5 Bin

5 Bin

Son dakika 5 bin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 bin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 bin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Bin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 bin gelişmeleri de dahil olmak üzere 78.894 5 bin haberi bulunmuştur. Tüm 5 bin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonlarca liralık kaçakçılığın son anda önüne geçildi!
Milyonlarca liralık kaçakçılığın son anda önüne geçildi! Gümrük Muhafaza ekiplerince Mersin ve Niğde'de yapılan çalışmalarda toplam 646 milyon liralık kaçakçılığın önüne geçildiğini açıklayan TİCARET Bakanlığı, risk analizi ve istihbarat çalışmaları sonucu şüpheli görülen 4 konteyner mercek altına alındığı belirtildi.
15.05.2024 Gündem
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı Ağrı Dağı'na zirve tırmanışı yapan 5'i kadın toplam 9 Rus dağcı, 13 Mayıs'ta tırmanışa deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikteki Çevirme köyünden başladı. Rehber Cuma Saltik, tipi karşısında çaresizlik yaşayan dağcıları, zirveye tırmanamadan aşağı indirmek zorunda kaldığını belirtti.
14.05.2024 Gündem
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen kenger sakızının fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altın fiyatına kafa tutuyor.
14.05.2024 Ekonomi
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü olarak uyuşturucu imal ve satışı, silah kaçakçılığı ve rüşvet suçlarına karıştığı belirlenen 'Zirek Kardeşler' ile 'Alabaylar' suç örgütlerine yönelik operasyonda polislerin de aralarında olduğu 24 şüpheli, gözaltına alındığı açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu? Yedi kamu bankasının hizmetleri tek ATM'de toplandı. Konuya ilişkin bilgi veren Bileşim AŞ Genel Müdürü Murat Akseven, "Üye bankaların müşterileri şu an için 5 bin 600, yakın bir tarihte 19 bin TAM ATM'sine erişebilme ve işlem yapabilme imkanı elde edecekler" dedi. Peki, TAM ATM hangi bankalarda var, TAM ATM nedir, ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
11.05.2024 Ekonomi
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, barajlardaki kullanılabilir rezervuar alanları ile göl ve göletlere yüzebilen güneş enerjisi santrallerinin (GES) kurulabileceğini bildirdi.
3.05.2024 Ekonomi
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü..
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü.. Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yapılan Acı Biber Yeme Yarışması'nda 3 dakikada en fazla biberi yemek için mücadele eden yarışmacılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı. Yarışmayı 323 gram acı biber yiyen Ahmet Gürhan kazandığı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Türkiye'de ortaya çıktı! Kilosu 5 bin liraya satılıyor, şifası say say bitmiyor!
Türkiye'de ortaya çıktı! Kilosu 5 bin liraya satılıyor, şifası say say bitmiyor! Türkiye'de görülen nadir bitkiler önemli bir geçim kaynağı sağlıyor. Batman'da ortaya çıkan ve bölge ekonomisinin canlanmasında etkili olan zuzubak otu da bunlardan birisi. Kilosunun 5 bin liraya satıldığı bu zuzubak otunun insan sağlığına olan faydaları da saymakla bitmiyor.
1.05.2024 Yaşam
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok EuroLeague'de Maccabi ile Panathinaikos eşleşmesinde yaşananlar gündemde yer alırken Euroleague yönetimi skandal bir karar daha imza attı. İşte detaylar...
30.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
TÜİK açıkladı! 10 yılda kadınlar, 45 yaş üstü erkekle evlendi
TÜİK açıkladı! 10 yılda kadınlar, 45 yaş üstü erkekle evlendi Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK), Türkiye'de geçen yıl 565 bin 435 çift hayatlarını birleştirdi ve 18 bin 26 akraba evliliği oldu. 2023'te 16-17 yaş grubunda 706, 18-19 yaş grubunda ise 5 bin 657 erkek evlendi. Kadınlarda ise 16-17 yaş grubunda 10 bin 471, 18-19 yaş grubunda 38 bin 335 evlilik olduğunu açıkladı.
29.04.2024 Gündem
Bakan Bolat açıkladı: Filistin hurmasına gümrük muafiyeti getirildi
Bakan Bolat açıkladı: Filistin hurmasına gümrük muafiyeti getirildi Ticaret Bakanı Ömer Bolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Filistin ekonomisine yardım edecek gümrük muafiyetini duyurdu.
27.04.2024 Ekonomi
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim'
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim' Demet Akalın kiracısıyla yaşadığı polemiği canlı yayında anlattı. 5 bin TL karşılığında evinde oturan kiracısına tepki gösteren Akalın, "Evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam emlakçıya gidip 'programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." sözleriyle isyan etti.
24.04.2024 Künye
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı Alışveriş merkezlerinde metrekare başına düşen cirodaki artış, enflasyonu solladı. Şubatta yıllık enflasyon yüzde 67.07 iken, aynı dönemde AVM’lerin ciroları yüzde 114.6 arttı. İstanbul’daki AVM’lerde metrekare başına düşen ciro Şubat 2023’te 5 bin 735 TL iken, Şubat 2024’te 11 bin 704 TL’ye yükseldi.
23.04.2024 Ekonomi
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar arttı. Yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
16.04.2024 Ekonomi
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı Dünyanın en büyük mozaik müzeleri arasında yer alan Zeugma Mozaik Müzesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bayramın 3'üncü günündeyiz. Müzemize akın akın ziyaretçi geliyor. Özellikle bayramın 2'nci gününde, dün 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırladık. Zeugma Mozaik Müzesi'nin tüm zamanlardaki en büyük günlük ziyaretçi rekoruydu bu rakam. Bugün bu rakamları daha da artıracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bayram tatili dolayısıyla birçok tatil beldesinde yoğunluk yaşandı.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

5 Bin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 bin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.