Abd Açık Tenis Turnuvası

Abd Açık Tenis Turnuvası

Son dakika ABD Açık Tenis Turnuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Açık Tenis Turnuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Açık Tenis Turnuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Açık Tenis Turnuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd açık tenis turnuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 abd açık tenis turnuvası haberi bulunmuştur. Tüm abd açık tenis turnuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Açık'ta Nadal yarı finalde
ABD Açık'ta Nadal yarı finalde ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı İspanyol Nadal, Rus rakibi Rublev'i 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sean Connery ortaya çıktı
Sean Connery ortaya çıktı Efsanevi aktör Sean Connery, uzun süre sonra ilk kez ABD Açık Tenis Turnuvası'nı takip ettiği New York'ta görüntülendi.
31.08.2017 Magazin
ABD Açık'ta yarı finalistler belli oldu
ABD Açık'ta yarı finalistler belli oldu Turnuvanın 10. gününde, tek kadınlarda ABD'li Serena Williams ve Çek Pliskova, tek erkeklerde ise Japon Nishikori ve İsviçreli Wawrinka yarı finale çıktı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay, çiftlerde ikinci turu göremedi
Çağla Büyükakçay, çiftlerde ikinci turu göremedi ABD Açık Tenis Turnuvası'nda çiftlerde mücadele eden milli tenisçi Çağla Büyükakçay, ilk tur müsabakasında 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta şampiyon Cilic
ABD Açık'ta şampiyon Cilic ABD Açık'ın tek erkekler finalinde Japon Kei Nishikori'yi 3-0 yenen Hırvat Marin Cilic şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta zafer Williams'ın
ABD Açık'ta zafer Williams'ın Sezonun son "grand slam"i ABD Açık Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar finalini ABD'li Serena Williams kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk tenis tarihinde bir ilk
Türk tenis tarihinde bir ilk Milli tenisçi İpek Soylu, ABD Açık'ta partneri Mertens ile gençler kategorisinde çiftlerde yarı finale yükselerek Türk tenis tarihine geçti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal durmuyor, yarı finalde!
Nadal durmuyor, yarı finalde! Sezonun son "grand slam"i Amerika Açık'ta, tek erkeklerde Rafael Nadal ve Richard Gasquet, tek kadınlarda Victoria Azarenka ve Flavia Pennetta yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kortlardan 2 ay uzak
Kortlardan 2 ay uzak İspanyol tenisçi, "İyileşmek zorundayım" dedi.
3.09.2012 Futbol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle! Tenis sezonunun en önemli Wimbledon'da final heyecanı yaşanıyor. Wimbledon tek erkekler final maçında Novak Djokovic ile Matteo Berrettini maçı nefes kesecek. Tenis meraklıları Wimbledon final maçının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
11.07.2021 Gündem
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı Ruja Ignatova kendine Kripto Kraliçe adını takmıştı. Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek insanların milyarlarca eurosunu aldı. İki yıl sonra sırra kadem bastı. 'Kayıp Kripto Kraliçe' podcast yayınını hazırlayan Jamie Bartlett, Ignatova'nın bunu nasıl başardığını ve şimdi nerede saklanıyor olabileceğini araştırdı.
28.11.2019 Dünya
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde!
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda ABD'li Danielle Collins'i 2-0 yenen Petra Kvitova, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, çeyrek finalde
Serena Williams, çeyrek finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta ABD'li Serena Williams, tek kadınların dünya 1 numarası Rumen Simona Halep'i 2-1 yenerek çeyrek finale kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Kerber tur atladı
Nadal ve Kerber tur atladı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta 2 numaralı seribaşlarından tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Angelique Kerber üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer ile Serena Williams karşı karşıya gelecek!
Roger Federer ile Serena Williams karşı karşıya gelecek! Teniste 2019 sezonunun açılış turnuvası Hopman Kupası'nda İsviçreli Roger Federer ile ABD'li Serena Williams, karşı karşıya gelecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams'a 17 bin dolar ceza!
Serena Williams'a 17 bin dolar ceza! Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ın tek kadınlar finalinde Naomi Osaka'ya yenilen Serena Williams, 17 bin dolar ceza aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic eski günlerine dönüyor
Djokovic eski günlerine dönüyor Kariyerinin 14'üncü grand slam şampiyonluğuna ABD Açık'ı kazanarak ulaşan Sırp tenisçi Novak Djokovic, yeniden forma girmenin mutluluğunu yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Amerika Açık'ta 3 favori elendi
Amerika Açık'ta 3 favori elendi Amerika Açık'ta favori tenisçilerden tek erkeklerde Zverev, tek kadınlarda ise Kerber ve Kvitova üçüncü turda elendi.
2.09.2018 Şampiy10
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cincinnati Masters’ta şampiyon Djokovic
Cincinnati Masters’ta şampiyon Djokovic Sırp tenisçi Djokovic, Cincinnati Masters Turnuvası’nın tek erkekler finalinde İsviçreli Federer’i 2-0 yenerek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Abd Açık Tenis Turnuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd açık tenis turnuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.