4 İl

4 İl

Son dakika 4 il haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4 il ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4 il haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4 İl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4 il gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.330 4 il haberi bulunmuştur. Tüm 4 il haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı?
Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı? Türkiye, 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitti. En merak edilen illerden biri de Hatay. YSK seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından Hatay'dan sonuçlar geldi.. İşte Hatay'da son durum...
1.04.2024 Gündem
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu Resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden Zeydan Karalar seçildi
31.03.2024 Adana
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri?
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri? 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek. Peki, 6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede, hangi illerde var? Hangi iller risk altında?
19.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 36 ilde 'Sibergöz-10' operasyonunda 144 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: 36 ilde 'Sibergöz-10' operasyonunda 144 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'ödeme sistemleri ve bilişim', 'yasa dışı bahis', 'suç gelirleri', 'çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi' suçlarıyla mücadele kapsamında 36 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Sibergöz-10' operasyonlarında 144 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
18.12.2023 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine toplantısında Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni başlattıklarını açıklamasının ardından KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, sahaya indi. KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, depremden en çok etkilenen iller olan Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’ler ve esnafla buluşarak işletme başına 750 bin TL’ye kadar olan projenin ayrıntılarını anlattı.
5.11.2023 Ekonomi
Kombiyi sobayı yakın! Yoğun kar yağışı ve soğuk hava geliyor! İstanbul'da yağış o tarihte başlıyor
Kombiyi sobayı yakın! Yoğun kar yağışı ve soğuk hava geliyor! İstanbul'da yağış o tarihte başlıyor Yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgası için tarih verildi. Kombiyi ve sobayı yakın. Türkiye yağışlara teslim oluyor. Meteoroloji uzmanları sonbahar ve kış mevsiminin bu yıl çok çetin geçeceğini bildirdi. 20 Ekim'den itibaren soğuk ve yağışlı havaların başlayacağını belirten Meteoroloji uzmanları, "İç kesimlerde 4 il kardan donabilir" uyarısında bulundu. Açıklamalarda İstanbul'da kar yağışı tarihi de vardı.
13.10.2023 Gündem
YÖK'ten deprem bölgesi için uzaktan eğitim kararı!
YÖK'ten deprem bölgesi için uzaktan eğitim kararı! YÖK Başkanı Erol Özvar: Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'daki üniversiteler isterlerse 1 yıl uzaktan eğitim yapabilecek.
22.09.2023 Eğitim
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan öğretmen atamalarıyla ilgili detayları paylaştı. Deprem bölgesinde telefon programlarıyla ilgili tarihleri de açıklayan Özer, çarpıcı mesajlar verdi.
24.04.2023 Eğitim
YÖK Başkanı Özvar duyurdu! Kadınlara ek kontenjan
YÖK Başkanı Özvar duyurdu! Kadınlara ek kontenjan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "Farklı nedenlerle üniversiteye gidememiş 34 yaşını tamamlayan kadınlara bu yıl ilk kez devlet üniversitelerimizin ön lisans ve lisans programlarında kontenjan ayırdık" dedi.
8.03.2023 Gündem
4 il için YKS kararı! Ücret alınmayacak
4 il için YKS kararı! Ücret alınmayacak YKS tarihi ÖSYM tarafından az önce yapılan resmi duyuru ile internet sitesinden açıklandı. YKS başvuru süreci heyecanla bekleniyordu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) 17-18 Haziran 2023'te yapılacak. Deprem sebebiyle afet bölgesi ilan edilen 11 il ve bir ilçemizde ikamet eden, deprem sonrasında başka il ve ilçelere göç eden adaylarımızdan sınav ve başvuru ücreti alınmayacak. İşte YKS süreci ile ilgili merak edilen tüm detaylar
8.03.2023 Gündem
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı Son günlerde Ege Denizi'nde yaşanan deprem hareketliliği, özellikle İzmir ve çevresinde yaşayanları tedirgin etti. Prof. Dr. Ziyadin Çakır, "Yakın bir fayda oluşacak orta büyüklükte bir deprem dahi İzmir için yıkıcı sonuçlara neden olabilir" derken, Prof. Dr. Naci Görür ise İzmir Fayı'nın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. İşte o 4 il için önemli uyarı.
13.01.2023 Gündem
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni!
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni! Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlandı. Kanun yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından öğretmenler grev kararı aldı. Öğretmenler bugün derslere girmeyerek, odalarında ortak metin okuyacak. Peki, öğretmenlik meslek kanunu nedir? Öğretmenlik yasasında neler var?
2.11.2022 Memur
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir?
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir? Öğretmenler grev mi yapıyor, öğretmenler neden grev yapıyor? Uzun bir süredir gündemde olan Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlanarak resmiyet kazandı. Öğretmen meslek kanunuyla aday öğretmen, uzman öğretmen ve baş öğretmen unvanları şekillendi. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu iptalini istiyor. Peki, 2 Kasım öğretmen grevi nedir, öğretmenlerin grevi kaç gün sürecek?
2.11.2022 Memur
Bugün yağmur var mı? Yağmur yağacak mı? 14 Haziran hava durumu tahminleri!
