5 Milyon

5 Milyon

Son dakika 5 milyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 milyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 milyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Milyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 milyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 63.470 5 milyon haberi bulunmuştur. Tüm 5 milyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor?
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
2.05.2024 Ekonomi
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Berat Özdemir'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Al-Ettifaq Başkanı Trabzonspor'un ezeli rakibi transfer için devreye girdiğini açıkladı.
2.05.2024 Süper Lig
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
200 bin liraya lüks araba satıyorlar! Evraksız yasadışı satış yapıyorlar, işte fiyatlar
200 bin liraya lüks araba satıyorlar! Evraksız yasadışı satış yapıyorlar, işte fiyatlar Hacizli ya da aracın üstünde birden fazla haciz bulunan ve hacizden kaynaklı borçlarının ödenmesi mümkün olmayan araçlar evraksız şekilde sosyal medya üzerinden pazarlanıyor. Yabancı plakalı ve Türkiye'ye giriş yapmış araçlar da evraksız olarak satılıyor. Emsalleri 3.5 milyon lira olan araçlar 1.1 milyon liradan satışa sunuluyor. Bu tür araçların kesinlikle satın alınmaması gerekiyor.
2.05.2024 Ekonomi
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,1, ithalat yüzde 6,3 azaldı.
30.04.2024 Ekonomi
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması: Yaklaşık 2 milyon hanenin ihtiyacının karşılayacak
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması: Yaklaşık 2 milyon hanenin ihtiyacının karşılayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası'nda günlük 4,5 milyon metreküp gaz üretildiğini ve bunun 1,8 milyon hanenin ihtiyacını karşılayabileceğini bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık"
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık" Adana’da klima tamiri nedeniyle kocası öldürülen kendisi de yatalak bırakılan kadın, katile iyi hal uygulanarak 16 yıl hapis cezasın verilmesine tepki gösterip, “Biz ömür boyu hapis beklerken bu karar ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
28.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı 'Portakal Çiçeği'ne 1.5 milyon kişi katıldı! ' Özgür ruhların başkentinde gerçek medeniyete ulaşıyoruz'
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı 'Portakal Çiçeği'ne 1.5 milyon kişi katıldı! ' Özgür ruhların başkentinde gerçek medeniyete ulaşıyoruz' Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’ bu yıl 1,5 milyon kişiyi ağırlayarak kendi rekorunu kırdı. Karnaval boyunca yüzlerce etkinlik gösteriler, konser ve söyleşiler düzenlenirken birçok sanatçı da burada sahne aldı. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu karnavalda coşku tüm şehirde hissedildi.
29.04.2024 Adana
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
'Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon nüfuslu bir şehirde 2,5 - 3 milyon ziyaretçi sayılı bir etkinlik göremezsiniz'
'Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon nüfuslu bir şehirde 2,5 - 3 milyon ziyaretçi sayılı bir etkinlik göremezsiniz' 13- 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Adana 12. Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl 1,5 milyon kişiyi ağırlayarak kendi rekorunu kırdı. Tüm kültür ve sanat alanlarındaki etkinliklere yer vermeye çalıştıklarını ifade eden Portakal Çiçeği Karnavalı Direktörü İlhami Günsel, karnavala ve gelecek yıla dair hedeflerine dair gazetevatan.com’a özel açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Adana
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik'
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik' Pegasus Liderler Toplantısı'na telekonferans yöntemi ile katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin erişilebilirlik konusunda eşsiz bir avantaja sahip olduğunu söyledi. Uraloğlu," "2002'de iç ve dış hatlarda seyahat eden yaklaşık 34,5 milyon olan yolcu sayısını 2023 yılında 214 milyonun üstüne yükselttik" dedi.
19.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuki uyuşmazlıkların çözüm yöntemlerinden olan ve 2013 yılında hayata geçirilen arabuluculuk uygulaması kapsamında 5 milyondan fazla dosyanın arabulucuya gittiğini ve 3 milyon 679 bin 537 dosyanın bu sayede anlaşma ile çözüme kavuşturulduğunu açıkladı.
12.04.2024 Ekonomi
İstanbul’un kaybedecek zamanı yok!  1.5 Milyon risk altında
İstanbul’un kaybedecek zamanı yok! 1.5 Milyon risk altında 31 Mart Yerel Seçimleri'nin sona ermesinden sonra gözler şehirlerin ihtiyaçlarına ve vatandaşların taleplerine çevrildi. Adayların da vaadleri arasında ilk sırada yer alan kentsel dönüşüm için özellikle İstanbul’un kaybedecek zamanı yok. 1.5 milyon riskli yapının yer aldığı megakent için uzmanlar ‘Her an deprem olabilir’ uyarısında bulundu.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi Ankara'da nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran emekli Osman Çetin Düzgün, kalp pili takılarak sağlığına kavuştu. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca, Türkiye'de 1,5 Milyon kalp yetmezliği hastası olduğunu söyledi.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

5 Milyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 milyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.