merkez Bankası faiz kararı değerlendirmesi!
14.07.2021 Ekonomi
ABD enflasyonu belli oldu
ABD enflasyonu belli oldu ABD'de Nisan ayında tüketici enflasyonu aylık bazda piyasa beklentilerinin altında gelirken, yıllık bazda piyasa beklentilerine paralel açıklandı.
15.05.2024 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.
1.05.2024 Ekonomi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Şubat ayında enflasyon yüzde 3.2 oranında gerçekleşti. Beklenti yüzde 3.1 seviyesindeydi.
12.03.2024 Ekonomi
FED faiz kararını açıkladı
FED faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed, faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu. Piyasalar Fed'in Mayıs ayında faiz indirimine gitmesi olasılığını yüzde 90 olarak fiyatlıyor, Fed kararı öncesi bu oran yüzde 80 seviyesindeydi. Fed Başkanı Jerome Powell basın toplantısında enflasyon için zafer ilan etmenin erken olduğunu, bu toplantıda faiz indiriminin ne zaman olacağına yönelik soruların sorulduğunu söyledi. Powell, enflasyonun yüzde 2 hedefine gerilemesinin zaman alacağını da belirtti.
13.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek " Bütçeyi düzeltmek için KDV, akaryakıtta ÖTV gibi enflasyonu artıran vergi artışlarına gittik. Bu vergi artışları tekrarlanmayacak, gelecek sene sistemden çıkmış olacak" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı!
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı! Piyasaların beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan ABD enflasyon verisi beklentilerin altında geldi.
14.11.2023 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı Piyasaların merakla beklediği faiz kararına ilişkin açıklama geldi. ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5,50'de sabit bıraktı.
1.11.2023 Ekonomi
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor.
20.10.2023 Yaşam
Savaş hali piyasaları nasıl etkileyecek? Bakan Şimşek merak edilen soruları yanıtladı
Savaş hali piyasaları nasıl etkileyecek? Bakan Şimşek merak edilen soruları yanıtladı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İsrail- Filistin savaşının Türkiye’ye etkisi ne olur? sorusuna cevap verdi. Bakan Şimşek Türkiye ekonomisine yönelik de önemli açıklamalarda bulundu.
10.10.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın alacaklar bu habere dikkat. Altın piyasasını derinden etkileyecek döneme giriliyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve euronun geleceği için kritik bir tahminde bulundu. İslam Memiş 'tedirginim' diyerek olacakları paylaştı. İşte tüm detaylar...
28.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu kapsamında bulunduğu New York'ta Türk-Amerikan İş Konseyi 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Satın alma gücüne göre dünyanın 11. büyük ekonomisi, nominal olarak ise 17. büyük ekonomisiyiz. Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz" dedi.
21.09.2023 Gündem
Gözler Merkez Bankası ve Fed'in kararında! Piyasalarda sert hareket mi olacak?
Gözler Merkez Bankası ve Fed'in kararında! Piyasalarda sert hareket mi olacak? Altın, dolar ve borsa yatırımcılarının gözü kulağı önümüzdeki iki günde olacak. Bugün Fed faiz kararını açıklayacak, yarın ise TCMB’nin faiz kararı belli olacak. Peki iki kritik gelişme sonrası piyasalarda yön ne olacak? Uzmanlar tek tek değerlendirdi. İşte detaylar...
20.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed) politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 5,25-5,50 aralığına yükseltti. Bu kararla faizler son 22 yılın en yüksek seviyesine çıktı.
26.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Enflasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd enflasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.