7 Nisan

7 Nisan

Son dakika 7 nisan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 7 nisan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 7 nisan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

7 Nisan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 7 nisan gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.454 7 nisan haberi bulunmuştur. Tüm 7 nisan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
YSK’da itiraz süreci sona erdi!
YSK’da itiraz süreci sona erdi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazların sona erdiğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu Backyard Ultra Maratonu 6-7 Nisan tarihlerinde Adana’da koşuldu. Ülkemizde sayılı illerde gerçekleştirilen, katılımcıların her saat başında yeniden start aldığı ve 6 bin 706 metrelik parkuru aralıksız olarak koştuğu formatta gerçekleştirilen koşunun Adana ayağı Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru'nda gerçekleştirildi.
10.04.2024 Adana
Türkiye, Gazze'ye en çok insani yardım ulaştıran ülke oldu
Türkiye, Gazze'ye en çok insani yardım ulaştıran ülke oldu Türkiye, Gazze Şeridi'nde yaşayan Filistinlilere en çok yardım malzemesi ulaştıran ülke oldu.
8.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! bayram tatilinin ikinci gününde 573 kaza
Bakan Yerlikaya açıkladı! bayram tatilinin ikinci gününde 573 kaza İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ikinci günü kaza bilançosunu açıkladı. 7 Nisan pazar günü 24 saatlik sürede 572 trafik kazası meydana geldiği bilgisini aktaran Yerlikaya; "Maalesef toplam 12 vatandaşımız hayatını kaybetti. Toplam bin 966 vatandaşımız ise yaralandı" dedi.
8.04.2024 Gündem
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak?
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak? Süper Kupa final maçı tatil edildi. 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa'da oynanan, geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı hakem kararıyla tatil edildi. U19 oyuncu kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, Icardi'nin ilk dakikada attığı gol sonrası sahadan çekildi. Bunun üzerine hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peki maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur?
7.04.2024 Fenerbahçe
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı?
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı? Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ancak 7 Nisan ATV yayın akışında yer almayan yarışmanın yeni bölümü için izleyici de araştırmaları sürdürüyor. Peki bu akşam Milyoner yeni bölüm var mı?
7.04.2024 Gündem
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor?
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor? Süper Kupa finali bu akşam Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak. Maça U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe'de takım içinde flaş detaylar ortaya çıktı. U19 oyuncularının akşam 18:30 sularında Şanlıurfa'da olması bekleniyor. Final maçında takımın başında İsmail Kartal'ın yerine çıkacak isim de belli oldu. Ancak Süper Kupa maçının ertelenmesi durumda hangi senaryoların yaşanacağı merak konusu oldu. İşte 7 Nisan Süper Kupa finali öncesi dikkat çeken detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var?
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Kupa finali Şanlıurfa'da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe'nin finale çıkacağı U19 oyuncuları merak edilip araştırılmya başlandı. Peki Fenerbahçe U19 takımında kimler var?
6.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının hakemi belli oldu
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının hakemi belli oldu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.
3.04.2024 Futbol
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu’nun seçimin yenilenmesi kararına tepki gösteren DEM Partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Parti yöneticilerinin de araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
3.04.2024 Gündem
Teknolojik tedavi yöntemleri kanser hastaları için umut verici çözümler sunuyor
Teknolojik tedavi yöntemleri kanser hastaları için umut verici çözümler sunuyor Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı, 4 hekim, 3 fizik mühendisi ve ekibi ile yılda 2000’e yakın hastaya radyoterapi hizmeti vererek, kanserle mücadelede yan etkileri en aza indiren modern ve teknolojik tedavi yöntemleri ile hastalar için umut verici çözümler sunuyor.
3.04.2024 Adana
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri Meteoroloji Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü haftalık hava tahminlerini duyurdu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava yeniden soğuyacak mı? İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Tutulma var, Retro var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için aşk Nisan'ı bekliyor!
Tutulma var, Retro var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için aşk Nisan'ı bekliyor! Merkür Retrosu, Güneş Tutulması derken Nisan ayına giriş yaptık. Astrolog Aygül Aydın, 1-7 Nisan haftasını 12 burç için tek tek yorumladı. 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrası 4 burç için radikal kararlar alma zamanı diyen Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
1.04.2024 Astroloji
Süper Kupa yine tehlikeye girdi
Süper Kupa yine tehlikeye girdi Koç’un Divan Kurulu’ndaki sözleri “maç yine mi oynanmayacak?” sorusunu akıllara getirdi. 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması gereken karşılaşma için taraftarlara, “Bilet ve seyahat organizasyonu yapmayın, 2 Nisan’ı bekleyin” diyen Koç; maça çıkmama, U21 takımıyla çıkma ve taraftar götürmeme seçeneklerinden birini uygulayabilir.
31.03.2024 Şampiy10
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor Sarı-Lacivertli futbolcular özellikle Trabzonspor maçı sonrasında birleşti, birbirlerine sezon sonu için sözler verdi. Lige verilen milli ara da Fenerbahçe’deki sakat oyunculara yaradı. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

7 Nisan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 7 nisan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.