40

40

Son dakika 40 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 40 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 40 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

40

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 40 gelişmeleri de dahil olmak üzere 65.259 40 haberi bulunmuştur. Tüm 40 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
İstanbul Boğazı gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı gemi trafiğinin, 11.00-17.00 saatlerinde yapılacak Bauisc yarışı nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındığını bildirdi.
4.05.2024 Gündem
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İzmir'de bir şirketteki grev kararının, Türk çalışanların işine son verilip yerlerine yabancı işçilerin istihdam edilmesi nedeniyle alındığı iddiasını yalanladı.
3.05.2024 Gündem
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Pendik İlçesinde Sabiha Gökçen TEM bağlantı yolunda ilerleyen şarkıcı Yıldız Tilbe, otomobiliyle aynı istikamette seyir halinde olan sivil polis aracına arkadan çarptığı görüntüler saniye saniye kameralara yakalandı.
3.05.2024 Magazin
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı” Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki Çilehane Camii’nde cuma namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesiyle ilgili, "Bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de Özgür Bey'e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim. Türkiye'nin, Türk siyasetinin buna ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
Elektrikli bisiklet fabrikasındaki yangının büyüklüğü gündüz ortaya çıtı! Her şey kül oldu
Elektrikli bisiklet fabrikasındaki yangının büyüklüğü gündüz ortaya çıtı! Her şey kül oldu Adana’da elektrikli bisiklet fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınıp soğutma çalışması halen devam ederken, oluşan tahribatın büyüklüğü gündüz ortaya çıktı.
3.05.2024 Adana
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli Pegasus, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldı.
3.05.2024 Ekonomi
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de Bir tarafta Marsilya ile Atalanta, diğer tarafta Roma ile Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelelerin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
2.05.2024 İddaa
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
2.05.2024 Ekonomi
İstanbul'un enflasyonu belli oldu
İstanbul'un enflasyonu belli oldu İTO'nun açıkladığı verilere göre, İstanbul’da Nisan ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 4,89, yıllık bazda yüzde 78,81 arttı.
1.05.2024 Ekonomi
İstanbul'un enflasyonu belli oldu! İşte rakamlar
İstanbul'un enflasyonu belli oldu! İşte rakamlar İTO'nun açıkladığı verilere göre, İstanbul’da Nisan ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 4,89, yıllık bazda yüzde 78,81 arttı.
1.05.2024 Ekonomi
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu!
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu! Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Nisan ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 73,8 ile kuru soğan oldu. Kuru soğandaki fiyat artışını yüzde 52 ile patates takip etti” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
1 Mayıs işçi bayramı İstanbul'da nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları saat kaçta başlıyor? İstanbul 1 Mayıs kutlamaları nerede?
1 Mayıs işçi bayramı İstanbul'da nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları saat kaçta başlıyor? İstanbul 1 Mayıs kutlamaları nerede? 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının nerede yapılacağına yönelik araştırmalar arttı. Bakan Yerlikaya "İstanbul genelinde 40 ayrı yer ve güzergah ilan edilmiştir" dedi. Konfederasyon ve bazı sendikalar Taksim'de yürüyüş çağrısı yaptı. Peki, İstanbul'da 1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları nerede yapılıyor? 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak mı?
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon
 Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, peş peşe eklenen yeni rotalarla İstanbul’u dünyanın pek çok şehrine bağlıyor.
30.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri?
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri? 1 Mayıs kutlamaları İstanbul'da da yapılacak. Bunun için İstanbul Valiliği 40 güzergah belirledi. Resmi tatil dolayısıyla insanların sokaklarda olacağı 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Alternatif güzergahlar belli mi? İşte 1 Mayıs'ta İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri sorusunun yanıtı...
30.04.2024 Gündem
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Kadınlarda menopozdan sonra, erkeklerde ise 40 yaşında gözüküyor!
Kadınlarda menopozdan sonra, erkeklerde ise 40 yaşında gözüküyor! Uyku Bozuklukları Merkezi’ne 1 yılda 2 bin 500 kişi başvurdu. 84 farklı uyku bozukluğunun tespitine yönelik çalışma yapılan merkezde en sık karşılaşılan problemler; gece uykuda nefes durması, horlama, gündüz aşırı uyku hali ve uykuda solunum bozukluğu oldu. Prof. Dr. Hikmet Fırat, "Erkekte özellikle 40 yaş üzerinde, kadınlarda ise menopozdan sonra daha sık görülüyor" dedi.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

40 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 40 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.