38. Bölüm

38. Bölüm

Son dakika 38. bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 38. bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 38. bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

38. Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 38. bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 38. bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 38. bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor Kızılcık Şerbeti 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımının başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya yer alırken yeni bölüm fragmanında dehşet bir ayrıntı var. Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü takmaya hazırlanan Apo, Pembe hanıma döndü ve dedi ki: "Pembe hanım..." Apo, itirafa hazırlanırken Doğa'nın intikam planı ifşa oldu.
6.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi Kızılcık Şerbeti 38 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü Abdullah taktı. Kıvılcım, Ömer'in ayrılık kararını kabul etti. Öte yandan Nursema, babasına resti çekti.
3.11.2023 Televizyon
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı Yalı Çapkını 38. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi ikinci sezona Halis Ağa'nın kızı Nükhet'i ve torunu Kaya'ı yalıya davetiyle başladı. Gelişiyle aranan kaos ortamının oluştuğu dizide Orhan'ın da sırrı ortaya çıktı.
19.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 38. bölüm 2. fragmanı: Seyran Kaya'nın ayağına gitti, Ferit tokatladı!
Yalı Çapkını 38. bölüm 2. fragmanı: Seyran Kaya'nın ayağına gitti, Ferit tokatladı! Yalı Çapkını 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Kaya ile konuştu. Kaya, "Karını göndermek yerine gelip benimle konuşsan" dedi, Ferit çıldırdı. Öte yandan Kazım, "Gerçek, hakiki torun bu" diyerek Ferit'i gösterdi.
18.09.2023 Televizyon
Seyran'ın ilk bebeğini O düşürüyor! Yalı Çapkını'nda İfakat'in iki hain planı tutuyor!
Seyran'ın ilk bebeğini O düşürüyor! Yalı Çapkını'nda İfakat'in iki hain planı tutuyor! Yalı Çapkını İfakat'ti iki hain planı çözülüyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi ikinci sezona düğünle başladı. Nükhet ve Kaya'nın da yalıya gelmesiyle aranan kaos ortamı oluştu. "Ayağınızı denk alacaksınız" diye göz dağı veren Seyran'ın Nükhet ile ortaklığı geliyor. Ancak İfakat, ilk hamlesini doğmamış çocuk üzerinden yapıyor.
18.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı: Nükhet'in intikamı geliyor!
Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı: Nükhet'in intikamı geliyor! Yalı Çapkını 38 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit, Halis Ağa'nın torunu Kaya'yı evde istemedğini gösterdi. "Nasıl olur da abimin yerine oturur?" Öte yandan Nükhet, Halis Ağa ile konuşmasında intikam için geldiğini söyledi.
17.09.2023 Televizyon
Somer, Türkan'ı bencillikle suçluyor!
Somer, Türkan'ı bencillikle suçluyor! Üç Kız Kardeş 7 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 38. bölüm ön izleme yayınlandı.
5.02.2023 Televizyon
Yargı oyuncuları kim? Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı?
Yargı oyuncuları kim? Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı? Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizilerinden Yargı 38. Bölümle ekranlara geliyor. Neva'nın ölümünden sonra kontrolden çıkan Pars kardeşini katilini bulmak için tüm yolları deniyor. Ceylin'i bayıltarak kaçırmaya çalışan kişi yeni bölüme damga vuracak. Peki, Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı oyuncuları kim? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı? Neva’nın katili kim? İşte detaylar…
9.10.2022 Televizyon
'Yargı'da heyecan ve gerilim dorukta! Yeni tanıtım yayınlandı: Ceylin’i kim kaçırdı?
'Yargı'da heyecan ve gerilim dorukta! Yeni tanıtım yayınlandı: Ceylin’i kim kaçırdı? Her pazar Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşan 'Yargı' dizisi, ikinci sezonunda da seyirciyi soluksuz bırakmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin 9 Ekim'de yayınlanacak yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in arabadaki duygu dolu konuşmasından sonra, Ceylin’in kaçırılması dizideki gerilim ve heyecanı arttırıyor.
8.10.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı 38. bölüm ne zaman başlıyor? Masumlar Apartmanı yeni sezon yeni bölüm fragmanı: 'Naci yok!'