Bugün yağmur var mı? Yağmur yağacak mı? 14 Haziran hava durumu tahminleri! Meteoroloji duyurdu! Sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi. 32 ilde sağanak yağışlar görülecek. İllerde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Peki, Bugün yağmur var mı? Yağmur yağacak mı? Çarşamba günü yağmur var mı? Bu hafta sonu yağmur yağacak mı? 14 Haziran hava durumu tahminleri!
14.06.2022 Gündem
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl...
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişti, yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Zorunlu oluyor ve yüz binlerce kişiyi kapsıyor. MEB'den öğretmenlere ilişkin açıklama geldi. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yönetmeliğe ilişkin açıklamada bulundu. Son dakika haberin detayları...
12.05.2022 Eğitim
Milletvekili sayısı neye göre belirlenir? İllerin milletvekili sayısı nasıl hesaplanır?
Milletvekili sayısı neye göre belirlenir? İllerin milletvekili sayısı nasıl hesaplanır? Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararına göre, milletvekillerinin illere göre dağılımı belirlendi. Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir'deki seçim çevresi sayısı da açıklandı. Peki, Milletvekili sayısı neye göre belirlenir? İllerin milletvekili sayısı nasıl hesaplanır?
5.04.2022 Gündem
Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu CHP'ye geçecek mi?
Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu CHP'ye geçecek mi? Yeni seçim yasası teklifi Meclis’e sunuldu. Teklifi hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız bir basın toplantısı düzenleyerek yeni seçim kanunu teklifi hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Teklife göre barajı geçemeyen partiler milletvekili çıkaramayacak. Yüzde 7 oy oranına ulaşamayacağı tahmin edilen parti liderleri eğer milletvekili olmak isterlerse CHP'den listeye girmek zorunda kalacaklar. İşte yeni seçim yasası teklifi ile ilgili flaş detaylar...
15.03.2022 Siyaset
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme...
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme... Hükümet harekete geçeti. Temel gıda maddesi içinde yer alan un, ekmek, makarna ile hayvan yeminin ana maddesini oluşturan hububat, baklagiller ile yağlı tohumlarda antrepolardan yurt dışına gönderilme durduruldu. Cumhurbaşkanlığı kararıyla da buğday, arpa, yulaf, çavdar, tritikale ürünlerini eken çiftçilere, bu yıla mahsus olmak üzere dekarda 50 lira ek gübre desteği sağlandı.
12.03.2022 Ekonomi
Devletten ayçiçek desteği! Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek?
Devletten ayçiçek desteği! Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek? Ayçiçek desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, 4 il ve 7 bölge daha yağlık ayçiçeği ekimi destekleme kapsamına alındı. Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamındaki ürünler listesinde yer alan iller listesi güncellendi. Peki, Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek? Ayçiçeği ne zaman ekilir? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Ekonomi
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı?
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı? 1 Aralık okul tatil mi, yarın okul var mı? Türkiye’nin birçok ilinde yaşanan kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini sürdürüyor. 29 Kasım Pazartesi etkisini artıran lodos ve fırtına nedeniyle bugün için birçok ilde eğitime ara verildi. Şiddetli yağmur ve fırtınanın devam etmesi nedeniyle öğrenciler okulların İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Sinop’ta yarın da tatil olup olmayacağını sorguluyor.  Peki, yarın okullar tatil mi? 1 Aralık Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Tekirdağ, Çanakkale ve Bursa'da 1 Aralık okullar tatil mi?
30.11.2021 Eğitim
Diyanet İşleri Başkanlığı en az lise mezunu hizmetli alacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı en az lise mezunu hizmetli alacak! Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında münhal bulunan hizmetli kadrosuna 47 personel alacak. Adayların 2020 yılı KPSS'den en az 50 puan almaları ve lise ve dengi okul mezunu olmaları gerekiyor. Peki, Diyanet hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Diyanet personel alımı başvuru şartları!
8.09.2021 Personel Alımı
Kritik 2 haftaya girildi! Sadece 5 il kalacak: Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Bitlis ve Gümüşhane...
Kritik 2 haftaya girildi! Sadece 5 il kalacak: Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Bitlis ve Gümüşhane... Son dakika haberi... Çift doz Kovid-19 aşısı olan kişi sayısı 36 milyonu aştı. Nüfusun yüzde 70’inden fazlası aşı olan 19 il, iki hafta içinde orta riskten (sarı) düşük risk (mavi) kategorisine geçecek. Türkiye'de yüksek risk kategorisinde yalnızca 5 il (Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Bitlis ve Gümüşhane) kalmış olacak.
31.08.2021 Gündem
Bakan Yanık: Yangından etkilenen 4 il için 10 milyon TL kaynak aktardık
Bakan Yanık: Yangından etkilenen 4 il için 10 milyon TL kaynak aktardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adana, Antalya, Mersin ve Osmaniye'deki yangınlarda mağdur olan hanelerin acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla toplam 10 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı.
30.07.2021 Ekonomi
Beden eğitimi öğretmeni alımı yapılacak! 60 sözleşmeli beden eğitimi öğretmen alımı başvuru şartları nelerdir?
Beden eğitimi öğretmeni alımı yapılacak! 60 sözleşmeli beden eğitimi öğretmen alımı başvuru şartları nelerdir? Milli Eğitim Bakanlığı, milli sporcular arasından 60 beden eğitimi öğretmeni almak için duyuruya çıktı. Milli sporculardan 60 kontenjana 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli aday öğretmen ataması yapılmak üzere başvurular alınacak.
1.06.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

4 İl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4 il haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.