Masumlar Apartmanı 38. bölüm ne zaman başlıyor? Masumlar Apartmanı yeni sezon yeni bölüm fragmanı: 'Naci yok!' TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Senaryosunu Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Masumlar Apartmanı’nın 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Peki, Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman başlıyor?
13.09.2021 Gündem
Hekimoğlu 38. bölüm fragmanı yayında!
Hekimoğlu 38. bölüm fragmanı yayında! İpek, Ateş'in onlara oynadığı oyunu öğreniyor.
22.02.2021 Televizyon
Hekimoğlu 38. bölüm fragmanı yayında!
Hekimoğlu 38. bölüm fragmanı yayında! Ateş aklanıp hastaneye dönüyor ancak İpek'in gazabından kurtulamıyor!
17.02.2021 Televizyon
Hekimoğlu 38. bölüm fragmanı yayında!
Hekimoğlu 38. bölüm fragmanı yayında! Hekimoğlu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mahkemede şaşırtan bir gelişme yaşanıyor.
15.02.2021 Televizyon
Ceren istediklerine kavuşuyor mu?
Ceren istediklerine kavuşuyor mu? Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 38. bölüm fragmanı yayınlandı...
13.06.2020 Televizyon
Zalim İstanbul yeni fragmanı!
Zalim İstanbul yeni fragmanı! Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 38. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar..
9.06.2020 Televizyon
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, final bölümü ile sevenlerine veda edecek. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Afili Aşk'ın final bölümünde Ceyda’nın getirdiği doktor Ayşe’nin gerçekten hamile olduğunu söyleyince Ayşe ve Kerem için yeni bir sayfa açılacak. Peki Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
19.03.2020 Gündem
Jet Sosyete'den yeni fragman
Jet Sosyete'den yeni fragman TV8'de yayınlanan Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen 38. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
24.04.2019 Televizyon
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı.
22.04.2019 Televizyon
Bizim Hikaye yeni sezonuna bugün başlıyor!
Bizim Hikaye yeni sezonuna bugün başlıyor! Bizim Hikaye yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye yaz tatilinin ardından bomba gibi bir bölümle sevenlerini heyecanlandıracak. Bizim Hikaye dizisinin fragman ve özetini haberimizde bulabilirsiniz.
13.09.2018 Gündem
Survivor'da dokunulmazlık kimin oldu? Survivor 2018 eleme adayları belirlendi...
Survivor'da dokunulmazlık kimin oldu? Survivor 2018 eleme adayları belirlendi... Survivor dün son bölümüyle ekrana geldi. Reyting rekortmeni yarışma yine nefesleri kesmeyi başardı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim aldı? İşte Survivor 2018'in bu haftaki eleme adayları...
2.04.2018 Gündem
Söz 38. yeni bölümde Tim, yeni bir krizin ortasına düşüyor!
Söz 38. yeni bölümde Tim, yeni bir krizin ortasına düşüyor! Söz 38. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'de heyecanla izlenen dizisinde yine hafızalara kazınacak sahneler yer alacak. Söz'de bu hafta Tim büyük bir kriz ile karşı karşıya kalıyor. İşte tüm gelişmeler...
19.03.2018 Gündem
Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölümde Nefise bulunacak mı?
Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölümde Nefise bulunacak mı? Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer, Nefise'nin kaçırılmasıyla çıldırır. Peki Kemal'in planı ne olacaktır? İşte Kanatsız Kuşlar'da yaşanacak gelişmeler...
15.03.2018 Gündem
İstanbullu Gelin 38. yeni bölümde Süreyya'yı zor bir süreç bekliyor!
İstanbullu Gelin 38. yeni bölümde Süreyya'yı zor bir süreç bekliyor! İstanbullu Gelin 38. yeni bölüm fragmanları oldukça heyecanlandırdı. Bu akşam ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinde Begüm'ün ölümü konaktaki tüm dengeleri değiştirir. İşte İstanbullu Gelin'de yaşanacaklar...
23.02.2018 Gündem
Şevkat Yerimdar 38. yeni bölümde Ludmila'nın sırrı çözülecek mi?
Şevkat Yerimdar 38. yeni bölümde Ludmila'nın sırrı çözülecek mi? Şevkat Yerimdar 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Şevkat Yerimdar dizisinde Ludmila'nın ne sakladığı ortaya çıkacak mı? İşte sevilen dizi Şevkat Yerimdar'ın bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
16.02.2018 Gündem
Vatanım Sensin 38. yeni bölümde Cevdet'in kararı ne olacak?
Vatanım Sensin 38. yeni bölümde Cevdet'in kararı ne olacak? Vatanım Sensin 38. bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Vatanım Sensin'de gözler Cevdet'in nasıl bir karar vereceğine çevrildi. İşte Vatanım Sensin dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

38. Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 38. bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.